2777
2789

اینا یه مدل روانشناسیه 

روانشناسی سیاه 

حالا از عمد یا بدون عمد 

تجربه داشتین؟

من ادمی که مهربونه کمک میکنه به عنوان دوست میبینم نه رل 

ولی پسری که چالشیه رفتار معمول نمیکنه روش قفلی میزنم به نظرتون به خاطر همون روانشناسی سیاهه؟ 

مثلا یه پسره بهم هم میگه خوشگل برام دوسته فقط

برای اون یکی عکس فرستادم هیچی نگفت 

الان مغز منو درگیر کرده

به امید ایران بدون افغان 🇮🇷 لطفا بیشرف نباشید خرید و فروش نکنید. چرا فراموش کردین که ما میراث دار چه تمدن و هویت با ارزشی هستیم 

من این مدلی نیستم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونم چی میگی،بیشتر دخترا همینجورین از کسی که ریسه شه دنبال آدم و خیلی علاقشون نشون بده خوششون نمیاد ،چون جذابیت و رازی نداره که بخوای کشفش کنی مثلا

♡I'm a singer♡and I love music,someday,you will listen to a music by me♡
میدونم چی میگی،بیشتر دخترا همینجورین از کسی که ریسه شه دنبال آدم و خیلی علاقشون نشون بده خوششون نمیا ...

اتفاقا خانما دنباله کشف کردن نیست این خصلت در آقایون هست

عمدتا انسان ها خصلتی دارن که دنباله شخصی میرن بهشون کم اهمیت هست و پس زده میشن چون عزت نفسشون رو از دست دادن و با رسیدن بهش انگار دستاورد بزرگی بدست میاد و موفقیت محسوب میشه براشون و بعد این مسئله دیگه اون رغبت رو ندارن