2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
دکتر مهدی احمدی متخصص وجراح گوش و حلق و بینی http://drmahmadi.com EMail: mehdahmadi@yahoo.com Facebook: Dr Mehdi Ahmadi Instagram: drahmadi 00989123802850Whatsapp : kik messengers: Mehdiahmadii با بیش از ٢٣ سال تجربه در جراحى بینى و صورت ، عضو جامعه جراحان بینى و سینوس اروپا و امریکا ، عضو اکادمى جراحان گوش و حلق و بینى امریکا ،پروتز،ژل،بوتاکس،جراحی بینی های گوشتی و استخوانی و ترمیمی بدون درد و خونریزی و کبودی.جراحی لوضه بدون بخیه یا rf جراحی زیبایی گوش انواع پروتز لب، گونه،چانه تهران ، تقاطع فرمانیه و پاسداران ، جنب برج آسمان ، پلاک 21 ، طبقه چهارم ، واحد 14 ، website : http://drmahmadi.com آدرس بیمارستان نیکان: تهران ، میدان اقدسیه ، خیابان اراج ، خیابان ٢٢ بهمن ، شماره ۶ Having ۲۳ year of experience in rhinoplasty and facial plastic surgery Dr Ahmadi works with a delicate touch and extra care to insure minimal nasal tissue damage that prevent bruising, swelling and pain after the nose job. Dr Ahmadi is a one of the active members of the European Rhinology society, American rhinology society, American academy of otolaryngology, head and neck surgery and Iranian rhinology society

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نمیدونم کسی منو یادشه یا میشناسه من پارسال با دکتر سحادیان بینیمو عمل کردم خدا رو شکر نسبت به بینی(بخونید 60ماغ) قبلیم خیلی خوب شده و از این بابت راضیم الان حرفهای ترمه جان رو خوندم یاد پارسال خودم افتادم بسی تو این صفحه غر زدم برید عقبتر میبینید البته پیشنهاد میکنم نبینید ترمه جان اگه این پست منو دیدی : بینی من پارسال به حدی ورم داشت و بزرگ بود چسبمو باز میکردم مثل سفره تو صورتم پهن میشد به مرور ورمش کم میشد اما متوجه نمیشدم که هی میگفتم پس چرا کوچک نمیشه حتما ورم نیس دیگه از یه وقتی به بعد بیخیالش شدم ولی الان عکسامو مقایسه میکنم میبینم کاملا نصف شده تازه بازم یه روزایی ورم میکنه و اینکه من بهت این اطمینان رو میدم پیش دکتری عمل کردی که مطمئنا خراب نمیکنه و انقدر با اخلاق و وجدان هستن که اگه مشکلی باشه رفع میکنه و در نهایت راضی میشی
سلام و وقت به خیر دوستان... مرضی جان بله هم میشه از تامین گرفت هم از بیمه تکمیلی... دو روز پیش هزینه منو تامین ریخت ...490 هزار تومان... البته باید انحراف داشته باشی که یه ذره انحراف همه دارند...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
نرگس عزیز... چه قدر لطف کردی که این متن نوشتی...خیلی آروم شدم..امیدوارم خداوند بهترینها رو سر راهت قرار بده... آره واقعا خودم میدونم باید صبور باشم.... هر جا هم میگم همه میگند هنوز دو ماهم نشده تو چطور قضاوت میکنی ؟ واقعا مهمترین دلیل انتخاب سجادیان این بود که میدونستم خراب نمیکنه ...مرسی دوستم
درود به همه nargess@: مبارک باشه :) بله ورم خیلی زمان میبره
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
@لاریسا: حضور پررنگت منو شگفت زده کرد :)))
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
نرگس جان سلام، خوشحالم که از عملت راضی هستی والا من انتخابم سجادیان بود ولی با توجه به ورمایی که از بعد عملش دیدم پشیمون شدم اما اینم میدونم که دکتر خوبیه و بینیو خراب نمیکنه والا موندم چیکار کنم
فرشته نجاتم عشقم بود
نرگس مرضی جان ان شا ا.. بهترین نتیجه رو میگیری.. کمپرس یخ ، سوپ نرم ، آب کرفس و هویج ، آب آناناس ، قرص آناهیل ، نخندیدن تا یه هفته صحبت زیاد نکردن ، پای مرغ و پاچه و... اینا رو مد نظر داشته باش... ان شا ا.. که همه چیز عالیه... اصلا سخت نیست ..نگران نباش....
2810