2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
کیسه ژلی یخ لوازم طبیا دارن بگیرین بزارین تو یخچال اتاقتون بعد عمل اومدین بزارین ولی به نظر من یخ گزاشتن خیلی تاثیر نداره بسته به کاری که رو بینی شده و نوع عمل دکتر کبود میشین یا نمیشین. داداشم یه ماه عمل کرده روز عملم یخ گزاشتم ولی یه چشمش خیلی کبود شد و روز دوم خیلی ورم کرد و باز نمیشد پنبه با چای سبز خیس کردم کشیدم به چشمش خیلی تاثیر داشت و خیلی بهتر شد کبودی و ورمش یخ باید هر یه ربع بزارین البته دکتر اصلن نگفته بود یخ بزارین ما خودمون گزاشتبم
عکس بینی صفحه 1709
سلام آمین جان انشاله به سلامتی فردا عمل کنی و نتیجه عاالی بگیری بیا حتما بگو از روز عملت مراقبتها و اینا ؟ من دکترم انتخاب کردم ..جناب دکتر یحیوی ..ولی هنوز نوبت نزدم بچه ها فقط چشم ها کمپرس یخ لازم داره یا کل صورت ؟ زوز عمل نباید چیزی خورد ؟؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم. ماشا الله ولی چقدر امارعمل بینی بالاس. مایه دفعه ای گذرمون به اینجا افتاد. درضمن دوستانی که مقیدهستن به مسایل دینی یه سری ازمراجع تقلید عمل زیبایی بینی رواگراشتباه نکنم درست نمیدونن دوستانی که مقیدن پیشنهادمیدم اول از مرجعشون بپرسن.
برگ عیشی به گور خویش فرست.....کس نیارد زپس توپیش فرست

سلام عزیزان . من بعد از چند سال دوهفته پیش اومدم سراغ سایت مطالب رو خوندم و استفاده کردم با وجود اینکه هنوز در مرحله تحقیقات برای انتخاب دکتر بودم ولی با رفتن به مطب دکتر ابیانه همسرم گفت خوبه و دیگه نگرد چون وسواس پیدا میکنی . خلاصه دقیقا دو هفته پیش بود که رفتم برای مشاوره. و الان یک هفته میشه که عمل کردم یکشنبه گذشته توی کلینیک سعادت آباد عمل کردم
آه ای زندگی منم که هنوز با همه پوچی از تو لبریزم
از برخورد و حوصله دکترم خیلی راضی هستم. روز عمل هم همه چیز خوب بود آها راستی یادم رفت بگم پروتز چانه هم انجام دادم از داخل دهنم بخیه خورده ولی خوب شده بینیم هم که فعلا بد نیست گچش رو دو روز پیش باز کردم یه لحظه توی آینه دیدم راضی بودم ولی خوب ورم زیاد داشت. با اینحال حس خوبی داشتم
بینی من استخوانی بود کجی و انحراف داخلی و بیرونی داشت حس کردم کجی بیرونی کمی هست ولی دکتر گفت هنوز برای قضاوت خیلی زوده سه روز اول بعد از عمل سخت گذشت ولی الان خوبم
آمین جون هر وقت حالت بهتر شد بیا یه خبر از خودت بده.امیدوارم عمل خوب و راحتی بوده باشه برات.امروز خیلی به فکرت بودم.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
سلام دوستای خوبم مرسی رها جان خوبم یه کم ورم کردم ویه کوچولو دور چشمم کبود شده .گاز زیر بینی رو که برمی دارم حس می کنم سر بالا شده ول همسرم می گه نه البته دکترم اهل سر بالا کردن نیست ولی بازم می ترسم .همسرم که از روی گچ می گه چه خوب شده مثلا داره روحیه می ده
سلام آمین جون.خوشحالم حالت خوبه احتمالا ورمو کبودیت از فردا بیشتر میشه نگران نشو از روز سوم چهارم به مرور کم میشه.نگران سر بالاییش هم نباش به مرور زمان فرم طبیعیشو میگیره.ایشااله همون چیزی که میخواستی شده.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
2810