2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ترامیس منظور آرزو یزدانفر نیست یزدانفر کارش طبیعیه خرابکاری نداره درسا تو پیروزی و نیرو هوایی دکتر خوب پیدا نمیکنی کلا ملاکت واسه انتخاب دکتر محدوده د منطقه نباشه عسل بهترین جراح نداریم چون اگه اینطوری بود همه ایران میرفتن پیش اون هر کسی با هر دکتری عمل میکنه تشخیص میده اون براش بهترینه نانالا چون ناربن تنبل خانم نیومد جواب بده من جوابتو میدم اون دوستم که گفتم انحراف داشت واسه بیمه اش از دکتر پرسیدم همین ناربن خانم بود دکتر گفت من همه انحرافا رو تو پرونده مینویسم هر کی میخواد میتونه پرونده اش رو از کلینیک بگیره بره دنبال بیمه اش البته بعضی از تکمیلیا حتما حتما سیتی اسکن میخوان اگه بیمه ات اینجوریه قبل از عمل برو سیتی اسکن بده بینی ناربن استخونی بود انحراف داشت الان بینیش خوب شده انصافا عکسش فعلا تو پیج دکتر نیست
تنها کسی که انلاین هست و با سجادیان عمل کرده شمایید نرگس جون چه خوبه که انلاین هستی و به من خیلی کمک کردی ایشال فردا نوبت میگیرم واسه مشاوره و به امید خدا بعدشم عمل پس اخرین سوال و البته تکراری این که هزینه آندوسکوپی جز همون مبلغ پنج و نیم هست که دکتر گفته دیگه خیالم راحت باشه؟ یعنی روزی که واسه اندوسکوپی میرم دویست رو باخودم میبرم بعدش روزی که عمل دارم پنج و سیصد میدم دیگه درسته؟
شاید باید بهش بگم تنهایی ترسی نداره آدم همیشه تنهایی پا توی دنیا میذاره...
درباره انحراف و بیمه اینکه من بیمم تامین اجتماعی هست به نظر شما سی تی اسکن نیاز داره یا همون گزارشی که دکتر می نویسه کافیه؟
خواهش نانالا جون آره عزیزم همون 200 تومنه از پول عمل کم میشه حالا باز بری مشاوره اگه اکی بودی خانم مجیدی و آقا فریبرز همه اینا رو بهت خیلی با حوصله میگن نگران نباش والا بیمه تامین اجتماعی فکر نکنم مبلغ زیادی بده اگه تکمیلیش رو داشته باشی بیشتر میدن اطلاع ندادم چه مدرکی میخواد رفتی مشاوره از دکتر بپرس احتمالا میدونه یا اینکه از تامین اجتماعی زنگ بزن سوال کن
سلنا چن تا از دوستام پیش ابیانه عمل کردن راضی هستن ولی به اینجا اکتفا نکن حتما مطب برو چن بارم بروووووووو
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
نانالا تا دوماه که باید چسب بزنی هفته ای دوبار هم مطب هستن هر وقت و هر چقدر بری برات عوض میکنن اما بعد دو سه هفته خودت یاد بگیری عوض کنی بهتره راحت میشی از نظر حموم و آرایش پوستت هم یک هوایی میخوره راهت هم مثل من دور باشه که تو رفت و آمد اذیت میشی
شما چند بار دکتر واست عوض کرد؟ من میترسم خودم بزنم رو فرم بینیم تاثیر بذاره و بد فرم بشه نگرانم چند سری واجب هست که دکتر حتما خودش بزنه؟
نانالا یادم نیست چند بار عوض کرد بیست روز اول رفتم اتفاقا همون دفعه اول دکتر گفت میخوای بهت یاد بدم گفتم نه میترسم خراب شه گفت هیچی نمیشه بعد 20 روز دیگه خودم عوض میکردم دو سه هفته یکبار میرفتم بینیم رو ببینه سوالایی که داشتم میپرسیدم تو هر چقدر بخوای میتونی بری چیزی هم نمیگه اما بعدا خودت میفهمی که اصلا چیز مهمی نیست چسب یک روز در میون عوض کنی بهترین حالتشه راستی بینیت چجوریه؟ استخونی یا گوشتی؟ بزرگه؟
2810