2777
2789
عنوان

بچه ها گربه میخوام بگیرم

303 بازدید | 52 پست

با شوهرم توافق کردیم بچه دار نشیم دیگ قرار کردیم، خیلی علاقه داریم ب این حیوون هم تمیزیش نسبت ب بقیه حیوونا هم کیوت بودنش، شوهرم بال بال میزنه بیاریم یکی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگهداریش سخته شوهر و دختر منم عاشق گربه هستن ما آوردیم من پس دادمش خونه رو به هم میریزه شبا تو خونه میگرده و هی بیدارت میکنه حتی بابای تلویزیون هم میره مجسمه‌هات و دکوریهات رو میندازه میشکنه…..

نگهداریش سخته شوهر و دختر منم عاشق گربه هستن ما آوردیم من پس دادمش خونه رو به هم میریزه شبا تو خونه ...

خرگوربا واقعی، برا شب بیداری ک منم باهاش بیدارم 🤣شبا کار میکنم 🤣

چون بعدکثیف کاریه آخه اون موهاش میریزه ت خونه ...پی پی نکنه یع وق من ک ندوس😯

تو خاک انجام میده اون عملیات رو و موهاش با دارو اینا باید کنترل کرد سالی دوبار هم ماشین کرد موقع ریزش مو فصلی، دیگ همینا، من از سگ خوشم نمیاد تو خونه ولی گربه و پرنده ماهی اینا دوست دارم 

ببین خیییلی خوبه واسه ما الان ۴ سالشه 

ولی از ۱ ماهگی تا ۱ سالگی خیییلی شیطونن خیلی حساسن حتما مطمئن باشید و بیارید که بچه بعدش آواره نشه 

کتاب من و گربه‌ام از لویک اواکم رو هم حتما بخون

ببین خیییلی خوبه واسه ما الان ۴ سالشه ولی از ۱ ماهگی تا ۱ سالگی خیییلی شیطونن خیلی حساسن حتما مطمئن ...

آره اون کسی ک می‌خواستیم ازش بگیریم گقت تا یک  سالگی هرچی فوضولی دارن میکنن بعد بیشتر یا خوابن یا خودشون لیس میزنن یا غذا میخورن 🤣

2810