2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015446 بازدید | 66527 پست
مرضی جون امیدوارم بینی تو هم کم کم رو صورتت جا بیفته. ولی اگه دقت کنین و کارای زیادی از دکتر مورد نظر ببینین دستتون میاد مدل عملش سامی جان از داخل سوراخ بینی عمل کرده. هیچ برشی از بیرون نداده
قیمتی ترین جواهری که میتوانید بر گردنتان بیندازید...دستان فرزندتان است.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سامی جان برو تو پیج اینستاگرامش فکر کنم اخر هفته ها تهران عمل میکنه. تو پیجش میگن من نمیدونم حقیقت داره یا نه. drbakhshaee البته اینم بگم دکتر فوق العاده بی اعصابیه ولی ارزش داره تحمل کردنش
سامی جان لیزر یک تبلیغی که الکی بزرگش میکنن و اگر هم کسی بگه با لیزر کار میکنم فقط در حد برش زدنه که اونم ارزشی نداره ببین من دو طرف استخون تیغه بینی مو تراشید د غضروف سر بینیم که بزرگ بووود و کوچیک کرد
تمام کسایی هم که تو مطبش شاکی ان از این شاکی هستن که چرا اینقدر طبیعیه و کم تغییر کردیم اخه بعضی ها بینی کوچیک و نیمه فانتزی یا قوس دار دوس دارن که دکتر اصلاااااااااااا موافق نیست و تا بگی میگه نه
دوستان من تا فردا طاقت نیاوردم و رفتم دکتر اسپیلنت رو از روی بینیم برداشت ، حالا یه سوال برام پیش اومده لطفا اگر تحربه دارید به من جواب بدید . به نظرم قسمت پایین بینیم بزرگ هستش نسبت به بالای بینیم به نظرتون به خاطر فشار اسپیلنت هست و یا دکتر این مدلی عمل کرده . چند درصد از ورمش میخوابه عایاااااا؟؟ نگرانم
ساقی جان منم با توکل به خدا فردا باید برم واسه بخیه و اسپیلنت،البته پایین دماغ منم خیلی بزرگه و پره هام هم سفت و گشاد وایسادن و پره هام هم برشنخوردن،حالا منم موندم تاین قسمت پایین بینی همینطوریشم بزرگ میمونه یا کوچیک میشه،اگه کوچیک بشه تکلیف سوراخای بینیم چی میشه
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
تراته جان ، انشاالله که مال هر دو تایبمون ورم هستش بعد حسابی عالی میشه . پره های منم دکتر برش نزده . نمیدونم چرا البته گفت پره هات باز نیست اما اگر کمی جمع تر میشد به نظرم بهتر بود . راستش من فکر میکنم دیگه اینقدر دکترا عمل بینی انجام دادن براشون تکراری شده و حال و حوصله ندارن . اما فکر نمیکنن برای اونا تکراری شده و ما میخواهیم یک عمر با بینی جدید زندگی بکنیم . والا میگفتن دکتر روزی هفت تا عمل داره و جمعه ها که مطب نمیره حدود ۱۵ تا . خب معلومه دیگه حال و حوصله ندارن . خدا منو ببخشه اگر اشتباه قضاوت کردم .
ساقی متاسفانه من تنفسم اصلا خوب نیست داخل دماغم ورم شدید کرده و گلو درد و گوش درد دارم فک بالایم هم درد میکنه فک کنم دکتر حسابی رو استخوون دماغم کار کرده و چکش زده که این طوری کل صورتم درد میکنه داخل دماغم هم درد میکنه و سوز میزنه،جای بخیه هام میسوزه،خلاصه اینکه میگن عمل بینی چیزی نداره یه دروغ محضه
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
ترانه و ساقی عزیز بله ورم هست ...برای منم همینه ... من 4شنبه هفته پیش گچ برداشتم و بخیه رو یکشنبه همین هفته کشیدم...وقتی گچ برداشت خیلی ورم بالاش کم بود... الان که چند روز میگذره ورم بیشتر از اون روزه ... ولی منم از بزرگی پایین بینیم ناراضیم که با توجه به اینکه میگند نوک بینی بیشتر از هر جایی ورم داره و دیرتر هم میره به نظرم طبیعیه ... در کل الان توقع زیبایی ندارم از بینیم تازه دو هفته ست....ولی دکترا میگند حد اقل و در بهترین حالت و نازکترین پوست 2 ماه ورم خواهی داشت
.....be brave , even if you are not,pretend to be
در خصوص عمل با لیزر: کاملا تبلیغاتیه با ور نکنید... مثل اینه که فرضا پره بینی رو با چاقو ببره دکتر یا با لیزر...برای شما چه فرقی میکنه ؟ من شنیدم تبلیغاته...
sara عزیز: واقعا متاسفم که از عملت راضی نیستی.. منم توصیم به همه دوستان اینه که اگر بینی تو صورتشون نشسته و زیبا هستند یا بانمک ، عمل نکنند.... ضمن اینه بینی بی عیب رو هم دست هر کسی بدی معیوبش میکنه...پس لطفا بشینید فکراتون بکنید چون همه عمل میکنند نباید فکر کنید که شما هم باید عمل کنید .... اما خود من دو تا از دوستان صمیمیم بعد از عمل چهرشون از 20 به 100 رسید و واقعا زیبا شدند..... البته بینی هر دو عیبهای محسوسی داشت... ولی بینی بی عیب نباید عمل کرد....
2810