2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
سلام دو ستان متاسفانه یه جوی تو جامعه افتاده که امثال منی که تا 28 سالگی عمب نکردیم فک میکنیم از این موج جا موندیم من 4 ماهه عمل کردم با دکتر محمد صادقی 7 میلبون هم هزینه کردم و در صد رضایتم صفره چون کاملا طبیعی می خواستم ولی فانتزی کوچولو برام درست کرده چهره قشنگ و خدادادیمو خراب کردم دماغم قشنگ نبود اما متناسب چهرم بود تو رو خدا چشماتونو وا کنید فقط دارم شب روز گریه می کنم و می گم کاش یک نفر فقط یک نفر می گف عمل نکن هر کسی دماغش قشنگ نباشه به هر حال اجزایی داره که تو صورتش قشنگ باشه هزاران حیف و ای کاش برای من دعا می کنم هیچ کس مثه من نشه اگر واجب و ضروری نیس عمل نکنید
خدایا وفتش نشد هنوز؟ :(

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی سمانه جونم من همه بحثای بچه های این تاپیک و کم و بیش از صفحه اولش خوندم ولی خب ممکنه از سال ٩٠ به الان باز خرابکاری داشته باشن یا دیگه کارای بدشون بیشتر شده باشه اینه که خیلی به کمکتون نیاز دارم ادم حساسی نیستم ولی این دقتم تو طبیعی بودن بخاطر اینه که پدرم از خراب شدن بینیم میترسه :( لطفا بقیه هم نظر بدین بازم مرسیییی ❣💋
دوستان عزیز سلام ، میخواستم یکبار دیگه در مورد اطلاعاتی که برای قبل و بعد از عمل گذاشتید تشکر بکنم . من هم ۲۰ مرداد ماه عمل کردم البته کرج . با دکتر کامران اکرمی . بینیم تقریبا گوشتی بود و به من گفت که فقط ۳۰٪ بینیم تغییر میکنه . کلا زیاد دستش به کوچیک کردن نمیره البته نباید زود قضاوت کرد بیشتر بینی هایی که ما در مطب میبینیم تازه عمل کرده و ورم داره . بیشتر بینی ها رو طبیعی عمل میکنه . فردا به امید خدا میرم برای کشیدن بخیه و برداشتن اسپیلنت . امیدوارم اون زیر همه چیز خوب باشه . هزینه دکتر و کیلنیک ۳۵۰۰ شد . کلا توی کرج نرخ دکتر ها برای عمل همین مبلغ هستش . امیدوارم تمام کسانی که دوست دارن عمل بکنن ، عملی خوب و موفقیت آمیز همراه با تنفسی خوب داشته باشن .
ترانه جون من با دکتر آمالی عمل کردم فبل از عمل یه کوچولو انحراف و شکستگی داشتم. امروز یهویی تنفسم خیلی بهتر شد هرچند مونده مثل قبل بشه... من زودتر از شما عمل کردم صبر داشته باش درست میشه. دکترت دکتر خوبیه عزیزم فکر نکنم کسی زیر دستش مشکل تنفسی پیدا کنه نگران نباش
دوستان باید صبور بود ...من روز کشیدن بخیه ( یکشنبه ) خیلی بینیم بزرگ بود... الان یه هوا بهتر شده ... اون روز دکتر دو طرف بینیم گرفت فشار داد داشتم میمردم ...گفت اگه اینطوری ماساژ بدی ورمش میخوابه چون تو استخونت پن بود شکستمش ورم داره ...ولی خیلی درد داشت گفتم قربونت من ورمش صبر میکنم....گفت برا تو تا 4 ماه حتما ورم خواهد داشت ....
.....be brave , even if you are not,pretend to be
2810