2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015482 بازدید | 66528 پست
atiye67

عزیزم شما لطف دارى.. من اینارو بهم پیشنهاد دادن .. دکتر حق گذر . حامد عباسی ، مجلسى ، زینلى و دکتر بهروز فرزام ،.. نمی دونم کدوم بهتره واقعا.. میشه کمکم کنین

samy

age dr e khoob peyda kardi behem begoo lotfan

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ایلای جان ، عزیزم سعی کن به خودت انرژی مثبت بدی ، شاید بینیت انقدر خوب شده که دکترت نیازی ندیده بیاد و پیگیر شه. عزیزم سعی کن اینروزارو بی خیال باشی و صبور ،به هر حال دوستانی که میان وایرادا دکترشونو میگن به ما که تو مرحلا انتخابیم لطف میکنن. هر چند شاید به گوش دکترشون برسه و بازتاب خوبی واسشون نداشته باشه اونوقت میشه فهمید که آیا مخبری یا تبلیغی بوده یا نه.
عزیزم نگران نباش ایشالا که بینیت عالی و پرفکت شده.
saram . مجلسی به درد تو نمیخوره . عباسی هم طبیعی کاره . حق گذار و نمیدونم . فرزام و نشنیدم اسمش و تاحالا . زینلی عالیه اما گرونه 12 قیمت میده که واسه بینی تو حیفه این همه پووووله بینیت کم کاره
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
مینا من 4.30اونجا بودم غلغله بود نمونه زیادبود....کاراش معقوله به نظر..از برزنجی بهتر وظریف تر بودن کاراش.قیمتش که خیلی پایینه باورم نشد...نمیدونم والا حالا برو ببین باز..... چیزی که منو مردد کره اینه که گفت سوراخای بینیت متقارن نیست یکیش کمی بالاتره اما اینو هیچکس نمیتونه کاریش کنه اما از روبرو معلوم نخواهد شد..واینکه 20 درصد ممکنه کج شه دوباره اما نامحسوس وخیلی کمتر از الان
.
یکی رو دیدم اونقدر دماغش خوشگل شده بود همش میخاستم نگاش کنم 11 روزش بود .چند تا هم معمولی بودن اما به صورتشون میومد .کلا دماغاش باهم متفاوتن.دماغ منشیش زشت بود
.
سمی جون من ی کار دیدم خوشگل بود شبیه بینیه جمره توی کوزی گونی بود ازش پرسیدم گف با مردانی عملیده ب مطب مردانی زنگیدم منشیش گف دکتر کسالت داره تا سال دیگه عمل نمیکنه
ی کار دیگم دیدم پرسیدم این خیلی خوشگل تر بود خیلی گف با فدایی عملیده گف همه ی دوستامم باهاش عملیدن خیلی خوب شدن ولی من نمیتونم اعتما کنم قرار بو لیلی بره مطبش نمیدونم رفت یا ن
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
آیدا ببین خود نادریان چی گفته بهت ؟ اگه گفته میتونه شبیه جمره در بیاره حتما میتونه عزیزم .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
وایییی بچه ها ای شماهایی که عمل کردین یا میدونید آیا شماها جزوه انسانهای قوی هستید آخه من همش ازبس همه میگن تو خیلی ضعیفیو با یه سرماخوردگی چقدر بی حالی و......چه طور میخای بعملی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟میخام ببینم آیا همه اینایی که میعملن خیلی آدمای قوییی هستن یعنی من میمیرم
2810