2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
بابا من گفتم زمانی که گچو بر میداره نه که باگچ درضمن من خودم هفته سوم موقع تعویض چسب هرچی فهش بود به خودم دادم که چرا عمل کردم . نمیدونی بینیم چقدر پخیو گنده بود فاصله دوتا چشمام خیلی وحشتناک بود واقعا نزدیک بود اشکم دربیاد ولی الان بعد 3 هفته بینیم از این رو به اون رو شده.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الینا با سجادیان. هنوز گچم رو بر نداشتم و چسبم خیلی خونی بود انگار خون ریزی من شدید بود برای همین نمی تونم عکس بدم گچم رو بردارم میذارم.
بذار سعید ببینیم بخندیم من دلم گرفته
راستی گفتی قوس تو هم از زیر گچ معلوم نبود؟
تو اینستا عکسات نیست فالوت کنم ببینم
تو فالوورهای دکتر دیدمت
نه اتفاقا بینیش خوبه به صورتش میاد درضمن کسایی که عینک میزنن بینیشون تو چشم نیست کمتر دکتریم پیدا میشه که بینیشو عمل کرده باشه چون هم خودشون ریسکشو میدونن هم نیازی ندارن دیگه طرف دکتره دیگهبه هرچی بخواد میرسه ماها باید عمل کنیم که به واسته دماغمون به یه جا برسیم
بچه ها یک چیز بگم این فیلم آخری که سجادیان گذاشته بینی دختره خیلی خوب شده ها. اما به نظرم دو تا نیمرخش متفاوته یکیش بیشتر قوس داره انگار میشه همچین چیزی؟ به خاطر ورمه؟
الینا جون امیدوارم بینیت عالی شه و هروز بیشتر راضی بشی،راستی لطفا ادامه ی این پست منو شما نخون . بانو منیر من با شما موافقم، این دکتر واقعا کارش خوب نیست و میتونم با صراحت بگم خوباش از دستش در میرن ، بینی دوست منم خراب کرده ، خرابم یعنی یه خراب نابود! دانش جون ، نظرت کاملا درسته سجادیان این چند وقته ناراضی داره کلی ، واسه همین بنظر من دیگه به سجادیان فکر نکن و خطش بزن ، چون اگه هم شما یه نفرو با تضمین قبول کنه بازم از لحاظ روحی بینیت هرجوریم بشه دائم باید نگران باشی بچه ها یه میانگین داشته باشین ، من خودم فعلا از سجادیان راضی نیستم ولی یکی از پر نمونه ترین مطبایی که دیدم ، پس بجای شمردن یه درصد بازده از دکتر داشته باشین
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
نرگس نمونه آخر دکتر بنظرم بالای تیغه اش یه مشکلی داره ، عادی و یه دست نیست انگار از دو طرف یه فرورفتگی داره خودش میگه استخونی بوده ، بنظرم نازک بودن بیش از حد پوست باعث شده همه چی استخونو نشون بده
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
2810