سلام من حدود میتونم بگم ٣ سال دنبال دکتر میگشتم، سال اول ی دور و سال دومن یه دور کامل این تاپیک و خوندم و از اونجایی که اسم دکترم رو اولین بار اینجا دیدم ، دلم خاست منم بیام تجربه عملم رو بگم و تشکر کنم از همتون که تجربه هاتون رو میگین من از اینجا اسم چنتا دکتر رو انتخاب کردم و هرچی میرفتم جلو این اسما خط میخورد اما اسم دکتر سامی فقط دو مورد ( فکر کنم) بود که ناراضی بودن من پارسال با دکتر سامی ویزیت شدم اما حس اطمینانی که لازم داشتم رو بهم ندادن و در اخر گفتم که احتمال داره خراب شه؟ گفتن اره بالاخره عمل جراحیه و ممکنه پیش بیاد، این جمله دل منو لرزوند و وقت عمل کنسل کردم اما مشاوره شون خیلی خوب بود و در مقایسه با دکتر معروف شهر خودمون میتونم بگم تفاوت نظر یه ادم بیسواد و یه دکتر رو داشت ، دکتر شهر خودمون مشکل رو اصن یه چیز دگ گفتن، و گفتن بینیم قرینه نیست و مشکل تنفسیم بنابر مشکلم ایجاد میشه! در حالی که دکتر سامی گفتن مشکل افتادگیه بینیه نه قوز! و نیازی نیس ارتفاع بینی کم شه و عوضش سر بینی میاد بالا و مشکل حل میشه و به نظرشون عمل راحتی بود و مشکل تنفسیم ایجاد نمیشد ( راستی یکی رم دیدم که عکس قبل عملشو نشون داد خیلیییی شبیه من بود و بعد عملشم دقیقا همونی بود که من میخاستم اما همونطور که گفتم جمله اخرشون باعث شد من شک کنم خاستم پیش دکترای دگ هم ویزیت شم اما سرم شلوغ شد و نشد اما دوباره از دکتر سامی وقت گرفتم رفتم نمونه های بیشتری دیدم، و تو این.ستا چندنفر که با دکتر عمل کرده بودن و پیدا کردم و حرف زدم و به دکتر همه چیزایی که میخاستم و انتظار داشتم رو گفتم ( مثل سربالا نباشه قوس نداشته باشه قرینه باشه مشکل تنفسی نباشه کوچیک نباشه و طبیعییییه طبیعی باشه) عاغا خیلی یهویی تو دلم افتاد که دکترهای دگ نرم و با دکتر سامی اوکی کنم
و این کارو کردم و انقد استرس داشتم که نگو اما دکتر تو اتاق عمل اومد و باهام حرف زد و خندوند و اینا
خلاصههه من ٣ ماه و نیم هست که عمل کردم و خدارو صدهزارررر مرتبه شکر هیچ مشکلی ندارم بینیم همون شده که میخاستم مهمتر از همه مشکل تنفسی به هیچ عنواننننن! و درضمن من تامپون نداشتم و از اتاق عمل که اومدم بیرون با بینی نفس میکشیدم و خیلی حس خوبی بود و کبودی خیلییی کم داشتم اما ورم روز ٣،٤ زیاد بود بعدش درست شد بعد یه هفته رفتم بخیه کشیدم کلن دکتر باز کرد و برا اولین بار ببینم دکتر موقع باز کردن کلی حرف زد که این شکل بینیت نیس و اینا اما همین که اینه رو داد دستم بشدت خورد تو ذوقم و اصلا خوب نبود چون اون قسمت که زیر اسپیلنت بود ورم نداشت اما نوک بینیم ورم و گرد و قلمبه اصلا یه وعضی بود. که دکتر باز حرف زد باهام و اینا باز هفته بعد رفتم و کامل برداشت و شکلش درست شده بود و خوشگل و اموزش چسب زدن و اینا ، که بعدش گفت ورمم کمه و نمیخاد فقط یه تیکه از بینیمو گفت چسب بزنم که اونم من تنبل نمیزدم
در مورد صاف خوابیدنم که هفته دوم به دکتر گفتم واقعا نمیتونم صاف بخابم و گف پس اسپیلنت و شبا بزار و سعی کن بینیت به بالش نخوره خلاصه کمترین رعایت رو کردم شستشو رم که دگ نگم اصن از هفته ٤ اینا به روش قبل عمل میشورم
کلن بینی من الان هیچ فرقی با بینی طبیعی نداره چه از لحاظ ظاهر چه بقیه چیزا دماغمو طوری تکون میدما
خلاصهههه دکتر سامی عزیزم دستت درد نکنهههههههههه