2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015444 بازدید | 66527 پست
اول در مورد دکتر بگم که کارش واقعا خوبه شاید روز مشاوره امیدواری نده اما همه تلاشش رو میکنه که به اون چیزی که میخوای نزدیک باشه البته اگه بشه چون به شدت به سلامتی بینی اهمیت میده . دقتش خوبه. اخلاقش عالیه ساپورت بعد از عملش خیلی خوبه. سبک کارش طبیعیه اگه دماغ کوچولو موچولو میخوای مناسبت نیست در مورد عمل هم که خیلی راحته خود عمل برای من که یکی از بهترین تجربه هام بود ولی بعد از عمل باید صبور باشی از الان اینو در نظر داشته باش که روزهایی که بینیت خیلی ورم داره و روزهای اول اصلا قضاوت نکن برای من روزهای اول فاجعه بود افسردگی گرفته بودم کارم شده بود گریه ولی الان خیلی راضی ترم. الانم ورم داره اما فرمش داره معلوم میشه که بی نهایت دوستش دارم فرم کاملا طبیعی داره بینیم فقط فردا رفتی حرفی از من نزنیا بازم سوالی داشتی در خدمتم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درود بر همه همه خوبن؟ همه چی رو به راهه؟ اگر سوالی بود من در خدمتم
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
سلام اقا مانی اقا مانی 2تازحمت دارم براتون،ببخشیدااا خخخ یکی اینکه دکتر برزنجی چطوره؟ و اینکه بغیر سجادیان اینستای بقیه دکترا رو اگر دارید بذارید ک نمونه هاشونو ببینیم اخه من تاره نمونه های اینستای سجادیان رو دیدم پره هارو گرد میکنه خط میندازه و از جلو سوراخا ی حالت خاصی میشه تواکثر نمونه هاش مخصوصا تو گوشتیا، مثلا نمونه دوماهه، شایدم ورمه ها، مگر اینکه بینی استخونی با پره کوچیکباشه ک قشنگ بشه البته بنظرمن... واسه همین از نرگس خانوم میخوام ک عکس مماغشو قبل و بعد بذاره برام خیلییی ممنون.
پریانکا سجادیان تا چند ماه پیش من میگفتم الا و لله فقط با همین....ولی چون سوراخ بینی حساس هستم حذفش کردم اکثرا نا متقارن هست ...جای بخیه ها هم معلومه..من کاراش رو به غیر از این دو فاکتور دوست دارم طبیعی و شیک
سلام من دیروز برای دومین بار رفتم مطب دکتر فر هنگ ولی چون عجله داشتم سریع چن تا نمونه دیدم و رفتم تو سالن اصلیش که همه آقا بودن و روم نشد برم پیششون، نزدیک به 8نفری میشدن تو سالن کوچیکه هم یه گروه خانم نشسته بودن که وقتی ازشون پرسیدم کیا عمل کردن سه نفر دستشون رو بالا بردن نفر اول یه خانم پر افاده بود که 10 ماه از عملش میگذشت و بینی استخونی داشته، فوق العاده زیبا و شیک بود دقیقا از اون مدلایی که دوس دارم و هیچ ایرادی نداشت و خودشم راضی بود دومین نفر 4 ماه از عملش میگذشت که اونم استخونی بود ولی بینیش خوش فرم نبود و ورم داشت و نوکش پایین بود.خودش راضی بود اما به نظر من قشنگ نبود. سومین نفر هم 2 ماه از عملش میگذشت و اومده بود بخیه هاشو بکشه، فوق العاده راضی بود و بینیش خیلی ظریف و کشیده بود و ایرادی هم نداشت اما به دلم ننشست باهاش که حرفیدم گفت تولیستم دکتر کر یمی و را ستکاری و فر هنگ بودن که نتیجه شده فر هنگ بدلیل اینکه که را ستکاری دماغا رو شبیه به هم درمیاره و یکی از مریضاش هم مشکل تنفسی داشته اما دکتر فر هنگ با آناتومی صورت آشنایی داره و متناسب با فرم صورت ، دماغ رو در میاره که راستم میگفت. دماغا کاملا متفاوت بود امروزم میریم مطب سجاد یان نتیجه رو میگم بهتون
Tele#gram.me/tarfand_zibayi کانال ترفندهای زیبایی،نردبان رو حذف و لینک رو توی مرورگرتون کپی کنید. مطالب شامل انواع ترفندهای آرایشی و زیبایی،انواع ماسک صورت و مو،جدیدترین عکس های شنیون و میکاپ. برای آپدیت سریعتر مطالب لطفا کانال را به دوستان خود معرفی کنید تا هرچه زودتر به حد نصاب رسیده و کار خود را ٱغاز کند.
سلام دوستان .. کسی از دکتر رضا سلطانیان تو کرج میدونه ؟ هفته پیش رفتم مشاوره نه نمونه دیدم مطب و نه البوم دارن .. هزینه گفت حول و حوش 3.500 میشه تو کلینیک عمل میکنه .. گفت 7 صبح بستری میشی نهایت 7 عصر خونه هستی دیگه .. گفت بینیت کمی سرپایینه یکم میدم بالا نه در حدی که سوراخا معلوم باشه در کل گفت جوری عمل میکنم که کسی نفهمه طبیعی عمل میکنم .. حالا کسب از شما نمونه ازش دیده ناراضی داره ؟ بینی من استخوونی هست
سلام من دیروز رفتم مطب پاسداران راستکاری تقریبا شلوغ بود چن تا نمونه دیدم به نظر من کسی از نظر ظاهری ایراد خاصی نداشت نمیشه گفت سبک کارش طبیعیه و بیشتر به نیمه فانتزی متمایل بود بینی آقایونم و بینی های گوشتی هم یکم قوص داشت که با سلیقه من جور در نمیاد برخورد دکتر خوب بود ولی برای مشاوره ای ها بیشتر از مریضای عمل شدش وقت می ذاشت مشاورم رایگان بود از 5300 تا 5800 بسته به کار بینی قیمت می ده (ترمیم بالاتره) در کل از نظر من اگه از سبکش خوشتون بیاد کارش پرفکت نیست ولی بی ایراده
2810