2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
والا من هر چی تو مطبش میدیدم انقدر طبیعی و سر پایین بودن دو به شک میشدم عمل کردن یا نه ازشون میپرسیدم گفتن اوایل خیلی سر بالا بود و سرش اومد پایین من چون سر بالاتر دوست داشتم سفارش کردم قرتی تر کنه برام بعد عمل خیلی سربالاست بعدش افت میکنه چند میل من خیلی تحقیق کردم هیچ کس نمیگفت دماغم سربالا مونده اکثرا مینالیدن سرش اومده پایین البته بذار من برای خودمو ببینم قطعی تر بگم آره کمپرس سرد و گرم گذاشتم ولی خیلی ورم کرده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها مریم گلی مبارکه ..بچه ها من دو هفته دیگه با دکتر یحیوی عمل دارم خواهش میکنم مراقبت های قبل و روز عمل و بعد عمل رو خلاصه بهم بگین و اینکه لباس اونروز چی بپوشم ؟چی ببرم ؟روز قبل و بعدعمل چی بخورم و خواب و شستشو بینی بعد عمل چطوریه... راستی بچه ها چسب و پمادایی که بعد عمل باید بزنیم یا اگه درویی لازم هست رو کی باید بگیرم الان که هیچی نداده دکتر بهم
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
عزیزم هزینه هشت و نیم برای بینی گوشتی کارشون تمیز و ظریفه.. طبیعی و شیک عمل میکنن به روش بسته.. من سر بینیم گرده و قلمبه بخاطر اینکه سر بینی خوب جمع میکنن و دوره نقاهتشون هم سبکه برا من که از راه دور میرم و تامپون نمیذارن خوبه ،انتخابشون کردم و خود بینیم هم کوتاه و سربالا هست فقط لازمه جمع و جور شه
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
مریم گلی جون مبارکه.ورم از روز دوم زیاد میشه از روز سوم و چهارم کم میشه.آب کرفس خیلی خوبه.منم چن روز اول خیلی آب ریزش داشتم.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
آناکارنینا جان ایشاله به سلامتی عمل کنی.خوب وقت کردی بری مطب و نمونه کار ببینی؟آخه گفتی از شهرستانی میگم یه وقت با عجله تصمیم نگرفته باشی... لباسی ببر که از جلو دکمه دار باشه و پوشیدنش راحت باشه.من دو سه روز اول فقط غذای آبکی مثل سوپ خیلی رقیق و آب میوه خوردم.شبا هم تا سه چهار روز تقریبا نیمه نشسته میخوابیدم.یه هفته اول تا حد امکان صحبت نکنو سرتو به سمت پایین نگیر.واسه من بعد 4 روز تامپونو کشید بعد اون خیلی راحت تر شدمو کم کم به حالت عادی برگشتم.سعی کن کمپرس یخو بلا فاصله بعد به هوش اومدن بذاری که خیلی موثره تو کبودی.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
عزیزم من شهر خودم ساری عمل کردم مطب چهار تا دکتر رفتم.هر مطبم دو سه بار رفتم نمونه دیدم.دکتری هم که انتخاب کردم 5 بار رفتم نمونه دیدم تا انتخابش کردمو ویزیت شدم.
مریم گلی جان طبیعیه.رفتی پیش دکترت تمییز میکنه برات راحت میشی.رفتی ازش بپرس شاید اجازه داد خودت تمییز کنی.من دکترم بعد یه ماه این اجازه رو داد که خودم توشو با گوش پاک کن تمییز کنم.
عزیزم من با دکتر بهنام غفاری عمل کردم.واقعا عالیه هم اخلاقش هم کارش.دکترای رشتو نمیشناسم .اینجا آشنا نداری بیای؟
2810