2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
ﻭاﻗﻌﺎااا ﺑﺎﺭﺑﻲ ﺟﺎﻥ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﻣﻮاﻓﻘﻢ ﻣﺜﻼ ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻢ ﻛﻲ ﺑﻮﺩ ﻣﻲ ﮔﻔﺖ ﻣﺪﻻﻱ ﻋﻤﻞ ﺳﺎﻣﻲ ﻋﻮﺽ ﺷﺪﻩ ﻭاﻟﻠﻪ ﻣﺎ ﻛﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﭘﻴﺶ ﻣﻂﺒﺶ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﻋﻴﻦ ﺳﺎﻳﺘﺶ ﺑﻮﺩ اﻳﻦ ﺗﺎﺯﻩ ﻳﻪ ﻧﻤﻮﻧﺶ ﺑﻮﺩ ﻳﺎ ﻣﺜﻼ اﺧﻼﻕ ﻣﺤﺒﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺧﻮﺑﻪ اﻳﻨﺠﺎ ﻣﻲ ﮔﻦ ﺧﺸﻜﻪ و ... ﭼﻲ ﺑﮕﻢ ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻢ ﻭاﻗﻌﺎ ﺁﺩﻡ ﺧﻮﺩﺵ 10 ﺑﺎﺭ ﺑﺮﻩ ﻳﻪ ﻣﻂﺐ ﻛﻤﺘﺮ اﺯ ﺣﺮﻓﺎﻱ ﻫﻤﻪ ﺟﻮﺭﻩ اﻳﻨﺠﺎ ﺧﺴﺘﻪ ﻣﻲ ﺷﻪ ...
شمیلا من از وقتی عمل کردم خیلی سرما میخورم و هنوزم بینیم سفته خیلی اذیت میشم منم فکر میکنم سرماخوردگی ورم رو بیشتر میکنه باید مواظب باشی سرما نخوری دیگه سرما خوردی هم از آنتی هیستامین استفاده کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوستان اگر چشمانتون رو سیاه و یا عکس رو کراپ کنید فکر نکنم به درد کسی بخوره :)
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
اره بچه ها عکساتونو کراپ کنید چشاتونو سیاه، ما هدفمون دماغه دمااااااغ . اگر تایم بدید ک همه بچه ها همون موقع باشن خیلی خوب میشه ک دیگه نیان بگن بذار بذار نوع بینی رو بگید عکس از روبه رو ونیمرخ، و بعد عمل روبه رو و نیمرخ و میزان رضایتتون، مرسی بچه ها من فعلا فکرم رو سجادیان و محبیه . از وزین دل چیزی میدونید ایا؟؟
شمیلا من نزدیک 5 ماهه عمل کردم هنوز ورمم نرفته یک روز زیاده یک روز کم واسه همین نمیدونم دقیقا کی میره این دو هفته نمک نخور چایی سبز بخور شاید کمتر شد نشد هم دیگه همه میدونن تازه عمل کردی اگه بینیتون استخونیه محبی مناسبه اگه گوشتیه سجادیان سبک جفتشونم طبیعیه دستکاری زیاد نمیکنن مگر اینکه کمکار باشه نیمه فانتزی در بیاد اونم خیلی شبیه طبیعیه اگه محبی تنها دکتر واسه جراحی بینی بود به خاطر منشیای بی ادب و بد اخلاقش باهاش عمل نمیکردم خیلی بده رفتارشون واقعا من جاش بودم اخراجشون میکردم مخصوصا اون سن بالاتره
