2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015538 بازدید | 66529 پست
مینا جان من سلیقم با کارای علامه جور نیست فقط بینی مامان نونو را دیدم ظریف دراورده
بشارتی می گن اخلاق نداره ولی مامان نونو هم از کاراش تعریف می کرد البته طبیعی فکر نمی کنم تو کار ظریف دراوردن باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان
توجه کردین چه سایته مزخرفیه؟ از یکی یه جا یه پستی راجب دکتر منتخبت میبینی و میخوای ازش اطلاعات بیشتری بگیری...تازه اضافش میکنی بعنوان دوست...بعد دو هفته قبولت میکنه....اونوقت یادت میمونه این کی بودو چی گفته بود که سوال برات پیش اومده بود و حااااللللاااا اصلاااا چه سوالی ازش میخواستی بپرسی؟؟!!!
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
سلام
ببخشید از دوستان کسی ا تبریز ساکن هس من یه پزشک خوب وقابل اعتماد تو تبریز میخام که هزینشم بالای سه تومن نباشه یه چن نفر شنیدم خوبن ولی واقعا نمیتونم اعتماد کنم :( به عروسیم نزدیکه دلم میخواست تا اون موقع پیش یه دکتر خوب یه بینی خوش فرم عمل کنم ممنون میشم کسی کمک کنه :x
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﯾﻪ ﭘﺰﺷﮏ ﻣﺠﺮﺏ ﻭ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺗﻮ ﺗﺒﺮﯾﺰ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﮐﻪ ﺷﯿﮏ ﻭ ﺑﯽ ﻧﻘﺺ ﺑﯿﻨﯿﻤﻮ ﻋﻤﻞ ﮐﻨﻪ ﻭ ﻫﺰﯾﻨﺶ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺳﻪ ﺗﻮﻣﻦ ﻧﺒﺎﺷﻪ ! ﺧﻮﺩﻡ ﻣﺘﻘﯿﺎﻥ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪﯼ ﺻﺎﻟﺤﯽ ﻧﺼﯿﺮﯼ ﺩﺍﻧﺶ ﺷﺎﯾﺎﻥ ﻭ ﻏﯿﺎﺛﯽ ﺭﻭ ﺷﻨﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﺧﻮﺑﻦ ﻭﻟﯽ ﮐﺎﺭﯼ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﻧﺪﯾﺪﻡ !ﻣﻤﻨﻮﻭﻭﻭﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﺪ :(
ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﯾﻪ ﭘﺰﺷﮏ ﻣﺠﺮﺏ ﻭ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﻋﺘﻤﺎﺩ ﺗﻮ ﺗﺒﺮﯾﺰ ﻣﯿﺨﺎﻡ ﮐﻪ ﺷﯿﮏ ﻭ ﺑﯽ ﻧﻘﺺ ﺑﯿﻨﯿﻤﻮ ﻋﻤﻞ ﮐﻨﻪ ﻭ ﻫﺰﯾﻨﺶ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺳﻪ ﺗﻮﻣﻦ ﻧﺒﺎﺷﻪ ! ﺧﻮﺩﻡ ﻣﺘﻘﯿﺎﻥ ﺧﻮﺭﺷﯿﺪﯼ ﺻﺎﻟﺤﯽ ﻧﺼﯿﺮﯼ ﺩﺍﻧﺶ ﺷﺎﯾﺎﻥ ﻭ ﻏﯿﺎﺛﯽ ﺭﻭ ﺷﻨﯿﺪﻡ ﮐﻪ ﺧﻮﺑﻦ ﻭﻟﯽ ﮐﺎﺭﯼ ﺍﺯﺷﻮﻥ ﻧﺪﯾﺪﻡ !ﻣﻤﻨﻮﻭﻭﻭﻥ ﻣﯿﺸﻢ ﮐﻤﮏ ﮐﻨﯿﺪ :(
2810