2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015477 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آرزو و نرگس دلم براتون تنگ شده بود و خیلی دوست داشتم خبری ازتون داشته باشم و خیلی خیلی خوشحالم هردوتون راضی هستید واقعا خوشحال شدم. منم ورمم کمتر شده و دیگه بینی ام رو دوست دارم هرچند بعضی از روزها حسابی ورم میکنه و میشه کوفنه قلقلی
خداوندا خداوندا قرارم باش یارم باش جهان تاریکی محض است می ترسم کنارم باش
سلام نرگس خانم الکی غیبت منو نکن لطفا اول فعلا دماغی به هم نزدم با این همه ورم دوما شما قابل نمی دونید وگرنه بنده مخلص شما هم هستم. بچه ها من شبا موقع خواب دماغم کیپ می شه نمی تونم راحت بخوابم حسرت به دل یه خواب راحتم
نرگس جون و آرزو جون الان کلی ذوق مرگ شدم دیدمت هردوتاییتون هستید به خدا از وقتی از اونجا اومدم همش حس میکنم یه چیزی گم کردم عین معتادای در حال ترکم کم کم دارم بهتر میشم
آرزو خانم مماخ خوشگل شما تازه دو هفته است عمل کردی معلومه ورم داری خب کم کم ورمهات کم میشه و مماخ خوشگلت ازون زیر میاد بیرون منم اولها بینی ام کیپ می شد نگران نباش کم کم خوب میشه به هرحال توی بینی ات هموز ترمیم نشده و زمان میبره حتما قبل خواب بشورش و کنار خودت هم قطره کلرید سدیم بذار که اگه از خواب بیدارت کرد دوتا قطره بچپونی توش ایشالا روز به روز مماخاتون خوشگلتر بشه
آزاده جون هنوز دو هفته هم نشده 12 روزه عمل کردم نمی دونم چرا این زمان لعنتی نمی گذره یعنی می شه یه روز بگم من 4 ماهه عمل کردم اوایل یه عالمه ورم بود با کمی دماغ ولی الان از فرم بینیم خیلی راضی ام و تنفسم و بویایی هم عالیه[smiley]s/sm80.gif[/smiley
سلام دوستان من 5 روزه با دکتر میلانی عمل کردم. واقعا خوش به حال کسایی که مشکلی با عمل و بعد عمل نداشتن و راحت به هوش اومدن. من یکی که بابام اومد جلو چشام. داروی بیهوشی خیلی اذیتم کرد. بعد عمل همش به خودم فحش میدادم. قبل عمل که همین که رفتم دم اتاق عمل منتظر بودم تا تازه آمادم کنن و بخوابونن رو تخت چشام سیاهی رفت و از حال رفتم. فقط یادمه دکترا هی صدام می کردن رو تخت بعد به هوش اومدم پاهام رو بالا گرفته بودن و کلی آدم بالا سرم بودن بعد گلاب به روتون بالا آواردم. یه صحنه دیگه یادمه که بهم گفتین از این تخت خودتو بکش رو اون تخت بعد گفتن می خوان بیهوش کنن. یه صحنه دیگه هم تو بخش گفتن از تختی که آوردنم برم رو تخت خودم.دیگه هیچی یادم نیست. خواهرم گفت کل تایمی که بردنت سمت اتاق عمل تا آوردن تو بخش همش 2 ساعت طول کشید. بعد عمل اصلا کبودی نداشتم و درد هم نداشتم ولی وای ی ی مگه معده من آروم می گرفت. از ساعت 1 تا 5 هشت بار بالا آوردم . نمی دونم از حساسیت معدم بود که لخته خون رو توش نمی تونست تحمل کنه یا جنس داروی بیهوشی. آخه 2 سالی هست معدم خیلی حساس شده.همون بالا آوردن ها باعث شد زیر چشام کلی خون مرده و کبود بشه. پرستارا هم دلشون کلی به حالم سوخت.دیروز خواهرم کمک کرد موهام رو بشورم چشتون روز بد نبینه یهو دیدم کف هموم پره مو شده. موهام رو دست می کشم دسته دسته میریزه. الان هم 4 روزه آب ریزش بینی روانیم کرده. تازه صبح زنگ زدم مطب منشی گفت آنتی هیستامین بگبر بخور. دکترم نکرده بود واسم تو نسخه بنویسه یا بهم بگه ممکنه همچین چیزی بشه منم که فکر میکردم آب ریزش بینی طبیعی هستش سعی می کردم تحمل کنم. هی مجبور شدم با یه کم فشار(خیلی کم) از بینیم بدم بیرون واسه همین الان توی بینیم می شوزه یه کم. تازه مامانم رفته قرص بگیره ببینم بند میاد آب ریزشم یا نه. فرم بینی ام هم که هنوز پانسمانه و معلوم نیست. ولی خداکنه به این همه مکافاتش بی ارزه و خوب بشه. یعنی اگه بینیم رو باز کنم ببینم خوب نشه یا دکتر فراموش کرده باشه که من گفته بودم بالای بینیم غضروف بذاره من یکی که در جا سکته می کنم. دعا کنید برام دارم دیوونه می شم از فکر اینکه نکنه این همه دردسر کشیدم و خوب که نشه هیچ چند تا درد هم بهم اضافه بشه مثل همین آبریزش بینی. دوستانی که میخوان عمل کنن در مورد بیهوشی کامل یا بی حسی موضعی درست تصمیم بگیرید تا مثل من عذاب نکشید.
نرگس جونم ممنونم عزیزم تو همیشه نسبت به من نظر لطف داشتی و مرسی از اینکه این همه انرژی مثبتی دماغم از نیم رخ خوبه ولی از روبرو اصلا دوستش ندارم دعا کنید ورم پهناشم زودتر کم شه که روانیم کرده دماغم رسما رو صورتم پهن شده ضمنا نرگس خوشگله دماغ تو هم که الان خوب شکلش مشخص شده و عالی ارتفاع کم کرده امیدوارم روند شکل گیریش همین طور ادامه داشته باشه و روز به روز بهتر بشه
2810