2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015542 بازدید | 66529 پست
سلام ماتیکی جان. من خرداد ماه بابخشایی عمل کردم. دکتر مهدی بخشایی. گزینه هام فقط نعیمی و پورصادق و خدیوی و بخشایی بود. نعیمی که خیلی گرون بود . پورصادق کاراش قشنگ بود ولی نیمه فانتری بود. خدیوی راستش اصلا خوشم نیومد.و بخشایی کاراش بی نهایت طبیعییییی بود و باهاش عمل کردم. خیلی عمل سبک و راحتی بود برای من و بی نهایت راضی ام چون خیلیی طبیعیه. پیشنهاد میکنم بری مطبش نمونه کاراشو ببینز البته اینم بگم فقط کسایی راضی ان که خیلی طبیعی میخواتن وفقط ایراد بینی و میگیره. اگر بینی خیلی قشنگ و کوچیک میخوای پشش نرو . آمین جان دوست خوبم مبارکت باشه عزیزم.
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برادرم ماه قبل با نعیمی مشهد عمل کرد.کاراش تمیز و خوب.تنفساشم مشکلی نداره.هم طبیعی و هم فانتزی عمل میکنه.فانتزیاش واسه خانوما بهتره.جا بخیشم تمیز.تا پنج هفته چسب میزنه بعدم شبا. عملاش با بهوش اومدن پنج ساعت طول میکشه.تامپون میزارهکبودی داره.
عکس بینی صفحه 1709
سلام خوبین؟ من کارهاى دکتر ابیانه رو از نزدیک دیدم خیلى خوشم اومده چون بینى ام استخونیه و طبیعى مى خوام اما هزینه اش ٦/٥ به بالاس من ٥ بیشتر ندارم فعلا کارهاى قارونى هم دو تا دیدم خوب بود به نظرم قارونى هزینه اش بهم مى خوره کسى از قارونى اطلاعاتى نداره؟؟ خرابى داشته تا حالا؟؟
مرسی بهار جان.. عزیزم عمل های دکتر یحیوی چقد طول میکشه و تا کی بهوش میای و مرخص میشیم؟ حال بیمار بعد عمل جوری هست که همون روز چند ساعت بعد عمل با هواپیما بشه برگشت ؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
عزیزم من ساعت 9 رفتم اطاق عمل ساعت 10:20 تو ریکاوری بودم ، وقتیم بهوش اومدم همه چیز خوب بود مشکل خاصی نداشتم من یادمه حدود ساعت 12:30 دیگه اومدم خونه. درمورد پروازت از خود آقای دکتر بپرس به نظرم فقط تا چند ساعت خون آبه از بینیت خارج میشه اون اذیتت میکنه که خیلی این قضیه طول نمیکشه نهایتا 3 و 4 ساعت اولش خون آبت زیاده
فرشته نجاتم عشقم بود
آمین جان مبارک باشه. بله به من گفتن تا نیمه آذر وقتشون پره ولی یه بیمار دارن که اصرار داره روز شنبه 29آبان عمل کنه به خاطر اون میرم کلینیک اگر می خوای اون روز بیا اتفاقا همه کارهام رو کردم صبح شنبه دکتر زنگ زد که اتاق عمل مشکلی پیش اومده بهتون خبر میدم خلاصه بعد از ظهرش پیام دادن که برای یکشنبه روز اربعین که تعطیلی هم بود بیاید همون کلینیک سعادت آباد
آه ای زندگی منم که هنوز با همه پوچی از تو لبریزم
منم تا زمانی که تامپون توی بینیم بود همش میگفتم سربالاشده انگار ولی وقتی تامپون هارو در آوردن بهتر شد ظاهرش . نگران نباش
آه ای زندگی منم که هنوز با همه پوچی از تو لبریزم
2810