2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015501 بازدید | 66529 پست
بهش بگی اره من که خودم با موچین تمیز کردم خیلی خوب شد . منم عین تو بودم تا هفته پیش یه طرف باز میشد اون یکی بسته الان دوروزه که کاملا خوب شدم خشکی داخل بینیمم دیگه رفته به حالت عادی برگشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نرگس :D :D راستی واسه تامپون کشیدن ندیدت اصلا ناراحت نباش بابا... من رفتم کلینیک تامپون کشیدم...اصلا خودشم نبود یکی دیگه اومد تامپونمو کشید...بعد فقط از تو اتاق عمل گفت کاری نداری با من گفتم نه دیگه :D ولی از اون به بعد واقعا خیلی خوب و با دقت هر دفعه که رفتم هم معاینه کرده هم هر سوالی داشتم با حوصله جواب داده . اون روز که تامپونو کشیدی که خوب هنوز گچ داشتی دیگه جدا کاری لازم نبوده بکنه ... نگران نباش :*
وای نه الان چیزی نکنی تو بینیتا :))))) به خودش بگو توروخدا خودت به جز سرم با هیچی دیگه کار نداشته باش :D من بعد از برداشتن گچم بینیم رو تمیز کرد واقعا احساس میکردم یه تامپوون دیگه از بینیم در اورده :)))))))) :D
آقا سعید از کی و چجوری با موچین تمیز کردی؟ وای تازه دو روزه خوب شده؟ من چجوری برم دانشگاه پس فاطمه من که برام مهم نبود مامانم میگفت چه دکتر ریلکسی. آخه اون روز تو کلینیک مریض تخت بغلی من با دکتر باباجانی عمل کرد مامانم میگفت نیم ساعت اومد حرف زد و توضیح داد. واسه همین تعجب کرد . وگرنه برای خودم مهم نیست
دو روز بعد اینکه گچمو برداشت هفته دوم بود. با فلش موبایلت جلو اینه واستا نور بنداز قشنگ میبینیچه خبره. راستی اسپری دی بی سالین از دارو خانه بگیر بزن 1500 تومنه . من به دکتر گفتم با سرم میشورم احساس میکنم بدتر خشک میشه تاثیری هم نداره گفت این اسپری رو بزن یه ماده ای داره سریع تر تمیز میکنه
راستی گچتو برداری بعد یه ساعت حالت یذره بد نیشه بینیت شروع میکنه به ورم کردن واسه من که اینجوری شد پوستم کاملا از تیغم جدا شد باد کرد .من شنیدم میگن گچتو که بر میدارن بینی واقعیت در نهایت همون میشه سریع از عکس بگیرید من عکس گرفتم خیلی خوب بود به خاطر همین امید وارم
اقا سعید قراره با دکتر کوچک زاده عمل کنم چشم آسمان جان دکترو پیدا کردم عمل کنه عکس میزارم فعلا که غیبش زده الانم رفتم عکس مماخمو بزارم پشیموندشدم.... مثه کتلت چسبیده به صورتم
2810