2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
سلام به همگی ترمه جان من هم مثل شما مشکلم بزرگی بینیم هستکه البته دکتر گفت ورمه و تا یک الی دو سال طول میکشه .فرم بینیت چطوره ؟شما چسب میزنی هنوز ؟ دکتر به من گفت دیگه نزن ولی من میزنم به نظرتون اشکالی داره اگه چسب بزنیم؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر افتاب دقیقا همین بلا سر منم اومد تمام صورتم پر از جوشای ریز شده بود اصلا هول نکن من بعد سه هفته که دیگه چسب نزدم همش از بین رفت حالا نمیدونم عوارض بیهوشی بود یا به خاطر چسب اخه مدتی که چسب داشتم صورتم به شدت چرب شده بود
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
مهرسا جان چطوری خانم راستی یه سوال شما به دکتر عکسی چیزی نشون دادی که بینیت چه مدلی بشه یا دکتر رو عکسا ت برات چیزی توضیح داد .وای من استرس دارما سه شنبه باید برم مطب فردا صبحشم عمل دارم . بچه ها دعام کنید .
دوستان گل سلام و وقت به خیر... ساقی جان درکت میکنم بینی منم بزرگه همچنان ... به امید روزهایی با بینین زیبا به هر حال زندگی جریاندارد.. جیغو خانم مرسی از پیامت ... دلگرمم کردی... شادی جان بینیم بزرگه ..گاهی فرمنش بدک نیست و گاهی میضشه مثل قبل عمل .... خودش بهم ن گفت چسب بزن دو سه هفته دیگه .. چند روز دیگه میشه چهار ماه... من دیگه از بعد تعطیلات نمیزنم .. ولی شبا قصد دارم بزنم.. همکارم میگه تا 6 ماه شصبا بزن... دختر افتاب منم کلی جوش ریختم... صبور باش بعد دو ماه قطعا همش میره... من صورتم اینقدر صبحا چرب بود عین اینایی که یه ساله نرفتن حمام.. ولی به مرور درست میشه... الانم پوستم چرب تر قبله ولی از اوایلش خیلی بهتر شده
.....be brave , even if you are not,pretend to be
سلام دوست جونا.امروز 24 روز از عملم میگذره.دلم میخواد هر چی زودتر چن ماه بگذره و از شر این چسب راحت شم.شما خودتون چسبو عوض میکنیین؟من هفته ای دو بار واسه تعویض چسب باید برم مطبش دختر آفتاب نگران نباش اکثرا این مشکلو دارن منم به شدت پوستم چرب شد ولی شکر خدا جوش نزدم البته روزی یکی دو بار پوستمو تمییز میکنمو سرکه سیب میزنم هم واسه لک خوبه هم از جوش جلوگیری میکنه شنیدم آب لیمو ترشم خوبه.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
امین جون ایشااله بعد عمل راضی راضی باشی.خوب فکراتو کن که چه مدلی میخوای و از چه حالتی بدت میاد .به دکترت خوب توضیح بده. حتما یخ با خودت ببر بعد به هوش اومدن سریع بذار یه جا شنیدم تکه های گوشت یخ زده خیلی واسه کبودی موثره ولی خودم امتحان نکردم .
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
2810