2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015509 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط یکی از بچه های اینجا که خودش ترمیم کرد بینیش داغون شده بود خیلی واسه عمل دوم تحقیق کرده بود کامران خداکرمی رو معرفی کرده بود .می تونید پرس و جو کنید .در مورد این دکتر
آنیستا اشتباه محضه اگر بینیت خوبه دست نزن همون دکترایی که ذوق می کنن بعدا گند می زنن آدم پشیمون تر از پشیمون که سودی هم نداره .ولی اینجا یکی بود به اسم فروز بینیش خوب بود رفت پیش نادریان جراح الناز گلرخ خیلی خوب شده بوداز همه گرون گرفته بود از ایشون مناسب ولی چند تا از بچه ها که اینجا با نادریان عمل کردن به خاطر دیدن بینی فروز بود بعضیاشون ناراضی بودن خیلی بعضیاشونم بینی شونو دوست نداشتن خوب البته بعضی هم راضی بودن منظورم اینه که ریسکه ریسک
دوستان به نظر من چسب طولانی مدت اصلا خوب نیست . دکتر من که فقط یک ماه بعدش گفت اصلا نزن. دو تا دکتر دیگه مشهد که فقط دو هفته میگن چسب بزن. اصولا چه یک ماه چه 6 ماه چسب بزنی بعد اینکه چسب و باز کنین تا یکومدت بینی خیلیی ورم میکنه و بایدوتحمل کرد تا بخوابه .
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
آمین جان من بعد از عید پیش ابیانه رفتم ویزیت شدم.چندتا مورد بود که میگم1-من یه انجراف بینی دارم و بهم گفت این انحراف تا بینی باز نشه مشخص نمیشه چقدر قابل اصلاح هست.شاید کلا درست بشه شاید یه درصدی باقی بمونه2-حقیت زیاد معاینه جامعی به نظر من ازم نکرد که بخواد مثلا داخل بینی رو ببینی3-البته بیمارا چندتا داشت که بعضی ها قبل سال جراحی کرده بودن و بعضی بعد از سال که با یکی که 5 ماه بود جراحی کرده بود صحبت کردم که رازی بود-یکی هم 3 هفته از عملش می گذشت که فعلا مسئله خاصی رو نداشت و البته الان زود بود برای قضاوت.
حقیقت من دنبال دکتری هستم که ابتدا بتونه مشکلات عملکردی بینی رو اصلاح کنه و تبحر و توانایی ایجاد یه بینی طبیعی و زیبا رو داشته باشه.من به جزییات کار دکتر،دستیارش،مطب،محلی که جراحی میکنه و ...توجه می کنم.خیلی واقعا انتخاب دکتر سخته.
حقیقت من دنبال دکتری هستم که ابتدا بتونه مشکلات عملکردی بینی رو اصلاح کنه و تبحر و توانایی ایجاد یه بینی طبیعی و زیبا رو داشته باشه.من به جزییات کار دکتر،دستیارش،مطب،محلی که جراحی میکنه و ...توجه می کنم.خیلی واقعا انتخاب دکتر سخته.
سمیرای عزیزم سلام به روی ماهت ممنونم دوست مهربونم شما خوبی؟فدای دلت گلم دل به دل راه داره منم دلتنگت بودم و به یادت بودم عزیزم😘❤ عزیزممم...همه چیز به حرف نیست سمیرا جان باید حتما کارای دکترو میزان رضایت مراجع هاشو ببینی اصلا توی انتخابت عجله نکن گلم شما که تا الان صبرکردی یکم بیشتر وقت بذار و مطب دکترای دیگه رو هم برو نه اینکه سجادیان بد باشه اما ناراضی هم داره تقریبا زیاد مخصوصا اینکه بیشترم شکایت از ورمای زیاد و کبودی میکنن به نظر من مطب دکترای دیگه رو هم برو چون عمل بینی در عین اینکه خیلی عمل سختی نیست اما اگه دکترت خوب نباشه خدانکرده عوارضای بعدیش میتونه خیلی بد باشه،عجله نکن گلم بذار هروقت که تایمت آزاد بود به دکترای دیگه هم سر بزن😘❤ واسه بعد از عملم من خودم جز روز اول و دوم بعدش چون بقیه خانواده کار داشتن یه نفربیشتر پیشم نبود البته من خودمم میتونستم کارامو انجام بدم فقط با احتیاط و اینکه سرمو هم خیلی پایین نمیاوردم ولی کارای شخصیتو خودت میتونی انجام بدی عزیزم(حداقل واسه من که اینطور بود)؛درواقع اینطور بگم که بیشتر زحمت غذا درست کردن روی دوش همراهم بود😅البته اینم بگم که بستگی به خود شخص هم داره ها مثلا یکی از خانومایی که عمل کرده بودن میگفتش که من از روز بعداز عمل همه ی کارامو خودم میکردم حتی غذا درست کردن و هیچ مشکلیم نداشتم؛میگفت فقط کارای خیلی سنگین نکردم در کل گلم فکر کنم اگه همسرتون بتونه روزای اول بیشتر از بقیه روزا پیشت باشه که خیلییی بهتره،سختیه آنچنانیم نداره و میتونی خودت از پسش بربیای اما مراقبت میخواد دیگه من اگه تهران بودم حتما میومدم پیشت میموندم دوست خوبم اما فعلا تهران نیستم😔❤ ولی واسه عمل اصلا عجله نداشته باش
داشتن مغز دلیل قطعی بر انسان بودن نیست !😐 پـســتـه و بـادام هــم مـغز دارند !😯 برای انسان بودن باید شعــــــــــــور داشت !!!!🙄
خواهرم دوساله دماغش عمل کرده .قبل عمل خیلی بینیش سربالا کوچیک خوش فرم وپرفکت بود.ما میگفتیم عمل نکن تغییرنمیکنی .الان بعد عملش بینظیر شده .180 درجه تغییر کرد وبهترتر شد من میگم کسی ک دماغ خوبی داره ،عملش زیاد ریسک نداره.باوجود اینک خواهرم نه مطب گردی کرد ونه تحقیق درست درمونی.پیش خشایار احمدی عمل کرد که یه دونه عمل درست درمون خواهرم وخودم ازش ندیدیم
2810