2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015540 بازدید | 66529 پست
سلام من تازه با تایپیک اشنا شدم دو هفته است عمل کردم دکترم وسط دو تا ابروهام تزریق چربی کرد چون بالای بینیم ی کم خالی بود تا این چربی ها به مرور بیاد پایین و اون تو رفتگی رو پر کنه الان چند روزه سمت چپ بینیم ورمش خیلی بیشتره و چشمم هم همینطور.به نظرتون طبیعیه ? ی سمت ورمش بیشتر باشه?

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فرنازی : بستگی به دکترت داره عزیزم.. بعضی از دکترا هستن که تامپون رو تو همون ریکاوری بعد عمل میکشن...ولی بعضیا نه...ولی دیگه تا دو سه روز بعد از عمل فکر میکنم هر دکتری تامپون رو بکشه . گچ حدود 7 روز بعد عمل و بخیه ها هم بعد 10 12 روز . برای من اینجوری بود . حالا بازم شما از دکترت باید سوال کنی .
مارینا : همه ی مریضای دکتر میگن سوراخای بینیشون یکی نیست ؟ :| من خودم خیلیا رو دیدم تو مطب که همشونم سوراخای بینیشون یکی بوده . چند مورد هم دیدم که بعله میگفتن یکی نیست ولی خیلی کم از عملشون گذشته بوده . سوراخای بینی من از همون موقع که تو گچ بود یکی بود تا امروزم خداروشکر یکیه.
صبا ap : الان خیلی بهتر در میاره ینی شما بعد از گذشت حدودا یک سال و نیم راضی نیستی خیلی ؟؟؟ و واقعا ممنون واسه این نکته ی خیلی مهمه مراقبت :D من خودم به شخصه دو ماهه اول خیـــــــــــلی رعایت میکردم...الان به نظرم یکی دو هفته ای خیلی بهش توجه نمیکنم .. مثلا چیزایی که نباید رو میخورم و چیزایی که باید رو نمیخورم :D ورمش صبح ها خیلی بیشتر شده :( دکتر به من گفتن لازم نیست شبا چسب بزنم ولی من بعضی شبا که میزنم صبحش دماغم خیلی ورمش کم تره و خیلی خوشگل تره :| شما بعدش شبا چسب میزدی ؟ تا چند وقت ؟
2810