2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5016378 بازدید | 66530 پست
خودشون که اصلا بحث مشکل داشتن رو نکردن. ولی خب ادم کنجکاو میشه که سجادیان بینی طرفو چجوری خراب کرده که طرف انقدر ناراحته. بعدشم یه عکس فیکس از بینی بدون این که صورت معلوم باشه فکر نمیکنم مشکل خاصی رو پیش بیاره!!!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رامان جان اگه عکستو میذاشتی کمک بهتری بود به بقیه . اما اینکه مشکلات رو تکرار کنیم و ببینیم کسی راضیه تو دلش رو خالی کردن کار درستی نیست .شما هم نباید از رو تعریف و تمجیدهای اینجا تصمیم میگرفتی خیلی ناراحت شدم برات امیدوارم بقیه دوستان عبرت بگیرن وقت بذارن دکترشون رو انتخاب کنن همچنین خودتون این بار بیشتر دقت کنید. چیزی که برام عجیبه اینکه شما از رفتار سجادیان اوایل گفتین که بد بود باهاتون انقدر که من میشناسمش واقعا مسوولیت پذیره . شما مشکلاتت رو به دکتر گفتین ؟ چی بهتون گفتن؟
من اسمی از شما اوردم رامان جان ؟ شما چرا به خودت گرفتی ؟ :) من چمیدونم کی راست میگه کی دروغ ... خدا خودش شاهده...فقط امیدوارم اینجا کسی قصدش خالی کردن دل بچه ها نباشه...نه با تعریف و تمجید الکی نه با عیب و ایراد گرفتنای بیخود. من واقعا قبل عمل اونم دو سه روز قبلش به خاطر حرفای شما و الینامو عزیز که دقیقا دو روز قبلش ثبت نام کرده بودین کلی استرس گرفتم ... اگع راست گفتین که هیچی...ولی اگه قصد چیز دیگه ای بوده ایشالله خدا خودش ببخشه :) درسته من به دکتر واااقعا اعتماد داشتم و دارم ولی این حرفا بخوای نخوای رو ادم تاثیر میزاره... حوصله بحث هم ندارم...ایشالله اگه مشکلی دارین واقعا که برطرف بشه..منم براتون دعا میکنم :)
مرسی نرگس جونم منم خوبم.. :* مماخمم خداروشکر :D تازه اولین سرماخوردگی هم باهاش تجربه کردم :D توروخدا مواظب باشین سرما نخورین...هنوز بینی ادم سفته... مثل قبل نیست که ورم داره بعد ابریزش که داشته باشه ادم دیگه کلاااااافه میشه. :D خیلی میوه و ویتامین سی بخورین که یه وخ سرما نخورین... من که از سرم گذشت دیگه :D فرمش تغییر نمیکنه همین میمونه...اگه راضیی که خداارو کلی شکر :* ولی همین فرم با ورم و بی ورمش کلی فررررق داره...ایشالله هر روز راضی تر از قبل باشی ازش عزییزم :* جدی هنوز کبووودی ؟؟؟؟؟؟ اااااااااا...چ خبره ؟؟؟؟ من شنیدم ژل الوورا خیییلی خوبه واسه کبودی... ولی اخع چه خبره ؟؟؟ :| من دیگه بعد یه هفته اون زردی بعد کبودیامم کامل رفته بود . البته تو بینیت استخونی بوده...من شنیدم بینی های استخونی کبودیش بیشتره ورمش کم تر ... واسه گوشتیا بر عکسه.. به هر حال کبودیا هم میره ایشاالله به زودی :* تو فقط به خودت برس :D دماغت زودتر سر حااال بیاد :D
