2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015436 بازدید | 66527 پست
ماجرای عمل بینی من بعد از 6 بار مطب دکتر صادقی رفتن و دیدن انواع و اقسام نمونه های طبیعی تا نیمه فانتزی و ویزیت شدن با دکتر اونم دو بار رفتم زیر تیغ هنوز که هنوزه بعد چهار ماه باورم نمیشه منی که این قدر حساس بودم و 28 سال از انگ دماغ عملی بدم میومد رفتم زیر تیغ تو بیهوشی داشتم خواب میددم تا به وش اومدم متخصص بیهوشی خندش گرفته بود می گف خواب می دیدی؟ (اینقدر عمل مسخره اس و فک نکنید درد داره) اصل کار بعد عمله 4 روز اسپیلت داشتم و دو روز چسب و همین تو لخش از مامانم اینه خاستم و تو گیجی دیدم خودمو ترسیدم گفتم برو بابا دارم خواب می بینم (کاش خواب بود) زده دماغمو کوبونده به چی که خودش دوس داشته واسم ساخته فانتزی سر بالا کوتاه در حالی که من فوق طبیعی و فقط رفع عیب می خواستم تو ویزیت های بعد عمل همش میگه طبیعی خواستی اینم طبیعیه انگار از شکایت می ترس میگه به هر کس می خای بگو من دفاع می کنم از عملم در حالی که درد من این نیست دماغم رف به چه دردم می خوره دیه، کوبوندن دکتر یا هر چیز دیگه... و هنوز که هنوزه دنبال قیافه خودم توی اینه هستم
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نانالا جان . مرسی از جوابت ممنون میشم که بقیه دوستان اگر میخوان جواب مخاطبی رو بدن اولش اسمش رو بنویسن. قربونتون برم. سارا جون. خیلی ناراحت شدم . من هم یوشی عمل کردم .خیلی بد عمل کرد . خیلی . ناراحتم . کاش بیشتر تحقیق میکردم. الان دنبال ترمیم هستم .خسته شدم . خسته . دوستای خوبم یه نظر بدبد. برم پیشه میلانی یا سجادیان . یا غیر از اینا؟ خسته شدم.
Marzi khanoom پس شما راضی نیستی بعنی گفتی طبیعی و بهتون فانتزی تحویل داد :( من منتظر کلانتر هرمزی هستم گرچه تا منو قبول کنه میشه سال بعد شاید دوستان کسی پیش حامد عباسی رفته؟ راضیه؟
پریسا جون: من فوق طبیعی می خواستم و فانتزی کرده، به بعضی چهره ها فانتزی میاد اما چهره ساده من رو چه به فانتزی، نه شخصیتم به فانتزی می خوره نه فرهنگ خانوادم واسه عمل هیج وقت دیر نیست/ عجله نکن تحقیقاتتو کامل بکن
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
سلام دوستای گل. امیدوارم خوب و خوش باشین. من مدتهاست خواننده خاموشم. بعد از چند سال بالاخره عمل کردم البته من مشهدم. 4 خرداد پیش دکتر بخشایی عمل کردم/ به جرا میتونم خیلی خیلیی راحت بود. کلا دکتر بسته عمل کرد بینی منو و هیچ برشی از بیرون نداشتم/ از زمانیکه چشم باز کردم تامپون نداشتم و به راحتی نفس میکشیدم. بعدشم فوق اعاده راحت بودم. حتی رمز بعدش چلو کباب خوردم. ورممم خیلیییی خیلیی کم داشتم کبودی هم نداشتم. کلا دست دکتر برام خیلی سبک بود. علت انتخابمم این بود که فوق طبیعی عمل میکنه. الان ایرادای بینی منو گرفته و جالبه حتی نزدیکترین افراد بعهم نفهمیدن عمل کردم. فقط میگن چیکار کردی خدشگلتر شدی. درصد رضایتم 100 درصده. کمی هم نوک دماعم ورم داره هنوز. اهان اینم بگو دماغ من گوشتی بود یک گوله سر دماغم بود اینثدر از این تاپیک استفاده کردم دلم نیومد منم تجربه امو نگم فقط پیشنهاد میکنم اگه خیلی میترسین فقط و فقط پیش دکتری برین که طبیعیه طبیعیه عمل کنه. همین امیدوارم موفق باشین
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
ترلان جان اگه کار طبیعی میخوای یک سر به سایت و صفحه اینستگرام دکتر مهدی بخشایی بزن البته بازم تاکید میکنم اگه فوق طبیعی میخوای
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.
2810