ﻧﺮﮔﺲ ﭼﺮا ﻣﺤﺒﻲ ﺑﺮاﻱ ﮔﻮﺷﺘﻲ ﺧﻮﺏ ﻧﻴﺴﺖ ﺗﻮ اﻳﻦ ﺳﺎﻳﺖ ﻳﺎ ﺳﺎﻳﺘﻬﺎﻱ ﺩﻳﮕﻪ ﻳﺎ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﺯﻧﺪﻩ ﻛﻪ ﺑﻴﻨﻴﺶ ﮔﻮﺷﺘﻲ ﺑﻮﺩﻩ ﺑﺎ ﻣﺤﺒﻲ ﻋﻤﻞ ﻛﺮﺩﻩ ﺑﺎﺷﻪ ﺩﻳﺪﻳﺪ ﻳﺎ ﻓﻘﻄ اﺯ ﺷﻨﻴﺪﻩ ﻫﺎ و ﺧﻮﻧﺪﻩ ﻫﺎﻱ اﻳﻨﺘﺮﻧﺘﻲ ﻣﻲ ﮔﻴﺪ
ﻣﻨﺸﻲ ﻫﺎﺵ ﻛﻪ اﻭﻥ ﺑﺰﺭﮔﻪ ﺑﺪﻩ اﻭﻥ ﻳﻜﻲ ﻣﻌﻤﻮﻟﻴﻪ ﻣﻨﺸﻲ ﻳﺰﺩاﻧﻔﺮﻭ ﺑﺒﻴﻨﻲ ﭼﻲ ﻣﻲ ﮔﻲ اﻟﺒﺘﻪ اﻭﻥ ﺭﻭﺯﻱ ﻛﻪ ﻣﻦ ﺭﻓﺘﻢ ﻣﺜﻞ اﻳﻨﻜﻪ ﺧﻮاﻫﺮﺵ ﺑﻮﺩ ﺗﻠﻔﻨﻲ ﺑﻪ ﻳﻜﻲ ﮔﻔﺖ "اﻟﻤﻴﺮا ﻧﻴﺴﺖ ﻣﻦ ﺧﻮاﻫﺮﺷﻢ..."ﻳﻌﻨﻲ اﻳﻨﮕﺎﺭ ﻣﺎﻫﺎ ﺑﺎﺑﺎﺷﻮ ﻛﺸﺘﻪ ﺑﻮﺩﻳﻢ اﺯ ﺭﻭﻱ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﻣﻨﺸﻲ ﻛﻪ ﺩﻛﺘﺮ اﻧﺘﺨﺎﺏ ﻧﻤﻲ ﻛﻨﻴﻢ
من امروز رفتم کوچک زاده مریضاشو شانس من کنسل کردن سه تا دماغ دیدم فانتزیاش کم ورمه ولی طبیعیاش مثل دماغ مینا ورمش زیاده فانتزیاش که همون دماغای مثلثی بدون کلوملا یکیشون قشنگ بود یکیشون پره هاش قشنگ نبود و خیلی سربالا بود ولی طبیعیه خوب بود بعدش رفتم اسلامی مریضاش چسبی و گچی ان بیشتر.یه ترمیمی بود دماغشو خیلی عالی و تمیز عمل کرده بود یه نمونه هشت ساله بود که معمولی بود یه هشت ماهه بود هم پره هاش زشت بود هم نامتقارن بود گفت دکتر میگه ورمه ولی اصلا دماغ قشنگی نبود به نظرم تیغه هاشو قلمی درمیاره سر دماغم خوب جمع میکنه. کنارش امید ابراهیمی بوذ مشاورش رایگان بود عکسای تو البومشم بد نبود قیمت چار و نیم اسلامی ۶۲۰۰ ابراهیمی دکتر با حوصله و خوبی بود اصلنم پولکی نبود و بهم گفت زیاد تغییر نمیکنی عمل نکن. بعدشم رفتم پیش نراقی کلی بام حرف زد و گفت من کار طبیعی میکنم حاضر نیستم خط پره و برش پره رو اینکارایی که دماغو عملی میکنه انجام بدم گفت الان اکثر ستاره های سینما و خواننده های خارجی بینیشونو طبیعی عمل میکنن نه طبیعی مثل سجادیان مثلا فوق طبیعی خلاصه بهم گفت من تا جایی دماغو کوچیک میکنم که شکل طبیعیشو از دست نده و تا جایی رفع ایراد میکنم که شکل دماغ عمل شده به خودش نگیره . خلاصه من همچنان چون درازگوشی در گل مانده ام
.
