2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بهار جان برو مطب دکتر بشین ...کاراشو ببین .... من خودم فقط پیش همین دکتر رفتم ... ولی نمیدونم شاید کار درست این باشه که پیش چند نفر بری... من بین همکارام که عمل کردند دیدم یحیوی هم بد نیست ...
.....be brave , even if you are not,pretend to be
خیلی عجیبه که با همه نارضایتی من و خانمی مثل مرضی که اینجا پست گذاشته بازم برای بقیه درس عبرت نمیشه اولش فکر میکردم شاید من دکترم بی سواد بوده و اگه پیش دکتر دیگه رفته بودم صورتم خراب نمیشد ولی الان به این نتیجه رسیدم عملم کلا اشتباه بوده و براتون کلی گزینه میارم که طرف به عمل دوم یا سوم کشیده شده با اینکه جراحش عالی بوده به نظر من عمل بینی میتونه بزرگترین اشتباه یه آدمی باشه که به بهونه زیباتر شدن که اونم تضمینی نیست زیر تیغ جراح بره هیچ جراحی نمیتونه چهره کاملا بی نقص درست کنه و تقریبا ۹۰ درصدبینی عمل شده تابلو هستند چهره خدادادی و طبیعی همیشه قشنگتره
موافقم بهارجون باد خودم برم ولی من شاغلم وقت زیادی بعد از ظهر برام نمیمونه بخاطر همین میخوام از تایید شماها استفاده کنم و چنتا دکترو انتخاب کنم . دکتر هرمزی ایده آل منه که با خیال راحت میتونم بینیمو بسپرم بهش . اما الان ایران نیستن و شهریورم که بیاد تازه باید منتظر بمونم جواب ایمیلمو بدن و اگر قبول کنن ویزیت بشم تازه .... دکتر عباسی هم ویزیت شدم و گفت که بینیم میتونه 100% اون چیزی که میخوام بشه چون توقعم بالا نیستش . قیمت هم 6.5 داد بهم . عکسای سایت دکتر میلانی رو دیدم اونم زیبا بود . و حالا میخوام با کمک شما دوستام چنتا جای دیگه هم ویزیت بشم تا در نهایت به ایده آلم برسم. مرسییی دوستام
سارا جون قبول دارم که اگز بینی به عمل احتیاجی نداشته باشه عمل کردن یه اشتباهه محضه ولی برای منی که بینیم شکسته و تازه بعد از 10 سال فهمیدم علت تنفسای بدم زمان سرماخوردگی انحرافی بود که دارم . :)
پریسا جان من جای شما بودم هیچوقت عمل نمیکردم یکم برو درمورد عوارض عمل بینی بخون یا جراحیای ناموفق عکساش توی خیلی سایتها هست برو ببین یا یه پیج تو اینستا هست به اسم جراحان پرریسک برو ببین شاید نظرت عوض بشه مامان من هم به شدت مخالف بود ولی به حرفش گوش نکردم و انگار کر شده بودم و هیچی جز عمل نمیدیدم الان خیلی پشیمونم و بزرگترین آرزوم برگشتن به فبل عمل هست وقتی عکسام میبینمبه خودم میگم چقد خوشکل بودم چرا این همه زیبایی نمیدیدم دوست دارم ورزش کنم برم استخر دوست دارم مثل قبل خوشحال باشم وولی تمام روزم با حسرت گریه میگزره به نظر من یه بینی عمل شده هرچقد هم زیبا باشه بازم چهره طبیعی یه چیز دیگست
ترمه جان سلام ، عزیزم یه سوال داشتم روزی که بخیه های بینیتون رو کشیدید و اون قالب رو از روی بینی برداشتن آیا روز بعدش بینی ورم میکنه . آخه من جایی خوندم اسپیلنت یا همون قالب پلاستیکی جلوی ورم رو میگیره و پس از برداشتن بینی ورم میکنه . شما هم قبلش رفتی حمام ؟
واااای پس حتما دکتر واسه من فردا بعد درآوردن اسپیلنت ماساز و فشار دردناک میده،خدایا کمکم کن
سه چیز را فراموش نکن: 1-به همه نمی توانی کمک کنی! 2- همه چیز را نمی توانی عوض کنی! 3-و همه تو را دوست نخواهند داشت!
پریسا جان خوب از نظر من با خوب از نظر هرکس دیگه ای فرق داره، اول اول که عمل نکن، منم انگ احراف به خودم زدم تا خانوادم راضی بشن عمل کنم/ الان می گم نمرده بودم که داشتم زندگیم و می کردم، بهترین موقعیت و زندگی و داشتم خودم خراب کردم با سارا کاملا موافقم هر چه قدم طبیعی چهره قبل ادم نمیشه من قوز داشتم تمامی شیرینی و نمک صورتم همون قوز بود که زده قوس دارش کرده به هر حال از دکترایی که ویزیت شدم فقط نادریان بهم گف بقیه اجزای صورتت اونقدر قشنگ هس که بینیت توش گمهو عمل نکنم قیمت 13 بهم داد تا پشیمون شم (کاش گوش می کردم) بقیه از دم گفتن بیا عمل نمونه دکتر سازگار طبیعییاش و خیلی دوس داشتم کاملا طبیعی بودن اما واسه تحقسق رفته بودم مطبش منشیش رسما بیرونم کرد که یه رب بیشتر نمیشه تو مطب بشینی دکتر یزدانفر باز خدا پدرشو بیامرزه گف ممکنه به ترمیم بکشم، خیلیا رو دیدم ازش راضین ولی باز سلیقه ایه من مدلایی که عمل می کنه رو طبیعی نمی دونم دکتر فرهنگ یعنی عالی ویزیت میکنه. نمونه هاش رو خوشم نیومد ولی خدا خیرش بده ویزیتش رایگانه اما سی تی اسکن منو برام کاملا توضیح داد کاری که هیچ کدوم از اونایی که حق ویزیت دادم نکردن وبزبت شدن پیشش بد نیست دکتر احمدی هم مدلاش اون طبیعی که من دنبالش بودم نبودم هیچ بینی بینی خود آدم نمبشه حتی اگه بهترین بینی رو برای آدم دکتر درست کنه دروغه خنده عوض نمیشه، مدل چشم عوض نمیشه همش دروغه چشلتونو وا کنید تو رو خدا من زمستون 94 همین تاپیکای نینی سایتو می خوندم نزدیک 4000 صفحه خوندم کلا جو عمل بود و من و هل می داد برای عمل الانم مینه جو تاپیک برای عمله اما به چه قیمتی یه کم فک کنید
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(
2810