2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
مرسی امین جان چشم حتما میخورم .خیلی زمان میخواد و من هم عجول .حالا ایشالله مشکل دیگه ای پیش نیاد ورم میخوابه دیگه .اخه مثلا دوستم پیشه راستکاری عمل کرده و بعد ازشش ماه دوباره قوز بینیش دراومده و خیلی ناراحته.اینا خیلی سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهرسا جان من راجع بازگشت قوز از دکتر پرسیدم گفت ممکنه که در شخصی رشد استخوانی وجود داشته باشه .اما حتی در اون صورت سر پایی سوهان می زنه ودیگه بازگشت نداره .اما اونم در حدیه که با لمس ممکنه شخص متوجه بشه .یعنی مساله دکتر نیست .به استخوان بینی فرد مربوط اما متاسفانه در ما هایی که پوست نازک داریم بیشتر ممکنه نمود داشته باشه .
سلام خوبین بچه هاجون من فردا دکتر کوچک زاده یحیویو ابیانه میرم یکشنبه هم سجادیان نادریان میام گزارش هام میگم ..دعا کنید دکتری که بتونه دماغ گوشتی منو خوب عمل کنه اوکی کنم که ایشاله وقت عملم بگیرم راحت شم
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
سلام امین جان .نه عزیزگ حتما میام سرمیزنم خیالت راحت باشه .راستش با اون روزی که گچ روب داشتن تا این هفته ورمش تغییری نکرده بود شاید چون همه به من گفتن دماغت راحته کاری نداره حساس شدم وباید اینقدر ورم رو داشته باشه .الان واقعا تازه 15روزه .بعد تواینیستا یت.بعضی ازسایتا عکس میزارن یکماه بعد ازعمل اونارو میبینی پیشه خودت میگی پس برای من جقدر ورم داره .نمیدونم واقعا.عزیزن من چهارشنبه صبح عمل کردم وشنبه شب تامپون ها رو دراوردن
سلام دوستان من بیشتر از یک ماهه که عمل کردم و از عملم ناراضی هستم . تایپیک ها اینجا را می خوندم وقتی می دیدم بعضی از دوستان از عملشون ناراضی بودن خیلی ناراحت می شدم و پیش خودم فکر می کردم من بیشتر دقت می کنم و یک دکتر کم ریسک انتخاب می کنم که مشکلی برام پیش نیاد و دکتری که انتخاب کردم به طبیعی عمل کردن معروف بود و چند باری که مطبش رفتم ناراضی نداشت و بیشتر صفحه های اینستا و نت را سرچ کردم هیچ ناراضی ندیدم البته اشتباه من این بود که بیشتر مریضها را با چسب می دیدم به نظر خوب بودند و دو نمونه هم بدون چسب اونها هم مشکلی نداشتن فکر می کردم دیگه چه دکتر خوبی پیدا کردم . اشتباه اول من این بود که باید دکترهای بیشتری می رفتم و سبک مختلفی را می دیدم و نمونه های بی چسب می دیدم و اشتباه دیگه اینکه باید با توجه به ترکیب صورتم خودم باید حدس می زدم که چه مدل سوراخ بینی به من می یاد و یا مدل پره های بینیم چی شکلی باشه دنبال دکتر با اون سبک کار باید می گشتم صورت من گرده الان سواخهای بینیم خیلی تیزه ، پشت لبم خیلی صاف شده و هنوز نمی تونم لب بالامو تکون بدم البته بی حسی لبو شنیدم بعد از یه مدت خوب میشه می دونم شاید الان برای قضاوت زوده ولی دیگه تا این مدت معلومه فرم بینیم چی شده و تمام ورمم همه بخوابه من ناراضی خواهم بود خیلی ناراحتم وقتی عکسهای قدیمی را می بینم یه بینی معمولی و کوچیک داشتم ولی زشت نبود ولی الان بینیم خیلی زشت شده اینقدر غصه می خورم گاهی اوقات احساس می کنم دارم سکته می کنم . من نمی خوام به شما استرس وارد کنم فقط می خوام اتفاقی که برای من افتاد برای کسی دیگه ای نیوفته و همه راضی باشن از عملشون خیلی در انتخاب دکترتون دقت کنید و اگه دکتری را انتخاب کردید حتما یه بینی شبیه بینی خودتون قبل و بعد از عملشو ببینید که تقریبا بینی شما هم احتمالا شبیه همون میشه و اصلا عجله نکنید برای عمل من فکر می کردم چون هوا داره سرد میشه مهر ماه عمل کنم بهتره اگر عجله نمی کردم مطب های بیشتری می رفتم و انتخاب بهتری می کردم
آفرین ماهک جان ایشالله که این وضع موقت و گذرا باشه بچه ها منم بعد از چند روز کلنجار رفتن با خودم از عمل منصرف شدم بینی من بزرگه اما صورت درشتی هم دارم کاملا بهم میان تصمیم گرفتم رو اخلاقم کار کنم سیرتمو خوب کنم که ایشالله رو زیبایی صورتم هم تاثیر داشته باشه به نظرم کسایی که اشکال اساسی تو بینیشون هست بهتره عمل کنن در کل از صمیم قلب براتون آرزو میکنم بهترین عمل و داشته باشید
2810