2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
الما جان اونا رو از تاپیک ترمیمی ها برداشتم. ایشالله به دردت بخوره و بینیت همون شکلی بشه نرگس جان ایشالله بینیت عالی باشه و روز به روز بهتر سحرا جان عملکردی هروقت تونستی حتما عکستو بزار. ممنون عزیزم اقا سعید بینیتون خیلی خوب شده. مبارکتون باشه. فرهنگ سبکش چطوره، من قبلاازش نمونه دیدم خوشم نیومد. خرابکاری نداره؟ عکس بینیم صفحه ۲۱۰۴ هست. به نظرتون به دردم میخوره یه سر به مطبش بزنم
href="http://lilypie.com/">Lilypie First Birthday tickers

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسمان خیلی ممنون . من با فرهنگ مشاوره رفتم تو مطب همه بینی ها خیلی خوب بودن سبکشم طبیعیه . تقریبا همه استخونی بودن . من پرسیدم هیچکدومشون بعد عمل نه خون ریزی داشتن نه کبودیه انچنانی کلا تمیز کار میکنه . تنها دکتری هم بود که دونه دونه کارایی کا میخواست روبینیم انجام بده رو برام توضیح داد. البته همون اول بهم گفت به نظر من عمل نکن با بینیت مدارا کن . ولی یه مشاوره پیشش برو خودش صادقانه نظرشو بهت میگه
ناربن : من یادمه وقتی که وقت عمل گرفتم یه سر اینجا زدم یهو همه با هم از سجادیان ناراضی بودن :D اولش حس بدی داشتما...ولی گفتم منم بالاخره تحقیق کردم دیگه همینجوری نرفتم سراغش ک.. و بعدش هم تا قبل عمل دیگه نیومدم تاپیک . اگه فکر میکنی استرست بیشتر میشه یا به شک می افتی اصلا نیای اینجا تا بعد عملت واقعا بهتره :|
نرگس منم عطسه میکردم ولی ن زیاد...به دکترم گفتم لازم نیست دارویی چیزی بخورم .. گفتن اصلا مشکلی نیست و دارو هم نمیخواد فقط اینکه با دهن بسته نباید باشه...حتما با دهن باز عطسه کن که کمتر فشار بیاد به بینیت .
من از هفته دوم عطسه هام شروع شد اثرات بیهوشی هم دو هفته بعد عملم رفت مشکل من این بود که فقط پوستم چرب میشد. رفتی مطب به اتنا بگو داخل بینیتو تمیز کنه شاید بخاطر اینه که زیاد عطسه میکنه . داستی مایعات زیاد بخور که دارو بیهوشیت دفع شه
خیلی واسم جالبه همتون از سجادیان قوس میخواستین بعد میگفته که نمیشه ... بعد حالا من اصلا نگفتم قوس میخوام...بعد هی میگفت نه قوس خیلی بهت میاد باید یه کم قوس داشته باشه :))))))) اخرم که قوس داد و دیدم واقعا راس میگفته بد نشده :D خلاصه که به نظرم دکتر سجادیان هر کسی رو که بینی رو سپرده دست خودش بهتر عمل کرده :D
با دهن باز عطسه میکنم . اما بازم کلافم کرده ناربن فاطمه راست میگه اگه با اعتماد کامل دکتر رو انتخاب کردی استرس نداشته باش . و احساس پشیمونی نکن کلی تا 28 مهر مونده از الان استرس داشته باشی چیزی ازت نمی مونه ها. خوبی بینی های ما اینه هر چیزی بشه بهتر از الانه کمکار نیست که بگیم قبلا خوب بوده. بعدش هم دکتر درست میگه دیگه نمیشه برداشت یهو بینی رو نصف کرد که سلامتش مهمتره. از این یک ماه استفاده کن و به چیزهای خوب فکر کن ایشالا که نتیجه عالی بگیری
ااا آقا سعید مگه آتنا داخل بینی رو تمیز هم میکنه؟ من یک سوراخ بینیم بسته است هر چی سرم میریزم بر میگرده اون سمت ورمش هم بیشتره اما طرف دیگه سرم میریزم از بالا میره تو حلقم یا چند ثانیه بعد میاد پایین
2810