2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016378 بازدید | 66530 پست
منم تصمیم دارم یک ماه رو برم حالا بعدش همون هفته ای یکبار چون بینی من خیلی ورمش زیاده برم بهتره دکتر به تو ماساژ یاد نداد؟ به من گفت ماساژ بدم خودشم هر دفعه فشار میداد با اینکه خودش محکمتر فشار میداد دردش قابل تحمل تر بود خودم ضعف میکنم وقتی فشار میدم تازه اون فشاری که دکتر میاره نیست. من یکبار مسخره بازی برای خواهرم زدم چسبه تا میشد. اما باید سعی کنم یاد بگیرم چون هر روزم میرم حموم با اینکه سعی میکنم خیس نشه اما یکم میشه. حستو درک میکنم فاطمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا بهم یه ماساژ یاد داد .. دفه بعدش گف ول کن بابا لازم نی دماغت خوبه کاریش نداشته باش :D گفتم چشم :D اره بابا یاد بگیری راحت میشی به خدا...دیگه هی نگران نیستی حالا خیس نشه یا کثیف نشه ... یاد بگیر زودتر :D چند بار بزن اتنا ایراداتو بگیره که دیگه بعدش مشکلی نباشه :* مرسی از هم حسی :D
نازی یحیوی یکی از انتخاب های منم بوده قبل عمل...دکتر خوبیه...برای بینی های گوشتی هم که خب زیاد ازش تعریف میکنن....ولی بازم خیلی باید تحقیق کنی با توجه به اینکه بیس بینیت چجوریه....حتما مطبشون برو چند بار و کاراشونو ببین .. با کسایی که پیشش عمل کردن صحبت کن...عکسای قبل عملشونو ببین..... یه کاری کن که دلت حسابی قرص شه بعد عمل کن :D اینجا هم اخیرا الین باهاش عمل داشته و راضی بوده .... البته بینی الین استخونی بود و پرکار هم نبوده .
نازی خانوم در مورد یحیوی اگه سوالی دارین بپرسین. قیمت یحیوی 8.5 هست الان. برای دیدن نمونه روزای زوج 2 تا 5 وقت بگیرین. بدون وقت قبلی احتمالا به مشکل بر می خورین با منشی.
سلام خوبین؟! بچه ها همون قدر که راضیا حق دارن نظرشون رو بگن ، ناراضیا هم حق دارن مگه نه ؟! من خودم دوتا نمونه ی خراب تو مطب دکتر دیدم ، و کلی نمونه ی چند ساله ی عالی ، هیچ دکتری بدون ناراضی نمیشه تعصب الکی نداشته باشین ، اینم که بگین همه ی نمونه های یه دکتر بلاخره یه روزی خراب میشن دیگه اخر بدجنسیه راجب نادریان باید بگم اگه بینی پرکاری ندارین دکتر خوبیه ، یه کوچولو بگیر نگیر داره فقط راجب یحیوی اگه انحراف بینی دارین بیخیالش شین انحراف رو نمیشه با شیوه ی بسته کامل برطرف کرد و این که بعضی نمونه های این دکتر یخورده تیزن ولی در کل دکتر خوبیه نرگس جونم تو خوبی؟!
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
اینم بگم من دوتا نمونه ٢ ساله دیدم یه دونه یک ساله ویکی که آذر پارسال عمل کرده بود اگه اشتباه نکنم ، و دوست خودم که ٣ ساله و خورده ای عمل کرده، نه افتادگی داشتن نه هیچ مشکل دیگه ای ، یسری برای معرفی کسی اومده بودن ، یکی هم برای تشکر و اینا حالا از اون ور یه ٤ ماهه دیدم که از دوماهگی بینیش خراب شده بود ، یه فرورفتگی رو بینیش خیلی واضح دیده میشد یه یک ماهه که از اول مشکل داشت از دو ماهگی دیگه رسما ناراضی شده بود یه دوماه دیگه که ترمیم کرده بود ، عمل اولشم با خود دکتر بود، قبلا پرهاش بزرگ بود ، حالا بینیش قوز درآورده بود... من نسبت به دکتر فعلا هیچ نظری ندارم ، اینا کسایین که من بعد عمل واسه چسب میرفتم دیدم ، دکتر همیشه با من خوب بوده با این که کلی غر میزنم اما طعنه زدن و شوخیای نیش دارش به بعضیارم دیدم! ولی بداخلاقی و عصبانیت و خداییش نه! خلاصه بنظرم واقعا یه بخشیش دیگه مربوط به بیس بینی و شانستونه ولی رامان جون و الینا جون برین درست و حسابی با خودش حرف بزنین به هرحال در ازای صدمه ای که بهتون وارد شده ، دکتر مسئوله و تاجایی که من شناختمش خدا رو شکر دکتر مسئولیت پذیرییه ایشالا مشکل جفتتون حل شه
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
سلاااام نرگس الان فکر میکنم قوس بینیم زیاد شده ببین اینو به دکتر گفتم باید میدیدیش دوست داشت از پنجره بپره پایین
واااای واقعا قیافه اش دیدنی بود کاش یک فیلم ازش میگرفتی خیلی بلایی دختر مردم از خنده پس ورمش رفت . خوشا به حالت من انقدر ورم دارم انقدر از رو برو پهنه که حد نداره همه چیز رو هم رعایت میکنما اما تاثیر نداره اما فقط کافیه یک کوچولو تو غذام نمک باشه یهو میشه بادکنک
ببین یهو بهش نگفتم که آروم آروم گفتم با مسئله کنار بیاد چسبم عزیزم خیلی وقته خودم میزنم ، حالا شد فردا عکسمو میذارم ، نرگس چای سبز خیلی بخور با بابونه اینا خداییش خیلی خوبن فاطمه جون من الان دیدم احوال پرسی تو مرسی به فکرم بودی عزیز دلم شما بهتری؟!
پس منم فردا به آتنا جون بگم بهم یاد بده. چای سبز میخورم رزی حالا بابونه هم امتحان میکنم. فردا که من نیستم میخوای عکس بذاری . گفته باشم شب که من بودم میذاریا من از همه زودتر بهت گفتما .