2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
مریم گلی تایم عمل بستگی به کار بینیت داره که پر کاره یا کم کاره تو کلینیک وسایل لازم رو بهت میدن فقط خودت یه لباسی بپوش که از جلو دکمه داره
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من مدتی میخام عمل کنم و دارم تحقیق مبکنم واسه انتخاب دکتر .......دکتر محمدصادقی و دکتر بهرام مقدم فرد و شهریار یحویی تا اللان این 3مورد رو انتخاب کردم و مطب برم ویزیت بشم.... کسی هست از این 3 دکتر تجربه ای داشته باشه....یا اینکه اطرافیانتون عمل کرده باشه؟ بینی من گوشتی .....و مدل طبیعی شیک یا همون نیمه فانتزی دوست دارم. خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.
سلام من اومدم دیروز عمل کردم امروز رفتم تامپون کشیدم خود عمل خیلی راحت بود دکتر رو قبل عمل دیدم بهش سفارشامو کردم دیروز خیلی ورم نداشتم اما الان چشمام باز نمیشه زیاد شدن ورم صورت طبیعیه؟؟
سلام تا چند وقت بعد از عمل باید بینی رو با سرم شستشو داد و اینکه تقریبا یک ماه از عملم میگذره امروز دوبار نوک بینیم ضربه خورد به نظر شما مشکلی پیش نمیاد و سوال آخر یکی از پره های بینیم خیلی سفته و درد میکنه و یه زخم کوچولو روی همون قسمت سفت هست البته نسبت به روزای اول بهتر شده ولی خوب نشده اون زخم واسه چی بوده شهرستانم دکترم تهرانه آخر ماه میتونم برم
ممنونم تداعی جان با دکتر سجادیان عمل کردم نه اصلا درد ندارم و بعدش بالا نیاوردم و حالت تهوع هم نداشتم منم خیلی میترسیدم ولی راحت بود والا تداعی جون من دیدم دکترم برای همه رو یک روزه میکشه یا اگر آخر هفته باشه دو روزه تامپون داشتن خیلی سخته همون بهتر زود در بیارن
قیمتش 6 و نیم 200 تومنش رو برای آندوسکوپی گرفت بعد خانم مجیدی منشیش خودش 300 تومنش رو کم کرد گفت روز عمل 6 تومن بده بچه ها ورم صورت من هی بیشتر میشه چشمام میسوزه و اشک میاد و اصلا باز نمیشه طبیعیه؟
مریم گلی جون
منم میخوام با دکتر سجادیان عمل کنم
دوبار رفتم پیشش
عکس گرفتم از بینیم دیده و گفته الرژی دارم امکان داره بعد از عمل ابریزش داشته باشم تا مدتها ولی گفته بینیم بعد از عمل عالی میشه
2810