2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015476 بازدید | 66527 پست
منم با نگارینا موافقم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
ilay
جون نگران نباش . من بعد از دیدن بینیم تو روز اسپیلنت به مدت 4 روز اشک میریختم . چون سمت راست تیغه ی بینیم توووو بود و کاملا کج به نظرم میومد . اما الان که کمتر از 2 ماه میگذره بینیم متقارن شده و کلی دوسش دارم .
اصلا خودت و ناراحت نکن . حداقل 3 ماه صبر کن تا فرم بینیت و ببینی . امیدوارم اون روز به ناراحتی های این روزات بخندی گلم .
مثل من که به اشک ریختنام تو روزای اول میخندم . بهترینا رو واست آرزو دارم . صبوور باش عزیزم .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

samy جان اگه منظورت مجید حاتمی هست(ولیعصر بالاتر از میرداماد) من مهر ماه ویزیت شدم قیمت 4 داد بهم
من دو تا کار دیده بودم ازش که یکیش تازه عمل کرده بود و نمیشد قضاوت کرد چون خیلیییی ورم داشت
یه نمونه تو مترو دیدم خیلییی خوشم اومد
کلا یا قوس نمیده یا خیلی ملایم
خیلی هم خوش برخورده ، تقریبا مسنه
ویزیت میگیره اگر هم خواستی ده هزار تومن میگره منشی ازت عکس میگیره و دکتر طراحی میکنه برات
به منشی بگو عکس های مریض های قبل نشون بده بهت(بدون ویزیت هم اینکارو میکنه)، راستش من اصلا خوشم نیومد از عکس ها، نمونه هایی که من از نزدیک دیدم خیلی خیلی بهتر بود
تو مطب هم دو نفر بودن که یکی دو سال بود عمل کردن و راضی بودن البته یکیشون می گفت یه ذره مشکل نتفسی داره (خیلی کم) ولی هر دو که ویزیت شدن وقت ترمیم گرفتن
کلا بد نیست بری کاراشو ببینی تو مطب به نظرم اگه وقت داری عزیزم

saram این عکس بینی خودته در حال حاضر ؟ ؟ ؟ اصلا بهش دست نزن و عمل نکن . عالللللیه
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
چشمات و سانسور کن . 1عکس تمام رخ بذار عزیزم
ایلای اگه از بینیت بعد چند ماه ناراضی بودی . از اندازه و ارتفاع و پره ها و غیره بعد 1سال باهاش ترمیم کن و بگو خواسته هات و انجام بده . سجادیان تا جایی که شنیده بودم کار خراب نداشته . عشقم غصه نخور واسه مماخت بده .
من این رو می خواهم یکی بگه ترو تمیزو تپل مپل کی در میاره اینجوری
البته عکسه فول آرایشه ها ولی حالا شما فرم کلی رو در نظر بگیر
https://as1.ninisite.com/statics/uploads/3e01c35cc5521.jpg
❤️
saram بزرگ نیست زیاد اما اگه سر بینیت 1کوچولو جمع تر بشه عالی میشه . به نظرم اگه خودت خیلی ناراضی نیستی و تو چهره ات تاثیر - نداره ریسک نکن و عمل نکن . اما اگه دوووس داری عمل کنی و از ذهنت پاک نمیشه حتما بگرد و 3تا دکتر عالی که مماخت و عالی دربیاره گلچین کن و از بین اونا انتخاب کن .
بینیت پرکار نیست . واسه دکتر سخت نیست بینیت .
samy شیروانی و زینلی . میتونن . اگه بیس بینیت مثل این باشه البته
ilay

سلام
انتخاب یه دکتر کاملا سلیقه ای و با اخیتار و اراده خود آدمه
حالا ممکنه تحت تاثیر جو و خیلی چیزای دیگه این انتخاب تغییر بکنه
من هم مثل شما!! قبل عمل تعریف زیاد شنیدم - دیدم و خوندم ازش و اوکی کردم باهاش
الان که توی 7 ماهگیه هنورزم مشکل دارم . 2 تا استخون کوچیک روی تیغه و ورم شدید و ... که حسابی شاکیم ازش
اخه بینی گوشتی و قوز بعده عمل؟؟؟؟؟!؟؟!
به من میگفت درست میشه ولی ...
ولی وجدانن پیگیری خوبی داشت - نمیدونم چرا برای شما اینجوری کرده - زمانی که من عمل کردم اصلا همچین برخوردی نداشت
شما هم کمی صبر کنید - چند روز بیشتر نمیگذره از عملتون - ایشالا که حل میشه با گذشت زمان یا شایدم اصلا صلاح ندونست دست بزنه ولی اگه خدایی نکرده خدایی نکرده تغییری نکرد و به قول هایی که داده بود عمل نکرده بود حتما پیگیر بشید و حقتون و بگیرید ازش
اینام شورشو در اوردن دیگه

http://rhinoplasty-info.rozblog.com
2810