بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
سلام درخدمتم درخواستهای دوستی پیامش برای من میاد ولی صفحش برام باز نمیشه
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند
دخترم سالمه مشکل جهش ژنتیکی بود خودمون آزمایش دادیم و مشکلی نداشتیم
عزیزم توی بارداری اگه بجه مشکل ژنتیکی داشته باشه با امینو سنتز مشخص میشه؟؟ من برای دخترم الان تشخیص بیماری ژنتیکی دادن از روی نوارعضله اش ولی علائمی نداره بجز یکم ضعیف بودنش و صافی کف پاش واینکه توی بارداری هم امینو شدم حتی دوتا نمونه ازم گرفتن و مشکلس نبودنمیدونم الان نتیجه جوابازمایش ظژنتیک دخترم چی میشه از غم و نارلختی دارم ازدست میرم
عزیزم توی بارداری اگه بجه مشکل ژنتیکی داشته باشه با امینو سنتز مشخص میشه؟؟ من برای دخترم الان تشخیص ...
آزمایش امینوسنتز معمولا فقط چند نوع سندروم که بیشتر تو جامعه دیده میشن رو بررسی میکنن یا مثلا اگه یه خانواده مشکل ژنتیکی خاصی دارن اون رو تو آزمایش بررسی میکنن اگه یه مشکل خیلی نادر باشه و خاص ممکنه بررسی نشه مگه اینکه خود خانواده بخوان
دبیرستان که بودم یه دختره سال بالایی بود یکی از چشماش سبز و یکی ازچشماش آبی بود بچه ها ازش میپرسیدن میگفت چشم پدرش آبیه و چشم مادرش سبز اینم چشاش اینجوری شد