2777
2789
اصلا نگران نباش عزیزم حست کاملا طبیعیهاگر رضایت زیاد داره به منفی ها توجه نکن چون هر دکتری نارضایتی ...

مرسی از دلگرمیت گلم😔❤️‍🩹تورو خدا برام دعا کنید 

یه چیزی بگم ترست بریزه 

اولا عمل بینی اصولا پر ریسک و سخت نیس اگه دکترت معروف و با سابقس دماغتم سخت نیس که قطعا نمیخواد نگران باشی (حتی دکترتم معروف نباشه دلیلی نداره نگران باشی)

اما اگه از اوناس که خیلی رو دستش شلوغه و نگرانی از این هس که عملت بیفته آخرا و دکتر خیلی انرژی نذاره فقط تا جایی که میتونی روز عمل زود برو بیمارستان یا کلینیکی که قراره عمل کنی و سعی کن سریع تر از بقیه پرونده تشکیل بدی که جلو بیفتی 

اگه عملت اول یا دوم بیفته خیلی عالیه 

بازم نمیدونم دکترت در روز چن تا عمل میکنه اما شاید تنها چیزی که میتونی یه ذره نگرانش باشی همینه اینم با توجه به تجربه بقیه میگم 

از خود عملم اصلا نترس نه درد داره نه چیزی که نشه تحملش کنی اوج سختیش چن ۲ یا ۳ روز اوله که بینیت خیلی کیپه نهایتش هم یک هفته اول بازم بسته به روش دکترتون میتونه سختیش کمتر باشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه چیزی بگم ترست بریزه اولا عمل بینی اصولا پر ریسک و سخت نیس اگه دکترت معروف و با سابقس دماغتم سخت ن ...

عزیزم مممنونم از دلگرمیت

من پشتم ب دکترم گرم بود ولی کامنتای منفیو دیدم منصرف شدم

میترسم بد بشه نمیدونم ترمیم نیاز بشه

چون بابا مخالف من بزور میخام برم

از طرفیم بینیم فقط قوس نامناسب داره خیلی خوش فرم از بغل بد دیده میشه

من نمیخام حتی ب سوراخاشم دست بزنه شش ماه تو نوبت عمل بودم

فقط و فقط میترسم بخاطر این همه هزینه و صبر بد دربیاد 

کلی نذر کردم😔

عزیزم مممنونم از دلگرمیتمن پشتم ب دکترم گرم بود ولی کامنتای منفیو دیدم منصرف شدممیترسم بد بشه نمیدون ...

خب میتونی عمل نکنه نچرال که بهتره 

البته نظرم بود به هر حال آرزوی موفقیت 

الهی به امید تو

درباره نظرات منفی و نارضایتی هم یه چیزی فهمیدم که اکثرا بلافاصله بعد از عمل انتظار نتیجه عالی رو دارن 

ولی ۶ ماه تا یه سال طول میکشه که نتیجه رو ببینی و بینی فورم اصلیش رو بگیره قبلش بسته به جنس پوست کلی ورم هس یه عده تا میبینن خوب نشدن سریع اعتراض میکنن اکثرا میگن بینی قرینه نیست و کجه و ... در صورتی که ۹۰ درصد بخاطر ورمه و اوکی میشه 

عزیزم مممنونم از دلگرمیتمن پشتم ب دکترم گرم بود ولی کامنتای منفیو دیدم منصرف شدممیترسم بد بشه نمیدون ...

میفهمم چی میگی این چیزا واقعا تو دل آدمو خالی میکنه به نظرم بعیده دکتری پیدا کنی که حتی ۱ دونه نظر منفی نداشته باشه ولی من خودم وقتی عمل کردم دلیل خیلی از نارضایتی ها رو فهمیدم چون واقعا زمان نتیجه رو تغییر میده همه هم مثل هم نیستن زود نتیجه بگیرن یه روز بینیت خوبه کلی دعای دکترت میکنی یه روز میبینی ورم داره شک میفته به جونت که شاید کارش خوب نبوده 

ولی اگه فقط قوز داری و نمیخوای سوراخا رو تغییر بده اصلا نگران نباش 

بگو نمیخوام پره هام جمع بشه فقط قوز بینیم برطرف بشه و قوس ملایم و هرچی که دوس داری در حد تغییرات کم 

راه هوایی و قرینگی سوراخا هم بذار تو اولویت 

اینطوری خیالت راحته حداقل تغییر رو داری در حد برطرف شدن نقص بینیت (ولی ممکنه بعدش بگی کاش بیشتر تغییر میدادم😅)

یه بابا رو پیدا کن که با عمل بینی دخترش راضی باشه😂

حالا یا خیلی مقاومت میکنن یا بازم راضی میشن ته دلشون راضی نیس 

به منم هنوز میگن بیخود عمل کردی بینیت همونه (ولی خدایی هم مشخصه ورمه هم بازم نسبت به بینی قبلیم بهتره) اینو نمیگم که حتما عمل کنی لابد قبلش فکراتو کردی به این نتیجه رسیدی ولی الآن تو این موقعیت که بیانه هم دادی به نظرم جای تردید نذار 

شرایط تو طوری نیس که بدتر بشی هرچی باشه به نظرم نتیجه خوبه 

ولی باز اگه خیلی حست بده یه استخاره بگیر دلت آروم شه❤️

یه بابا رو پیدا کن که با عمل بینی دخترش راضی باشه😂حالا یا خیلی مقاومت میکنن یا بازم راضی میشن ته دل ...

عزیزم دکترتون کیه؟مال شمام مثل مال من کم نقص بود؟

عزیزم دکترتون کیه؟مال شمام مثل مال من کم نقص بود؟

من شیراز عمل کردم دکتر زرگرانی 

نقص بینی من کم نبود ولی خیلی تو چشمم شاید نبود در اون حد ولی همه بهم میگفتن عمل کن 

هم قوز داشتم (اصلا یه سری بخاطر سینوزیتم یه دکتری پیشنهاد داد قوز بینی رو بردارم سینوسام راحت تر تخلیه بشه) هم یه افتادگی مختصر از نیمرخ داشتم و هم نوک بینیم پهن (حالت کوفته) 

خواستم نچرال عمل کنم با قوس ملایم و سربالا و اینام نباشه پره ها هم جمع کردم یکم 

الآن از فورمش راضیم راه هواییم خوبه قرینگی هم اوکیه ولی چون به شدت آلرژی داشتم ورمم زیاد بود وقتی گچو باز کردم بینیم واقعا بزرگ بود الآن بعد ۳ ماه هنوز ورم دارم ولی به نسبت خیلی بهتره 

منم همین وگرنه از بی هوشی زیاد نمی‌ترسممن استان فارسم پیش دکتر قهرمانی من ۳۰ تومان دادم یعنی اینجا ن ...

عزیزم منم استان فارسم دکتر قهرمانی رو میشناسم کارش خیلی خوبه اصلا نگران نباش❤️

2810