2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
خواهش مرضی جان...عالی میشه... اصلا نگران نباش..من شب قبلش اینقدر الکی استرس داشتم که نگو.. من آدم ارومیم..شب قبلش یه دعوایی کردم با همسر که بیچاره داشت شاخ در میوورد..... ولی تو اصلا استرس نداشته باش... اصلا عمل سختی نیست..مهم مراقبت بعدشه که ان شا ا.. اونم عالی انجام میدید.. به خانواده بسپر نخندونند
.....be brave , even if you are not,pretend to be

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

narges: خواهش میکنم خوشحالم که راضی هستی غر غر کردن در این مواقع قابل درکه چون خودم تجربش کردم میدونم چه استرسی داره فقط یک خواهش اگر تونستی برای کمک به بچه های دیگه عکستو با هر ادیتی که راحت بودی بزار فقط بینیت حداقل معلوم باشه سپاسگزارم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
جهت یادآوری: تا 24 ساعت قبل عمل هر دارویی که مصرف کردین حتما حتما با تکنسین بیهوشی در میون بزارید و یا توی برگه ی پذیرش حتما حتما قیذ کنید
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
بهار جان دکتر کارش کاملا طبیعیه دیگه واسه کسی که یکم قرتی بخواد توصیه نمیکنم
و در مورد ورما یکی اینکه اکثر نمونه هاش گوشتی و پوست ضخیمن واسه همین پر ورمن اگه دقت کنی چند تا نمونه بالا دو سال داره خیلی خوب جا افتادن
و اینکه چون اکثرا فیلم میذاره بزرگ تر نشون داده میشن
ولی بازم میگم طبیعی طبیعی طبیعیه
ااا زهره تو هم منو یادته وای من گفتم الان دیگه منو یادش نیس
مرسی عزیزم خدا رو شکر گذشت خدا رو شکر شما هم راضی هستی
مرسی مانی از درکت چشم تو اولین فرصت عکس از سه زاویه میذارم قبلشم میذارم که با قبل مقایسه شه
لیپوماتیک آخرین و جدیدترین روش تایید شده توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) برای لاغری و تخلیه چربی از بدن است. این روش به شکستن چربی ها از طریق اشعه مادون صوت می پردازد و درمقایسه با روشهای دیگر دارای عوارض بسیار کمتری است. ... لیپوماتیک تهران http://tehranlipo.com
سلام دوستان من میخوام با دکتر صحراییان یا دکتر هادی زاده عمل کنم کسی چیزی ازشون میدونه منو راهنمایی کنه؟دکتر بهتری میشناسین؟هزینش دیگه آخرش با هزینه بیمارستان هفت تومن بیشتر نشه چون از چهارتومن شرو کردم و الان به هفت راضی شدم ،از دکتر سامی خوشم اومد زنگ زدم شده دوازده مثل اینکه تا 92،شیش این طرفا بود خیلی گرون بود
ترمه جان اگه مدارکی که گرفتیم رو تحویل تامین اجتماعی بدیم مگه بهمون برمیگردنن مدارکو تا بتونم برا بیمه تکمیلی هم بدم آخه اصل فاکتورو هزینه ها و مدارکو میخوان ؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
2810