2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015550 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها خواهشا بحث رو همینجا انجام بدین تا بقیه هم بتونن استفاده کنن اصن نمیشه که همه تو یه سایتی آشنا بشن بعد وسطاش که بقیه به تجربشون نیاز دارن بذارن برن ت ل گ ر ا م من چند ساله که نی نی سایت هستم و از کاربرای قدیمی خدایی ما که شروع اشناییمون اینجا بوده تو هر بحثی یه جورایییدیه چیزایی دستگیرمان شده درسته که یه کاربر یا مهمان بیاد اینجا بعد لینک براش بذارین؟ مسئولین رسیدگی کنن
منم اکو دادم گفت مشکل خاصی نیست وااااااای من سرما خوردم بددد. گلو درددددد چرکی صبح میرم دکتر بچه ها من 14 روز دیگه عمل دارم آنتی بیوتیک بخورم اشکال نداره اگه دکتر داد ؟؟؟؟ گلوم خیلی درد میکنه
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
سلام من 93/3/10 با سجادیان عمل داشتم الان خیلی تمیز تر در میاره دماغ ارو ولی کلا جدا از دکتر به نظرم مراقبت کردن از دماغ تو شش ماه اول خیلی موثره ولی اکثرا تا دو ماه اول که چسب داریم مراقب هستیم نکته : دماغ چسبدار رو هیچ وقت هیچ وقت و هیچ وقت معیار قرار ندید چون همیشه دماغ با چسب خوشگله نکته : کسایی که طبیعی می خوان توقع دماغ شیک سر بالای قوس دار نداشته باشن چون اون مدل و بهش طبیعی نمیگن نکته: تا یک سال بعد از عمل چیز سنگین بلند نکنید، تا جای ممکن فین نکنید، تو استخر مراقب باشششید از دماغتون مراقبت کنید اون یک دماغ عملیه و با دماغ سالم قبلی شما فرق داره نکته دیگه اینکه سعی کنید هر 6 ماه به دکترتون سر بزنید و در صورت لزوم غر بزنید تا دلتون خنک بشه
سجادیان 10 خرداد گوشتی + انحراف
صبا جون مرسی از توضیحاتت راستش منم گزینه اولم سجادیان هست ولی تمام مریضهاش میگن که سوراخهای بینی یکی نیست و البته مشکلی هم ندارن چون بینی رو سر بالا در نمیاره که بخواد از رو به رو معلوم باشه
من که خیلی دو دل هستم یک نفر که تا ه سه ماهه عمل کرده بهم پی ام داد اینستا که خیلی مراقبت میخواد انگاری یه چیز سفت همش رو مماخته...مخصوصا بچه داشته باشی کلا تا یه مدت که نمیتونی بغلش کنی.....اصن به شدت دو دل هستم
2810