سعید من سر 50 روز که دیگه بهم گفت چسب نزنم...بعدشم گفتم شبا بزنم ؟ گف نه نمیخواد :| ولی من به خاطر اینکه صبای زود میرم دانشگاه بینیم بااادش بیشتر نشه بیشتره شبا میزنم :D ولی بازم فرق داره بدن با بدن...اگه بهت گفت بیشتر بزن یا شبا بزن به حرفش گوش کن :D ما که دیگه همه چیو تحمل کردیم اینم روش.... از فرمشم اره خداروشکر راضیم .. همه هم میگن خوب شده...حالا تو روم الکی میگن یا راستشو نمیدونم دیگه :D ورم بینیت صبا خیلی زیاد...ینی صبا که دست میزنم به بینیم مثل سنگه انقدر ورم داره...ولی ورمش اون قدری نیست که به چشم بقیه بیاد...ینی این زیاد شدن ورم بعد برداشتن چسب رو میگما...ادم خودش متوجه میشه .. به هر حال اینا هم مراحلیه دیگه :D تا سره یه سالگی که این ورما بره پیر میشم من :| :|
من هیچوقت اینو نگفتم هرکى با سجادیان عمل کنه بعد چندماه بینیش خراب میشه!!!!! منظورمو متوجه نشیدین! الان که همش ورمه خیلى زوده واسه قضاوت نهایى، من هر کى ازم میپرسه میگم ریسکه حتى با بهترین دکترها! همش ٥٠-٥٠ ! بانو جان خیلى از دوستان فکر میکنن بینى که یه دکتر خراب میکنه باید مثل بینى قبل ترمیم مل مل جون باشه یا خیلى وخیم تر.... (البته خدارو شکر که الان مل مل عزیز یه بینى بی نقص و نرمال داره) خیلى از دوستان عزیز ما عدم تقارن تا به تایى سوراخ بینى کجى کلومل کجى نوک بینى گودى یک قسمت استخوان بینى که باعث عدم تقارن ٣ رخ ها میشه و مشکل تنفسى و آبریزش دائمى اینها رو خرابکارى نمیدونن و متاسفانه توى عکس به واضحى واقعیت قابل دیدن نیست (شما حتى وقتى صورتتون جوش میزنه تو عکس محوتر میشه خیلى واضح معلوم نمیشه امتحان کنید متوجه میشید منظورمو) و موقعى که عکس میزارى میگن این که خیلى خوبه، دکتر خرابکارى نکرده فکر میکنن منظور از خرابکارى اینه که بزنه بینیتو از ته قیچى کنه یا تو همچین مایه ها...
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
فاطمه آره کبودم. نمی دونم چرا نمیره 24 روز شد . حالا من که استخونی بودم هم ورمم زیاد بود هم کبودیم چون کار بینیمم زیاد بود. الان هر کی میبینه فکر میکنه گوشتی خفن بوده . فاطمه بینی تو که خیلی خوب و عالی شده تو اون عکس که من دیدم بهترم میشه واقعا مبارکت باشه. عزیزم ایشالا سرما خوردگیتم زود خوب شه بیشتر مراقب باش هوا سردتر هم میشه ما باید خیلی مواظب باشیم فاطمه تو تا چند وقت رفتی پیش دکتر واسه چسب زدن؟ از کی خودت زدی؟
مرسی نرگس جووونم :* :* خودمم راضیم خداروشکر. من تا یک ماه رفتم پیش خودش...از بعد یک ماه دیگه خودم میزدم ... ولی بازم هفته ای یه بار رو سعی میکردم برم پیشش...حالا چه به هوای سوالایی که میخواستم بپرسم چه به هوای اینکه بینیم رو ببینه یه وخ مشکلی چیزی نباشه. اولاش میترسیدم خودم چسب بزنم...دو سه بار قبل اینکه برم مطب خودم زدم رفتم به اتنا جون نشون دادم که ببینه خوبه یا بده...تنها ایرادی که گرفت گفت اون U شکل رو محکم زدی...اونو اروم تر بزن...دیگه اونم رعایت میکردم ... کلا سخ نیس اصلا...بالاخره باید یاد بگیری خودت بزنی...از خونه که بیرون بری دانشگاه اینا چسب زود به زود چرب میشه باید بیشتر از دو بار تو هفته عوض بشه...خودت یاد بگیری دیگه راحت میشی. فقط همیشه قبلش با این الکل سفیدا بینیتو تمیز کن که یه وخ جوش اینا نزنه زیر چسب .