2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
دوستان عزیز به دکتراتون برای کوچیک کردن و قوس اصرار نکنید بذارید دست خودشون یه جا خوندم قوس و کوچیک کردن بیش از حد عوارض وحشتناکی داره کمترینش سردردای دایم ایشالله که همه عملامون عالی باشه مهرسا جان از شما هم ممنون برای راهنماییات

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

امین جان منظورت منم من هر دکتری رفتم بهم پیشنهاد تخفیف رو داد چون خودشون میگفتن که فقط استخونیه و خیلی کارنداره. اما دوستم که یکم قضروفی بود و نوک بینیش کجی داشت بیشتر از من میگفتن (فک کنم 500بالاتر میگفتن)
سلام به همگی بهار جون منم یه آقا دیدم دیروز اما اومده بود گچشو برداره بعد که با چسب اومد ظاهرا خوب بود.راستی به خانمی هم اومده بود گچشو برداره که ترمیمی بود وقتی گچو باز کرد بینیش قلمی خوب بود البته من یه نظر دیدم ونمی دونم مشکل کار دکتر قبلیش چی بوده .
زهره آره دیگه خودت گفتیا من اسم نبردم به خاطر این گفتم که شانسه دیگه دکتر خوشش می یاد یه تحفیف خوب میده دوستان سر بزنن البته منظورم این بود که اگر با دکتر مورد نظر اختلاف هزینه ی معقول دارن مثلا ۱،۱/۵ دیدی دکتر با هاشون راه اومد .
راجع بازگشت قوز از دکتروپرسیدم گفت امکان داره اما در ظاهر دیده نمی شه فقط ممکن هست بتونید لمسش کنید .توی بینی های پوست نازک مثل شما اگر خواستید بعدا سوهان می زنیم وبعدش دیگه بر نمی گرده .زهره جان شما م همین طوری ؟اگر آره پس اصلا نگران نباش بدون بازگشت قابل حله
مرسی بچه ها از همه ی انرزی مثبتی که بهم میدین.آمین جون یه دنیا ممنون به خاطر دعات.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
آمین جون بچت چن سالشه؟هزینه دکترت چنده؟ دختر خودم دو سالشه که عمل کردم.البته من خونوادم برام سنگ تموم گذاشتن.یه هفته کامل مادرمو خواهرم پیشم بودن.و واقعا دست به سیاه و سفید نزدم.اگه کمک نداشته باشی با بچه کوچیک واقعا سخته.در مورد دردشم اکثرا میگن درد نداره.واسه خودمم همین جور بود.راحت با استامینوفن قابل کنترل بود.از روز سوم هم اصلا مسکن نخوردم.به هیچ عنوان هم سر درد نداشتم.خونریزی هم اصلا نداشتم حتی به اندازه یه دستمال کاغذی.
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
با وجود این که عمل سبکی بود برام ولی واقعا مراقبت 3-4 روز اولش آدمو کلافه میکنه.طوری که با خودم میگفتم ارزششو داشت؟ سه روز تمام گردنمو بالا نگه داشتمو به صورت نیمه نشسته خوابیدم.حتی آبمیوه رو مامانم با قاشق میریخت تو دهنم.خوابیدن واقعا برام سخت بود.ولی فیتیله رو که کشیدم انگار تموم سختی هام تموم شد.دیروز که 6 روز از عملم میگذشت کلی با خواهرم تو بازار گشتم.
2810