2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای نرگس چیــــ میگی ؟؟؟ اصن کاریش نداشته باش الان نگاشم نکن... فقط یه چهارتا عکس بگیر همچین قشنگ تپلیه مماخت بی افته توش که بعد یه ماه بشینی بخندی به خودت :D به خدا من امروز داشتم عکسای 4 5 روزگی رو میدیدم اصن دماااغم قشنگ 3 برابر بود... :| بعد از اینکه گچ رو برمیداری هم نمیشه قضاوت کرد رو هیچی...چون شاید بیشتر هم ورم کنه...بعد الان توی گچ بینی یه حالت خیلی یه جورییی داره چون بالاش که تو گچه فشار روشه باز نمیزاره خیلی بیاد بالا ولی اون قسمت پایینش رو که تو ام میبینی خیــــــلی اصن ورم داره...همینطور پره ها... من وقتی برای بار اول رفتم چسبمو عوض کنم خودمو تو ایینه دیدم اصن داغووون شدم :D ک خدایا چرا نوک بینیم انقده باااالاس....منظورم ارتفاعشه ها....همون ارتفاع باعث بیشتر شدن قوس بینیمم شده بود اصن سرسره دیگه قشنگ :| :| بهش گفتم گفت دوتا چسب پایینیتو محکم تر میزنیم میاد پایین...واقـــــعا اومد پایین...الان خیلی خیلی بهتره...معلومه بازم جا داره که بهتر رو صورتم بشینه..
مرسی رامان جان.تا الان که خوندم شما و الینامو و رسپنا و یه آقا وآلما هم نوشته بود توی مطب سجادیان یه خانم میانسال و یه نفر دیگه هم ناراضی بودن این به نظرم اصلا آمار خوبی نیست مرسی عزیزه دلم در مورد مفرد هم تحقیق میکنم
آخه فاطمه پره های من زیاد ورم نداره. بهش نمیخوره ورم باشه تو بینیت گوشتی بود. عکس که روزای اول کلی گرفتم اما الان ورم صورتم کمتر شد بزرگتر نشون میده انگار. خوب من اون قسمت که گچ داره رو بدون گچ تصور میکنم هم به نظرم بزرگه. حالا ایشالا که بهتر شه قوس هم که انگار اصلا نداد هیچی معلوم نیست
دانش رسپینا که انگار با رتوش درست میشه بینیش خدا رو شکر
بعد اینکه آمار عمل کرده های سجادیان تو این تاپیک از بقیه دکترا بیشتره تعداد ناراضیا هم تو اون تعداد زیاد رو باید در نظر بگیری نسبت به دکتری که دو سه تا از عمل کرده هاش تو این تاپیکن
2810