2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
دکتر من گفت ۱/۵ تا ۲ ماه کافیه اما بعضیارو دیدم تا ۶ ۷ ماه و یا بیشترم چسب دارن واسه همین میگم نکنه ۲ ماه کم باشه_چسب که روی فرم بینی تاثیری نداره مگه نه؟ ممنونم فلفل عزیزم💋
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

در مورد سرم شستشو اینم بگم که دکترم کلا توصیه کرده چند ماه اول همش استفاده کنم و در مورد فین کردن کاملا منع کرده دو سه ماه اول اینکارو.نمیدونم حالا شاید دکتر با دکتر فرق میکنه.
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...
امین من تازه بهم یاد داد ماساژ رو.بعد خیلی درد میکنه ماساژ میدم تصمیم گرفتم دیگه ماساژ ندم!راستی من همیشه بعد شستشو با گوش پاک کن داخل بینیمو تمیز میکنم یعنی اینکار بده؟دکترمم نگفته اینکارو بکن خودم سرحود اینکارو میکنم.یعنی ورم زیادم از اینه؟
دستم تو دوست یاره...قلبم چه بی قراره...
مهربانو جان سلام عزیزم
متاسفانه درحال حاضر به دکترم دسترسی ندارم باید برم مطبشون که فعلا تهران نیستم و نمیتونم
توی ت ل گ ر ا مشون پرسیدم دوباره و گفتن ۱/۵تا ۲ماه کافیه اما تا مطبشون نرم و از نزدیک بینیمو نبینن دلم راضی نمیشه
ممنون از شما🌹
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
سلام سوگلی جونم خوبی دوست نازم کجا بودی این مدتت دلم برات تنگیده بود😘😘😘

سوگلی جان والا من هنوز تصمیم نگرفتم با کی عمل کنم شاید احتماب داره برم پیش سجادیان اخه سجادیان درصد امیدواری بیشتری بهم داد تا قارونی نمیدونم هنوز موندم بخدا😣😣😣

و اینکه ی سوال دیگ شما بعد عمل کی پیشتون بود ازتون مراقبت میکرد من بخام عمل کنم نمیتونم برم شهرستان مامانم هم تمیتونه بیاد ابجی هام درس امتحان دارن خودم وشوهرم بنظرت میتونیم از پس برایم😢😢😢😢
چنان نماند چنین نیز هم نخواهد ماند🌷🌷
مریم جان اگر خیلی داخل نکنی فقط تا اون قسمت پنبه ای و محکم فشار ندی استفاده از گوش پاک کن موردی نداره من از دکتر سوال کردم البته کلا نظز دکترا متفاوته باید از دکتر خودتون جویا بشید.ابیانه یه شماره تماس به بیماراش می ده من این قدر اس ام اس دادم وسوال پرسیدم که حد نداره.در مورد فین هم حق با دکتر شماست منم سوال کردم والبته یه جزوه هم دکتر داده که تا ۳ ماه فین محکم نکنید و بعدشم تا مدتها نیاید فین همراه با گرفتم با دست باشه کلا باید ناز بینی عملی رو کشید
سمیرا جان نمی خوام تو تصمیم گیریت تاثیر منفی بذارم دکتر سجادیان دکتر خوبی هستن ولی اکثر کسایی که من دیدم شکایت دارن که بینی بزرگ مونده ویا تغییر نکردن البته در مورد ابیانه هم دیدم که خیلیا همینو می گن چون هر دو طبیعی کارن بازم تحقیق کن .انشاالله که بهترین عمل رو داشته باشی .اگر از من کسی بپرسه می گم کسی که بینی بزرگ ویا پروجکشن زیاد داره ممکن کار دکتری که طبیعی کار می کنه به دلش ننشینه .
چون دکترای طبیعی کار بیشتر رفع ایراد می کنن که البته تو همه جای دنیا همین سبک در جریانه.البته قاعده ی کلی نیست هم سجادیان هم ابیانه کار های نیمه فانتزی و کارهایی که خیلی کوچکتر شدن و تغییر کردن دیدم ولی خوب بر عکس اونچه که گفته می سه عمل بینی آسونه من معتقدم خیلیم سخته چون تا مدت ها بیمار رو درگیر خودش می کنه ورم ویا مسائل دیگه بیشتر به لحاظ روحی پس بهتره که قیلش حسابی همه ی موارد رو در نظر بگیرید.پرس وجو از راه دور هم بی فایده اس چون عقاید افراد متفاوته .
مراقبت هم من ۳ روز همسرم بود یک روز مامانم اومد و تمام البته تا چند روز غذا اینا داشتم نگران نباش اگر از قبل غذا آماده کنی همون چند روز کافیه البته بستگی به حالت داره ‌.
البته راجع به شستشو هم بگم که بعد از یک ماه بهتره بیشتر از یک یا دو بار در روز نباشه چون سرم نمک داره وبینی رو خشک می کنه وبعضیابه خاطر همین خشکی گاهی موقع تمیز کردن می بینن که خون می یاد اگرم بینیتون خشک می شه احساس کشیدگی دارین با ویتامن آ چشمی کمی چربش کنید .
آنیستا دکتر دینی رو من نمی شناسم فقط اسم شنیدم .راستش همین طوری نمی شه دکتر معرفی کرد.چون دکتر زیاده وخوب بعضیارو فقط چیزایی در موردشون شنیدیم مخصوصا من که فقط کار طبیعی می خواستم اطلاعاتی در این مورد ندارم .امابهت پیشنهاد می دم حداقل این تاپیک رو یه دور بخونی خیلی راجع به دکترای مختلف مطلب داره. من از سال ۸۹ واسه تحقیق عمل بینی عضو سایت شدم از اولین تاپیک تا خود این آخری رو چند بار مطالعه کردم .حتی اون موقع اوایل اینجا رو که خوندم از عمل پشیمونم شدم .آنیستا واسه انتخاب دکتر وقت بذار
2810