2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015465 بازدید | 66527 پست
بی خیال خوابم نمیبره کهههه
سلامتی تویی که کم بودی... کم موندی اماعمیق بودی... سلامتی تویی که خوش نیستی بی من... کمم بی تو.. تنهام بی تو... سلامتی تویی که برگشتنی نیستی مال من نیستی. ...برگشتنی نیستم مال تو نیستم.. ولی دوست دارم. . سلامتی تویی که معرفت نداری مرام نداری دوست داشتنمو هنوز باور نداری... سلامتی تویی که صلاحته ازم دورباشی...صلاحمه ازت دورباشم...
عاقا صبر کنید انقد عجله نکنید من الان شیش ماهه عملیدم قبلنا انقد همه جای صورتم ورم داشت بینیم انگار چسبیده بود به صورتم ینی فاصله تیغه بینی تا صورتم خیییلی کم بود انگار کلا استخون نداشت ولی الان خییلی عوض شده درست شده چند هفته پیش میگفتم کاش بینیمو عروسکی میکرد ولی الان میبینم اصلا به ترکیب صورتم نمیومد عروسکی و بنظرم دکتر باید خودش بدونه به صورت چه نوع بینی میخوره و مناسبه من فقط تنها چیزی که تو اتاق عمل به دکتر گفتم این بود که هر جور به صورتم میاد و بنظرتون مناسبه عملم کنید فقط گفتم نوکش تیز نشه و گرد بشه ایشالا مماخاتون خوشگل بشه:p
دلم فقط آرامش میخواد... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

Samy عزیز من ۳تا از دوستام همزمان با حاتمی عمل کردن یعنی تو یه روز...یکیشون که بینیش گوشتی بود خیلییییی خوب شده یکی معمولی روبه بالا یکیشونم بعد عمل یه کوچولو کج شد که بهش گفته بود یه سال شد بیا واست ترمیم میکنم...سبکش کاملا طبیعیه..بخیه هاش خیلی تمیزه.بینی رو کاملا متقارن درمیاره...
ولی من یه بار رفتم مطبش یه نمونه دیدم که زده شدم ازش...شاید اگه اونو نمیدیدم بیشتر روش تحقیق میکردم...
نگاریناجون
من انحراف بینی ندارم .فاصله لب بالاوبینیم هم زیاده یعنی بینیم نبایدنوکش بالاباشه چون همین الان یکم سربالاهست اول نیمه فانتزی دوستداشتم ولی الان متوجه شدم به صورتم نمیخوره بایدطبیعی عمل کنم ولی میخام بینیم کوچیک بشه نوکش جمع بشه وپره های بینیم هم همینطور.اینجاهم سامی وشیروانی برای بینیهای گوشتی میگن خوبه ولی بازم نمیدونم برم پیش کدوم من تهران نیستم یدفه رفتم مطب شیروانی دودفه سامی ولی زیادبدون چسب ندیدم
سلام بچه ها اینجا کسی مطب دکتر حمید ملکان راد رفته من می خوام باهاش وقط عمل بگیرم خودم 3بار رفتم مطبش ناراضی ندیدم ولی میگن تو دکترای خرابکاره گیج شدم
من با بیماراشم صحبت کردم راضی بودن حتی به یکیشون گفتم 2کتر چسبتو برداشت بگو بیام ببینم هیچ مشکلی نداشت خیلی قشنگ بود
اگه چیزی میدونید ومطبش رفتید بهم بگید
آرامش چیست؟ نگاه به گذشته و شکر خدا نگاه به آینده و اعتماد به خدا

www.sitesazi.com

سلام
من بینیم گوشتی هست . می خوام مثل الناز شاکر دوست بشه اما شنیدم ٣ بار ترمیم کرده پیش مجلسی!! شما دکتر مطمئن میشناسین؟
بین دکتر حق گذر ، حامد عباسی، اسلامی ، زینلى کدوم بهتره واسه گوشتی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من خیلی از خفگی میترسم.اونایی که عمل کردین واقعا تا قبل تامپون نمیشه اصلا از بینی نفس کشید؟من هی دارم امتحان میکنم بینیمو بگیرم از دهان نفس بکشم اما یک دقیقه هم نمیتونن تحمل کنم.اگه جای تامپون ازون لوله ها بزارم چی با اونا میشه یکم از بینی نفس کشید؟منشی دکتر زینلی گفت اگه بخوای باید از بیمارستان لاله ازونا بگیری روز عمل بدی دکتر جای تامپون ازون بزاره برات.
بهی من با کامیابی عمل کردم سوالی داشتی بپرس.تو دلتو خالی کرد یعنی چی گفت؟ من بینیم انحراف شدید داشت بهم گفته بود ممکنه کامل انحراف بینیت از بین نره و بینیت صاف صاف نشه اما الان بینیم صافه! ولی خیلی تو دلمو خالی نکرد نمیدونم ب شما چی گفته؟
در غلغله ی جمعی و تنها شده ای باز
آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی
با سلام..خدمت همه ی دوست جونای قدیمی و جدید..
راستش من دیگه زیاد تاپیک نمیام...تو تاپیک قبلی هم تجربیات مطب گردی و عملمو توی چند تا عمل نامه گذاشتم که شاید دیده باشید....ولی از اونجایی که چند تا از بچه ها ایمیل دادن و یه سری توضیحات خواستن...یه کوچولو اینجا میگم...
دوستای گلم...الان 7ماه از عمل من میگذره ودر کل راضی هستم ولی خوب 100درصد نیست..یه برآمدگی کوچولو موچولو که از یه طرف نیمرخم پیداست روی بینی دارم که از حدود 2-3ماه بعد عمل پیدا شد ولی نمیدونم برطرف میشه یا نه ولی زیاد نگران نیستم چون خیلی کمه...
البته من بینیم ایراد داشت و چون الان ایراداتش برطرف شده در کل راضی هستم ولی نمیدونم کسی که یه بینی بدون ایراد داره و فقط میخواد فرمش عوض بشه یا کسی که یه بینی خیلی ظریف میخواد ممکنه با دکتر فرهنگ به نتیجه برسه یا نه؟درکل به نظرم دکتر تمام رخ رو باریک ماریک نمیکنه مخصوصاً اگه فکر کنه به صورت شما نمیاد...

