2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
لیلی جان دکتر مفرد هم ظاهرا دکتر خوبیه .بچه های اینجا باهاش عمل داشتن هم تهران هست هم کرج .دکترای کرج هزینه هاشون کمتره اونا رو هم سرچ کن .تو همین تاپیک یه عده دوستان کرج عمل کردن و راضین وهزینه ها شونم کمتر هست .شمیلا ونگین هر دو کرج عمل کردن و راضی بودن اگر اشتباه نکنم .پست های قبلی رو یه سرچ برن ببینی .یه نکته ی جالب هم یکی از بجه ها گفت به خاطر هزینه از دکتری منصرف نشید خیلی هاشون تخفیف می دن اگر با هاشون صحبت کنی . موفق باشی عزیزم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوست جونا.امروز صبح با هزار زحمت و استرس گچ توحموم از رو بینیم برداشتم و واسه اولین بار تو آینه دیدمش.تو نگاه اول اصلا ازش بدم نیومد ولی در کل که به صورتم نگاه کردم جا خوردم.زیر چشاه کبود و ورم داشت و با بینی جدیدم رو صورتم غریبه بودم.ولی در کل حس بدی نداشتم
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
همون مدل طبیعی که دلم میخواست شد.هر چند هر لحظه که میبینمش حسم فرق میکنه.یه وقت میگم خیلی خوب شد.یه وقت میگم جا داشت بهتر بشه.یه وقت میگم نکنه خیلی بهم نیاد
دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           
البته هنوز خیلی زوده واسه قضاوت تازه 7 روز گذشته باید ورمش بخوابه و صورتم به حالت عادی برگرده نظرمو بگم.یه کم بگذره عکس میذارم نظرتونو میپرسم در کل راضیم. بعد 7 روز هم یخ بذارم تاثیر داره رو کبودی؟هیچ راهی سراغ ندارین زود محو شن؟
سلام دوستان من امروز مطب ابیانه بودم .۴ مورد با چسب دیدم خودشون راضی بودن واونچه که از روی چسب دیده می شد خوب بود .یکی از خانم ها عکس دوستش رو نشون داد که کار دکتر بود وبسیار زیبا بود . بهار جان یه مورد بینی گوشتی هم دیدم که عکس قبل از عملش واقعا بزرگ بود اینقدر جمع شده بود که من تعجب کردم به نظر من خیلی خوب بود ولی از روی چسب .تازه صورتش هنوز ورم داشت . مریض ها اصلا کبود نبودن ولی دوتا شون خیلی ورم داشتن . رفتم پیش دکتر گفت خوب می شه به نظر من عمل کن .یعنی من نظر کلی خواستم که این طوری جواب جواب داد.گفت بینی های اصیل ایرانی دو مشخصه دارن قوز وپوست نازک .واسه همین هم خوب به عمل جواب می دن .الان من خیلی احساس اصالت می کنم خیلی ایرانیم برید کنار.گفت از نیم رخ مشکل خاصی نداری!!!!!فقط قوز داری ویه کم سر بینی بیاد بالا .گفت بالا ونوک بینی هم جمع می شه در کل گفت بینیت بینی سختی نیست ومشکلی نداره .من حس خوبی داشتم فکر کنم وقت عملمواوکی کنم باهاش .همسرم هم موافق و می گه چون تو توقع خاصی از بینیت نداری در حد رفع اشکال هم باشه خوبه .نمی دونم دیگه بقیه اش با خداست .
مهرساجون شما خیلی بعد از عمل اذیت شدی یه خانمه می گفت من خیلی عذاب کشیدم تو برای چی می خوای عمل کنی من همش سر درد داشتم .یه آقا هم بود می گفت من شب دوم اصلا پشیمون بودم .مامان یکی از بیمار یه نگاهی به من کرد که تو اصلا می خوای چیو عمل کنی !!!!!بعد گفت با بچه سخته ها .خلاصه بیاید تجارب بعد از عمل رو هم بگید .
لیلی حالا یه سر به ابیانه هم بزن شاید یه جوری راجع به هزینه باهات کنار اومد.من سایت دکتر قارونی رو دیدم اونم کاراش خوب بود یه دکتر هم هست امین آمالی تو اینستا عکساشو ببین اونم خوبه به نظرم همین طور دکتر کوهستانی البته من هزینه ها رو دقیق نمی دونم
وای آمین جان عزیزم ممنون از اطلاعاتت😄 من با خودم گفتم درسته که عکسای دکتر ابیانه برای بینی خانوما توی اینستا کلا بینیای کم کاره اما چند تا عکس آقایونش هم که بینیای بزرگ و گوشتی بودن خیلی خوب جمع شده
2810