2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015556 بازدید | 66529 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیز کسی می تونه راهنماییم کنه؟من جراحی ترمیمی بینی باید انجام بدم اخه یه کم تا به تاس ولی الان شرایطش رو ندارم الان صورتم خیلی لاغره تصمیم به تزریق چربی دارم.به نظرتون اگه بعد تزریق چربی عمل بینی کنم به چربی گونه ام فشاری نمیاد از بین بره یا کم بشه؟کسی تجربه ای نداره؟
بانو منیر دکتر علوی که معرفی کردین صدف خانم گفتن آیا؟من بارها بهشون ایمیل زدم ولی جواب ندادن که بدونم دکترشون کیه ؟همون که گفت بینیمو شبیه ملینا تهرانی عمل کرده؟
دنبال دکتر خوب واسه جراحی بینی
سلام دوستان من حدود ٣ساله دماغمو عمل کردم چند وقته دارم میرم استخر نمیدونم چرا یه کم ورم کرده ب نظرتون مشکل چیه شنا کلا ضرر داره یعنى؟
خدا جونم صد هزار مرتبه شکر به خاطر اینکه منو ب هر چی ک میخوام میرسونی❤️عاشقتم ب خاطر همه ی نعمتتات❤️
سلام.با حرفهای خیلیا سجادیان رو برای بینی خودم مناسب دیدم...بینی از جلو اصلا پهن نیست فقط با نیمرخ مشکل دارم...خیلی وقت هست اینستا سجادیان رو مرتب چک میکردم امروز یکی گفت واسه من خوب نشده فقط دقت کنید فقط پرسیدم چرا؟ زده منو بلاک کرده !!!!!! اصن اینقدر تو ذوقم خورد که نگو