2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015483 بازدید | 66528 پست
سحر جون مبارکت باشه گلم ولی واقعا دلم لرزید از اینکه اینقدر عذاب کشیدی چرا اینقدر تجربه عمل و بیهوشیت بد بوده تو؟؟ شاید قبل عمل معده ت خالی نبوده که اینجوری شدی چون تقریبا همه بچه ها تجربه خوبی از بیهوشی داشتن و منم خدا رو شکر نه موقع عمل و نه بعد عمل کوچکترین اذیتی نشدم به هر حال امیدوارم زودتر اون تجربه رو فراموش کنی نگران دماغت نباش این که استرس بکشی یا نکشی هیچ فرقی تو نتیجه نداره اما روی وضعیت فیزیکی بدنت و ریزش مو و روحیه ت خیلی تاثیر داره پس برای اینکه بیشتر از این اذیت نشی بهتر به فرم بینت اصلا فکر نکنی و بسپاریش به دست زمان ببین همین نرگس گلی از کساییه که هم بد ورم بود و هم ورمش خیلییییییی دیر شروع کرد به کم شدن فک کنم حدود سه ماهه عمل کرده و تازه فرم بینیش داره خودش رو نشون می ده پس بچه هایی که عمل کردن یا تصمیم به عمل دارن لطفا تا شش ماه بینی تون رو قضاوت نکنید تا هم رو اعصاب خودتون و خانواده تون نره و هم رو اعصاب دکترتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرزو جان ممنون بابت تبریک. نه معده من کاملا خالی بود. اگر هم خالی نبود قبل عمل که گفتم فشارم دم اتاق عمل افتاد و غش کردم بعد بالا آوردم دیگه همون موقع اگر هم خالی نبود خالی شد. حالا خدا رو شکر گذشت و تموم شد. آبریزش بینی ام هم با قرص آنتی هیستامین حل شد. فقط الان یه مشکل خیلی بد دارم اونم این که پوست بینی ام از زیر این قالب روش خیلی می خاره. یه دفعه که خارش میگیره دلم ضعف میره. ماله شما اینطور نمی شد؟؟؟ وقتی می خارید چی کار می کردید؟؟
شرح مطب گردی امروز امروز رفتم ونک ، تو خیابون صانعی و کوچه های بالاتر و پایین ترش کلی دکتره. اول رفتم میلانی دیدم فقط روزای فرده، اومدم رفتم کریمیان بسته بود یه دختره عمل کرده اومد پشت در منتظر وایساد . بینیش بدک نبود ولی سوراخاش خیلی غیر قرینه بود.شمارمو گرفت که دکتر که اومد بهش بده. طبقه پایینش حسنانی بود که رفتم منشیش گفت عملیا شنبه دوشنبه میان. بعد رفتم یه ساختمون دیگه که هم افلاکی بود هم بلاجی هم یکی دیگه اسمشو یادم نیست، هر سه شون تو یه طبقه بودن، تو اسانسور یه دختره بود با افلاکی عمل کرده بود بینیش کج بود نمیدونم برا ورم بود یا نه . مطب افلاکی شلوغ بود همه چسبی بودن، بعضیا از زیر همون چسبم دماغاشون قشنگ نبود.اومدم مطب بلاجی، بینیاش همه یه شکل. تیغه ی بینی رو قوس نمیده خیلی ام کم میتراشه، نوک بینیا جمع پره ها جمع و میزون ولی دماغو خیلی کوچیک نمیکنه، از نیمرخ انگار هنوز جا دارن کوچیک شن،پروجکشن بینیا زیاده. ولی به گفته مریضاش اصلا کار خراب نداره، یه دختره اونجا بود برا ترمیم اومده بود دماغش وحشتناک بود اصلا یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید، فک کردم ازین دماغاس که قدیما با دکترای ناوارد و متخصصای عمومی جراحی شده. به دختره گفتم با کی عمل کردی گفت با محبوبی راد گفتم کی گفت خرداد، گفت بینیم انقد کم کار بود گفتم این برا هر دکتری راحته.از عکسای اینستای محبوبی خوشش اومده بود از خارج اومده بود باش عملیده بود، خلاصه که خیلی افتضاح بود یعنی من بودم قطعا خودکشی میکردم، یه دماغ خراب دیگه هم بود گفت با ساریخانی عمل کردم. دکتره کریمیان زنگ زد بهم که من الان مطبم بیا ببینمت، منم نرفتم. چه معنی داره دکتر زنگ بزنه به مریض که بیا مشاوره! خوشم نیومد از حرکتش. روبروی ساختمونم ماریا مرادی بود که چون ازش بد شنیدم اصن نرفتم. بعد رفتم محبی، منشیه گفت عملیا هفت میان منم اومدم بیرون رفتم مطب کامیابی. نسبتا خلوت بود ، پنج شیش تا عملی چسبی اومدن چیزی زیاد پیدا نبود. یه دختره مال ده سال پیش بود ازین فانتزیا دوستشو اورده بود.یکی ام اومد مال سه سال پیش بود خیلی فانتزی بود من خوشم نیومد، یه پسره و یه دتره چسبشونو باز کردن خوب بودن دماغاشون. ویزیتشم رایگان بود، رفتم ویزیت شدم، دکتر خیلی جدی و یه کم عصبی بود، یه سوالو دوبار میپرسیدی ناراحت میشد. به من گفت بینیتو بخای جمع کنی نفست بیست درصد کم میشه بعد نیای اعتراض کنی. کلا ناکامم کرد. الانم خیلی ناراحتم😒 زیاد حوصله ندارم توضیح بدم اینم انشای امروز من
.
من امروز رفتم مطب کوچک زاده و راستکاری مطب کوچک زاده کسی نبود، منشیش گفت عملیا دو تا سه میان، رفتم پیشش مشاوره، ده تومن میگیره برا مشاوره. دکتر خیلی مهربون و باحوصله بود، ایرادای بینیمو گفت.یک ماه بعد از فیکس شدنم وقت عمل میده. گفتم دکتر چرا اینستا یا سایت نداری گفت من از تبلیغ فراری ام، دکتره به دلم خیلی نشست. بعد رفتم راستکاری، کلی عملی اونجا بود، بینیا طبیعی بود ولی همشون معلوم بود عملی ان. تقریبا همه یه مدل حالا بسته به شکل بینی قبلی بینیا باهم فرق میکنه، یعنی میشه سلیقه دکترو دید. بیشتر بینیا خوب بود، جای بخیه خیلی تمیز بود ولی کارش اونی که من میخواستم نبود، کاراش شیک نبود، یه نفرم بینیشو خیلی کوچولو کرده بود اصلا اندلزه ی نخود پره های بینی شاید نیم سانت فاصلشون بود،فقط خرابش به نظر من همون بود، یه خانمه هم بود بینیش خیلی سربالا و بد بود یه چیزی تو مایه های بینی عاطفه رضوی ولی زشت تر، نمیدونم حالا قبلش چجوری بوده، یه نفرم دوبار با خودش عمل کرده بود هنوز راضی نبود. به نظر من خراب نبود ولی بینی پرفکتی هم نبود. بینیایی که عمل میکنه به پسرا بیشتر میاد.پسرا خوب شده بودن.بینی منشیش قشنگ بود.مریضاش تا دو ماه چسب میزنن، پیش دکتر برا مشاوره نرفتم، دو طبقه پایین ترم فرهنگ بود که من قبلا رفته بودم نرفتم.
.
2810