2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015502 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام من حدود میتونم بگم ٣ سال دنبال دکتر میگشتم، سال اول ی دور و سال دومن یه دور کامل این تاپیک و خوندم و از اونجایی که اسم دکترم رو اولین بار اینجا دیدم ، دلم خاست منم بیام تجربه عملم رو بگم و تشکر کنم از همتون که تجربه هاتون رو میگین من از اینجا اسم چنتا دکتر رو انتخاب کردم و هرچی میرفتم جلو این اسما خط میخورد اما اسم دکتر سامی فقط دو مورد ( فکر کنم) بود که ناراضی بودن من پارسال با دکتر سامی ویزیت شدم اما حس اطمینانی که لازم داشتم رو بهم ندادن و در اخر گفتم که احتمال داره خراب شه؟ گفتن اره بالاخره عمل جراحیه و ممکنه پیش بیاد، این جمله دل منو لرزوند و وقت عمل کنسل کردم اما مشاوره شون خیلی خوب بود و در مقایسه با دکتر معروف شهر خودمون میتونم بگم تفاوت نظر یه ادم بیسواد و یه دکتر رو داشت ، دکتر شهر خودمون مشکل رو اصن یه چیز دگ گفتن، و گفتن بینیم قرینه نیست و مشکل تنفسیم بنابر مشکلم ایجاد میشه! در حالی که دکتر سامی گفتن مشکل افتادگیه بینیه نه قوز! و نیازی نیس ارتفاع بینی کم شه و عوضش سر بینی میاد بالا و مشکل حل میشه و به نظرشون عمل راحتی بود و مشکل تنفسیم ایجاد نمیشد ( راستی یکی رم دیدم که عکس قبل عملشو نشون داد خیلیییی شبیه من بود و بعد عملشم دقیقا همونی بود که من میخاستم اما همونطور که گفتم جمله اخرشون باعث شد من شک کنم خاستم پیش دکترای دگ هم ویزیت شم اما سرم شلوغ شد و نشد اما دوباره از دکتر سامی وقت گرفتم رفتم نمونه های بیشتری دیدم، و تو این.ستا چندنفر که با دکتر عمل کرده بودن و پیدا کردم و حرف زدم و به دکتر همه چیزایی که میخاستم و انتظار داشتم رو گفتم ( مثل سربالا نباشه قوس نداشته باشه قرینه باشه مشکل تنفسی نباشه کوچیک نباشه و طبیعییییه طبیعی باشه) عاغا خیلی یهویی تو دلم افتاد که دکترهای دگ نرم و با دکتر سامی اوکی کنم و این کارو کردم و انقد استرس داشتم که نگو اما دکتر تو اتاق عمل اومد و باهام حرف زد و خندوند و اینا خلاصههه من ٣ ماه و نیم هست که عمل کردم و خدارو صدهزارررر مرتبه شکر هیچ مشکلی ندارم بینیم همون شده که میخاستم مهمتر از همه مشکل تنفسی به هیچ عنواننننن! و درضمن من تامپون نداشتم و از اتاق عمل که اومدم بیرون با بینی نفس میکشیدم و خیلی حس خوبی بود و کبودی خیلییی کم داشتم اما ورم روز ٣،٤ زیاد بود بعدش درست شد بعد یه هفته رفتم بخیه کشیدم کلن دکتر باز کرد و برا اولین بار ببینم دکتر موقع باز کردن کلی حرف زد که این شکل بینیت نیس و اینا اما همین که اینه رو داد دستم بشدت خورد تو ذوقم و اصلا خوب نبود چون اون قسمت که زیر اسپیلنت بود ورم نداشت اما نوک بینیم ورم و گرد و قلمبه اصلا یه وعضی بود. که دکتر باز حرف زد باهام و اینا باز هفته بعد رفتم و کامل برداشت و شکلش درست شده بود و خوشگل و اموزش چسب زدن و اینا ، که بعدش گفت ورمم کمه و نمیخاد فقط یه تیکه از بینیمو گفت چسب بزنم که اونم من تنبل نمیزدم در مورد صاف خوابیدنم که هفته دوم به دکتر گفتم واقعا نمیتونم صاف بخابم و گف پس اسپیلنت و شبا بزار و سعی کن بینیت به بالش نخوره خلاصه کمترین رعایت رو کردم شستشو رم که دگ نگم اصن از هفته ٤ اینا به روش قبل عمل میشورم کلن بینی من الان هیچ فرقی با بینی طبیعی نداره چه از لحاظ ظاهر چه بقیه چیزا دماغمو طوری تکون میدما خلاصهههه دکتر سامی عزیزم دستت درد نکنهههههههههه
راستی هزینه عمل ١٢ میلیون با بیمارستان هزینه ویزیت یادم نیست فک کنم ٣٠ بود بیمارستان گاندی که خیلی خوب بود واقعا راضی بودم، کادرشون فوقالعاده مهبون بودن برای وقت عمل گرفتن باید ٥٠٠ تومن قبلش واریز کنید، دیدم یکی درباره این پول پرسیده بود که مطمئنه یا نه ، که باید بگم بله من حتی یه بار کنسل کردم وقت عملم رو فرداش پول رو ریختن برام! و خیالتون جمععععع
سلام .. مهرسا جان و آمین جان شما دکتر مورد نظرتون ابیانه هست درسته؟ خواستتم بپرسم بینیتون گوشتی هست یا استخونی؟ صورت من کوچیک ه وبینیم از نظر اندازه و اینا مشکلی ندارم فقط چون صورتم کوچیک ه دوست دارم جمع و جورتر بشه .. خواسنم ببینم دکتر ابیانه بینی هایی که یه مقدار گوشتی هست و خوب عمل میکنه؟چون شنیدم بیشتر استخونی ها رو خوب عمل میکنه .. من به فکر دکتر یحیوی بودم ولی من خودم بشدت بینی طبیعی میخوام و نظرات شما رو که خوندم متوجه شدم ابیانه طبیعی عمل میکنه.. خیلی خیلی ممنون ..
الهی  و ربی من لی غیرک .. 😢😢                                           
سلام مهسار جان عزیزم من بینیم استخوانی وبه قول خود دکتر کم کار هست.من تو بررسی هایی کردم فقط سبک ایشون کامل به دلم نشست.من یه مورد گوشتی یکبار دیدم اونم زیر چسب عکس قبل عملش رو که دیدم خوب جمع شده بود.این تنها اطلاع من در این مورد هست .می گن دکتر ظاهرا اگر خوب درنیاد به بیمارش می گه .البته من فقط شنیدم پیشنهاد می دم کار هاشو تو سایت و اینستا بررسی کن اگر دوست داشتی برو مشاوره وخودت راجع به بقیش مطمئن شو.مهم اینه که بتونی اعتماد کنی وسبکشو بپسندی .
2810