از نیم رخ که همه میگن بینیم عالیه.......ولی از تمام رخ خودم به نظرم میاد شاید اگه یه کوچولو باریکتر بود بهتر بود...تمیدونم شایدم بهتر نبود...بعضی ها هم میگن ورمش بره بهتر میشه...ولی کلا راضیم نه سوراخای بینی بالا پایینه و نه نامتقارنه و نه پره های بینی...(خداروشکر)
راستی من امروز دارم میرم مطب دکتر فرهنگ تا پس از7ماه آخرین بخیه هارو بکشم...
امیدوارم همه ی شما به چیزایی که دوست دارید برسید....
خدا آن حس زیبایی ست که در تاریکی صحرا / زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را / یکی همچون نسیم دشت میگوید / کنارت هستم ای تنها . . ./ و دل آرام میگیرد ...
سلام
من بینیم گوشتی هست میخوام گرد و کوچیک بشه . میشه لطفا واسه انتخاب دکتر کمکم کنین؟
بین دکتر حق گذر، حامد عباسى ، زینلى و مجلسی که تا به حال شنیدم کدوم بهترن ؟

بینیم این شکلیه

https://as1.ninisite.com/statics/do.php?thmb=41427

https://as1.ninisite.com/statics/do.php?img=41433
من دیشب میخواستم یه چیزی بگم گفتم نکنه تیر بارون بشم!! اما نمیتونم زبونمو نگهدارم که!!!
ایلای الان از عملش ظاهرا راضی نیست، اینجا هم که بحث آزاده، طبیعیه که میاد حرفشو میزنه و طبیعیه که طبق معمول یکی تحت تاثیر قرار میگیره یکی عکس العمل نشون میده... مگر تا الان نتیجه بحث آزاد این تاپیک چیزی غیر از این بوده؟! آیا برای اینکه نتیجه غیر از این باشه (همگی با هم) کاری کردیم؟ آیا خودمون برای کامنت گذاشتن یا واکنش به کامنتها تغییر مثبتی انجام دادیم؟! نوشتن و بودن در این تاپیک یک کار سهل و ممتنع هست. من خودم چندماه پیش توی خیابون یه دختری را از نیمرخ دیدم که دماغش خوب بود ازش پرسیدم کجا عمل کرده وقتی برگشت به طرفم شوکه شدم. نوک بینیش به طرز وحشتناکی کج بود. بعد که عضو این تاپیک شدم دیدم در تاپیک قبلی ازش تعریف شده و در این تاپیک هم چند دفعه ای بهش اشاره شده ولی تجربه خودمو نگفتم چون من که از اون دکتر نمونه ندیدم و نمیشد به یه مورد وسط خیابون اکتفا کرد. گفتم چرا اذهانو متشنج کنم. اما الان وضعیت ایلای حساسه و روزای سختی را میگذرونه. شاید نشه بهش خیلی خورده گرفت. بچه ها هم که هزار دفعه گفتن به تاپیک و عکس سایت دکترها تکیه نکنید و خودتون تحقیق کنید. ولی به هرحال هرکس باید مسئولیت انتخاب دکترشو بپذیره.
اما در مورد مانی هم، اون که خورده حساب شخصی با سجادیان نداشته که. آمده کار خیر بکنه. یه چیزی میخواست بگه که گفتتتتتتت!! هدفش کوبیدن سجادیان و اظهار نظر شخصی و سلیقه ای نبود.
میخوام بگم این تاپیک خیلی قدرتمنده! بجای اینکه افراطی قربون صدقه دماغ همدیگه و بعضی دکترها بریم میشه از قدرت فناوری اطلاعات استفاده کرد! توی تاپیک ترمیمی ها یکی حرف جالبی زد. گفت فلان دکتر را ما تبلیغ کردیم که نتیجش این شد که یکباره چند تومن به مبلغ عملش اضافه کرد! استفاده از قدرت این سایت یعنی ممکن نیست مطالب اینجا به گوش دکترها نرسه! بیایید (خرد جمعی) این تاپیک را آنقدر بالا ببریم که پزشکان محترم بدونن جایی هست که اگر دست از پا خطا کنن و با بیتوجهی و بی مسئولیتی عمل کنن و صدمه جسمی و روحی به مراجعینشون بزنن یا با مبلغ عملشون با جیب و احساسات ما بازی کنن ممکنه بخشی از مشتریان و محبوبیتشونو از دست بدن. من نمیخوام همکارای پزشکمو بکوبم و نمیخوام شماها را بترسونم. اما حقیقت اینه که پزشکان در دادگاه خودشون محاکمه میشن و اگر بلایی سرمون آوردن بدونید بعیده دستتون بجایی برسه. نرخ عملهای زیبایی هم متاسفانه تعرفه نداره و نظارتی روش نیست و بسته به بازاره که الانم بازارشو ما خانومهای ایرانی داغ کردیم. پس آگاهانه تر در تاپیک بنویسیم و آگاهانه تر پزشک انتخاب کنیم و وقتی کسی میاد پیغامی میده مثل مانی، خوشحال باشیم که یکی دلش سوخته و وجدانش و آگاهی اذهان عمومی براش مهمه.
2810