2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نادیه جون چرا پیش سامی نمیری؟ فکر میکنم عکس شما رو دیدم بینیت جا داره قشنگ بشه و خیلی خوب در بیاد، عجله نکن
من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
نادیه جون دختر خوب تو که بینیت خیلی ظریف و خشکله اخه ایرادی نداره که میخوای خودتو بندازی زیر تیغ من اگه بینیه تورو داشتم عمرا عمل نمیکردم
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
نادیه باید استرستو کم کنی هرچی کمتر استرس داشته باشی عملت راحتتر و نتیجش بهتر میشه.کاش به نادریان نمیگفتی همسرت مخالفه.منم بهش گفتم خانوادم مخالفن ولی تا دیدم قیافش یه جوری شد سریع گفتم واسه همین شمارو انتخاب کردم چون ریسک عملتون خیلی کمه . گفت آره من اصلا ریسک نمیکنم.
از دل همه را تکانده ام الا تو ...
مارپل ، بینی رها منش تو نمونه کارای فرشاد محبوبی راد هستش و میگه من عملش کردم تو ف ی س ب و ک دیدم ،
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
کتی مرسی :*

تو میدونی چرا بینی من هنوز مث ورم دارهاست؟

دکتر من و دوستم یه نفر بود ولی ماله اون از ماه 6 ام ورمش خوابید و باریکه
ماله من پهن
میگه تابلوئه هنوز ورم داری

ماله رها عالیههههههههههههههههههههههههههههههه
با افراد به اندازه باورهایشان صحبت کنید اگر بیش تر صحبت کنید شما را دیوانه میپندارند.
مارپل با کی عمل کردی؟

مقدار ورم یا حتی کبودی بعد از عمل و اینکه کی میره همش بسته به سیستم بدنی خود مریض داره ، نگران نباش ، اصولا بینی بعد از دو سال تازه شکل نهاییش رو نشون میده، نمکککککک نخورررر که خودش عامل ورم هست و باعث میشه دیر بره
2810