2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015417 بازدید | 66527 پست
من دیروز رفتم پیش حافظی و شهسواری،حافظی که خیلی خوشرو و خوش سرزبون بود.هزینه اش هم 4تا 4:30 بود.اینستاشو میتونید ببینید.من دوتا از کاراشو دیدم بد نبود و چند سال از عملشون گذشته بود و اونجا کار میکردن. ولی باید نمونه های بیشتری ببینم ازش.چون خییییلی به دلم ننشست. دکتر شهسواری هم که صحبتاش بد بود. ولی نمونه کار نداشت اون لحظه و اینستاشو معرفی کرد که من دیده بودم.ولی دوتا حرکت عجیب داشت.اینکه یهو رفت سر اصل مطلب و آزمایش و سیتی اسکن و عکس نوشت و گفت اگه بخوای تا دوهفته آینه عمل میشی،یکی اینکه به بینی من گفت خیلی پرکاره.ولی بینیم یه بینی کوچیک و استخوونیه با انحراف.هزینه اش هم گفت 5،5 ولی برای من 6،5. شایدم راست میگفت.ولی ماها که قصد عمل داریم اول باید چندتا مشاوره ی مطمئب بریم که از مشکلات بینیمون باخبر بشیم که متوجه بشیم چه دکترایی تشخیص درست میدن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من 31 خرداد 93 با سجادیان عمل کردم خوب عمل بینی واقعا سلیقیه یکی بینی عروسکی دوست داره یکی فوق طبیعی نمیشه خوب یا بد بودن دکتر تایید کرد فقط میشه اون چیزی که واقعا اتفاق افتاده رو بیان کرد من قبل از عملم خیلی میومدم اینجا شاید ماهها . اینجا با سجادیان آشنا شدم 5 بار مطبش رفتم نشستم با مریضها صحبت کردم در نهایت انتخاب کردم و خدا رو شکر که دقیقا چیزی شد که میخواستم امیدوارم همتون درست انتخاب کنید
سجادیان 31 خرداد غضروفی
بچه ها من فردا وقت مشاوره با دکتری که میخوام باهاش عمل کنم رو دارم...استرس دارم نمیدونم چرا ... حالا چندتا سوال دارم... اول اینکه بهد از اول تا چند روز باید نشسته خوابید و تا کی نباید به پهلو خوابید... دوم کی گچ و باز میکنن و بخیه ها رو میکشن خدا کمک کنه بینیم همونجوری بشه که میخوام من خیلی رو ایم موضوع فکر کردم 10 ساله شک دارم اما الان جراتشو پیدا کردم
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
دوستان سلام ، ممنونم از توضیحاتتون ، من هنوز مرددم و نمیدونم پیش کدوم دکتر ، فعلا هم فقط دکتر راستکاری مد نظرم است منتهی میخواستم نظر شما عزیزان را راج دکتر رضا ساریخانی ، حمید فرامرززبرمراجبفرامرززا جوادی پروانه و فرشید محبوبی راد هم بدونم ، کدوم یکی از این دکترها کارشون خوخ
درود بر همه دوستان من متاسفانه وقت نمیکنم همه ی پست ها رو مطالعه کنم هر کس از من سوال داشت اول پستش آیدی من و یا اسمم رو بزنه که من متوجه شم مربوط به من هستش با سپاس پریانکا باربی: برزنجی کاراش طبیعیه من تا حالا ازش کار بد ندیدم اگه بخوام کلی بگم 80% طبیعیه 20% فانتزیه فرم بینیاش یه چیزی تو مایه های کارای 10 سال پیش شیروانیه نه الانش. نه من چون پیگیری نمیکنم صفحات هیچ دکتری رو در جریان اینستاش نیستم بیشتر من از افرادی که جاهای مختلف میبینم می پرسم و یا برام عکس ایمیل میکنن زهره: من متوجه نشدم. سوال بپرسید من حتما جواب میدم. فقط شاید یه کم دیر شه ولی سعی میکنم در حد توانم و اطلاعاتم کمکم کنم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
شرح مطب گردی( دکتر سجاد یان) دیروز تو ترافیک و شلوغی بعدازظهر رفتیم مطب دکتر .اولش خلوت بود ولی کم کم مریضا پیداشون شد .فکر کنم تا قبل از رفتنمون پیش دکتر و مشاوره باهاش ،20 تا نمونه ازش دیدیم. در کل باید بگم بینی استخوانی رو خوب درمیاره اما گوشتیاش به دلم ننشست . ولی چون خودم استخونیم خیالم راحت بود.اینکه میگفتن جای بخیه ها میمونه ، اینطور نبود و سوراخا هم متقارن بودن. دو سه تا بینی گوشتی دیدیم که ورم داشتن و یکیشون نوکش خیلی پایین بود اما استخونیها واقعا بی عیب بودن و طبیعی و شیک و اینکه هیچکدوم از مماغا شبیه به هم نبود و هر کدوم یه مدلی بود وقتی هم که رفتیم برا مشاوره ، دکتر برخوردی بی تفاوت و سرد داشت و خیلی تعریف از کارش نداشت و یه جورایی حرفاش دلسرد کننده بود که حتی معترض شدم ولی این یه ترفنده که بهش میگن استفاده از روش معکوس میخاست با این بی تفاوتیش ، طرف رو مصر کنه به سوالات بیشتر و حساسیت بیشتر به من گفت بینیت کاملا استخونیه و ارتفاعش زیاده که باید کم کنم .وقتی بهش گفتم یه کم نیمه فانتزی باشه و یه قوس ملایم داشته باشه گفت نمیشه چون میخام ارتفاعو کم کنم و بهت قول نمیدم منم سپردم به خودش و گفتم هرطور که بهم میادو خوبه ، همون کاروبکن همچین گفت پوستت فوق العاده نازکه که حتی غضروف نوک بینی ت از زیر پوست معلومه و این معایب و مزایایی داره معایب: بعد از عمل ریزترین ایرادات رو هم نشون میده ازجمله بیرون زدگی غضروف و گوشت اضافه و ..... مزایا: ورم نمی کنی و جای بخیه هات نمیمونه امروزم میرم مطب فر هنگ و راستکا ری
سلام دوستان.من بینیم تقریبا گوشتی و انحراف نسبتا شدیدی داره لطفا راهنمایی کنید ک کدوم دکتر انحراف بینی و بهتر عمل میکنه؟؟ یکی ز گرینه هام دکتر میلانی هستش.کسی اگه تجربه ی عمل با ایشون رو داشته ممنون میشم در میون بذاره مرسی
درود به همه سانازی: حتما پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی عمل کن اگر انحراف شدید داری
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
2810