2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
وای
اگه اون عکسی که توو البوم محبوبی راد دیدم دماغ رها منش باشه قبل عمل چقد زشت بوده! کل چهره اش عوض شده کهههههههههههههههههههههههههههههههههههه
ولی بینیش حرف نداره

بینیه سامان علیبخشی هم عالیه
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
هیچکی مث من خل نیس
شب قبل عمل تمام عکسای اتاق عملو دیدم از لحظه بریدن تا گچ کرفتن خخخخخخخخخ
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دماغ ایشونم مث رها عالیه
قبلا ازش پرسیده بودم پیش کی عمل کرده گفته بود.یادم نیس
فک کنم جلالی جلیلی یه همچین چیزی گفته بود
شامانا اگه کاراشو دوس داری برو سریع قال غذیرو بکن دیگه که راه درازی در پیشه حالا تا چند ماه بعد عملم باید بشینی غصه ط ورماتو بخوری که ایا اینز ورمه یا میره؟
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
Mohi جون مردانی تخصص گوش و حلق و بینی نداره
تعریفشو زیاد شنیدم سرشم خیلی شلوغه مثلا بری مطبش منشیش واسه ٢ ٣ ماه بعد بهت وقت میده
ولی دوست صمیمیم پیشش عمل کرده خیلی دماغش بیریخته البته خواهرش بد نشده ولی خیلی تحفه نیس
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
مائده
چرا من توو ماهواره ام شنیدم دکتر میگفت استخون هم ورم میکنه
ورم غضروف و استخوان هم داریم
من شنیدم مردانی به خاطر قیمت پایینش زیاد مشتری داره
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
درسته کاظم خلخالی عزیزم ندیدم چون من خیلی زود رفته بودم اولین نفربودم اونزمان هنوز تصمیم به عمل قطعی نداشتم.فقط بهم گفتن خیلی کارش خوبه.
راستی یکی از دوستام حدودا 20 سال پیش با هنری جهان عملیده اونزمان شده 75 هزار تومن.کسی میدونه زنده است هنوز؟مطبش فرشته است
2810