2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سلام بچه ها
دکتری میشناسین که بهم بگه بعد عمل چه شکلی میشه,یا بهش عکس نشون بدن همون طوری دربیاره؟
میگن شیروانی اینطوریه؟؟؟راسته؟؟؟
نظرخودم حق گذار و شیروانیه
میشه کمکم کنید خواهش میکنم اخه من تهران نیستم که مطب گردی کنم,
خوااااااااااااااااااهش
یه دکتر میخوام دماغو ظریف و کوچیک کنه,از دماغ گنده بدم میاد,
دماغ خودم بزرگ نیس میترسم دکتر خیلی تغیرش نده,
البته یه بار عمل کردم اصلا پایینش تغییر نکرد ولی بالاش که هم پهن بود و قوز داشت خوب شد,
من از دکتر اولم ناراضی نیستم چون هر کاری که من گفتم و خودش گفت رو انجام داد,
ولی حالا دماغ فانتزی دوست دارم,البته نیمه فانتزی,
یه دکتر خوب میخوام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان
مینا خانم دکتری که فعلا توی این تایپیک شناسایی شده و بینی را ظریف در میاره دکتر میترا علامه است البته ظاهرا کارای شیروانی هم ظریف
ریحانه خانم ورودتان را به تایپیک جراحی بینی 3 تبریک می گیم امیدوارم لحظات خوبی در این تایپیک داشته باشی چند صفحه پیش یکی کاربرای اینجا با دکتر زمانی عمل کرده بود اما اسم کاربریشو نمی دونم
بجه ها سوال

من نگاه کردم زیر کلوما بخیه ندارم فقط کنار پره ها ( 1/2 پایین پره ها بخیه دارم) یعنی close دیگه!
بعد میخوام بدونم با این روش پایین بینی خوب جمع میشه؟ من حس میکنم فقط انحرافم رو درست کرده و یه قوس ملایم داده و یه کمم پره ها رو جمع کرده نمیدونم از پهنای بینیمم کم کرده یا نه (از تو گچ معلوم نی) با این حساب فک نکنم خیلی تغییری کرده باشم چون بینی من پایینش خیلی گوشتی بود میخواستم جم و جور شه!!!
چقدر حالم بده تا بینیم رو ببینم. الان همش از این یه قسمت کمی که از پایین معلومه میخوام بفهمم چی شده اونم که با چسب داده بالا بیشتر میترسم (نکنه خوکی شده باشه)و نکنه کوتاه شده باشه، نکنه ابن همه هزینه کردم تغییر نکرده باشم .. این چند روز که خونه بودم چقدررر سخت گذشت

عزیزم مطمئن باش کاری رو انجام داده که بهترینه چون افتادگی نداشته باز نکرده ولی با عمل بسته هم میشه بیبیو جمع کرد حالا تو که صبرکردی تا یکشنبه هم صبر کن میبینی دماغ خوشگلتو ما که دلمون اب شده خدا به داد تو برسه .
2810