سروه: با شناختی که از محبی دارم باهاش عمل نکنی بهتره فقط یک نظر دوستانست و تصمیم گیرنده ی نهایی شمایی شاید حتی باهاش عمل کنی بینیتم خوب شه اما یه ایراد بزرگش اینه که متاسفانه اخلاق پزشکی و مسئولانه نداره مجددا به جز یکی از بچه های تاپیک که من میشناختم فرد دیگه ای پیش محبی عمل کرده بود و مشکل تنفسی داشت بعد از 9 ماه و باز هم محبی قبول نکرد بنده خدا عازم خارج از کشور بود وگرنه شکایت میکرد متاسفانه محبی سوای بعضی بینی هایی که خوب عمل میکنه ، اخلاق پزشکی نداره در مورد سجادیان برای بعد عملش اطلاعات دقیقی ندارم اما کسی هم تا حالا ندیدم ازش بد بگه و بگه ایراد بینیم رو اصلاح نکرد یا نپذیرفت
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سروه همراه دوستم مطبش رفتم دیدم چند نمونه گوشتی دیدم خوب نبود یکی که تو آسانسور دیدم 7 ماه بود عملیده بود فکر کردم اومد عمل کنه آقا مانی تا اونجایی که من از دکتر سجادیان شناخت پیدا کردم اینه که اخلاق پزشکیشون عالیه واقعا هم قصد تعریف الکی ندارم جزیی ترین ایرادی بمونه خودش پیشنهاد میده واسه رفع کردنش خودشم خیلی مهربون و با حوصله است هر سوالی ازش بپرسی کاملا توضیح منطقی و علمی میده برخوردش با مریضاش خیلی دوستانه و خوبه البته امیدوارم تعریف های من باعث نشه که بدون تحقیق و بررسی باهاش عمل نکنن مهمتر از اخلاق سبک کاره چون نهایت چند ماه با دکتر سر و کار داشته باشیم باید سبک کار دکتر رو اول در نظر گرفت
ﻣﺮﺳﻲ ﺁﻗﺎ ﻣﺎﻧﻲ ﻣﺮﺳﻲ ﻧﺮﮔﺲ ﻣﺮﺳﻲ ﻛﻪ ﺗﺠﺮﺑﻪ ﻫﺎﺗﻮﻥ ﺭﻭ ﮔﻔﺘﻴﺪ ﺁﺭﻩ ﻧﺮﮔﺲ ﺧﻮﺩﻡ ﻳﻜﻲ ﺩﻭ ﺻﻔﺤﻪ ﻗﺒﻞ ﮔﻔﺘﻢ ﺩﻳﮕﻪ اﺧﻼﻕ ﺳﺠﺎﺩﻳﺎﻥ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺑﻴﻦ ﻣﻂﺐ ﮔﺮﺩﻳﻬﺎﻡ اﺯ ﻫﻤﻪ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﻮﺩﻩ ﻳﻌﻨﻲ ﺑﺎﻫﺎﺵ ﺭاﺣﺘﻲ اﻧﮕﺎﺭ ﺩﻩ ﺩﻓﻌﻪ ﺭﻓﺘﻲ ﭘﻴﺸﺶ ﺑﻪ ﻳﻪ ﺧﺎﻧﻤﻲ ﻗﺒﻞ اﺯ ﻣﻦ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﻗﻮﻝ ﻧﻤﻲ ﺩﻡ ﻭﻟﻲ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻧﮕﻔﺖ ﮔﻔﺖ ﻣﻲ ﺷﻪ ﺟﻤﻌﺶ ﻛﺮﺩ ﺑﻌﺪ اﻳﻨﻘﺪﺭ ﺳﺮ ﺷﻜﻠﺶ ﭼﻮﻧﻪ ﺯﺩﻡ ﻛﻪ ﺧﻨﺪﻳﺪ ﮔﻔﺖ اﻳﻦ ﻫﻨﻮﺯ ﺧﻮﺩﺵ ﻫﻢ ﻧﻤﻲ ﺩﻭﻧﻪ ﭼﻪ ﺷﻜﻠﻲ ﻣﻲ ﺧﻮاﺩ
ﻭﻟﻲ ﺭاﺳﺖ ﮔﻔﺘﻢ ﺑﻬﺶ ﺩﻳﮕﻪ ﻣﻦ اﺯ ﻗﻮﺱ ﺑﺪﻡ ﻣﻴﺎﺩ ﺣﺘﻲ ﺳﺮ ﺳﻮﺯﻧﻲ ﻳﻌﻨﻲ ﺣﺎﺿﺮﻡ ﺑﻤﻴﺮﻡ ﻭﻟﻲ ﻳﻪ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮ ﻫﻢ ﻗﻮﺱ ﻧﺪﻩ ﺳﺮ اﻳﻦ ﺩاﺷﺖ ﺑﺎ ﻣﻦ ﭼﻮﻧﻪ ﻣﻲ ﺯﺩ ﺣﺎﻻ ﻣﻲ ﺗﺮﺳﻢ ﻣﺸﻜﻮﻙ ﺑﻮﺩ ﻧﻜﻨﻪ ﻗﻮﺱ ﺑﺪﻩ ... ﺑﻴﻨﻲ ﻣﻦ ﻫﻢ ﻗﺸﻨﮓ ﭘﺘﺎﻧﺴﻴﻠﺸﻮ ﺩاﺭﻩ ﻓﻘﻄ ﻫﻤﻴﻦ ﻫﻲ ﻣﻲ ﮔﻔﺖ ﻳﻪ ﺫﺭﻩ ﻳﻪ ﻛﻮﭼﻮﻟﻮ ﻣﻨﻢ ﻣﻲ ﮔﻔﺘﻢ ﻧﻪ ﻧﻪ ﻧﻪ
2810