2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
اونایی که با دکتر سجادیان عمل کردن از ورم لب بالاشون بگن کی از بین رفت ماله ما که تصمیم نداره بره یکی از سن بالاهای فامیل تومهمونی من رو دید فکر کرد تازه دندون مصنوعی گذاشتم. دندونهای بالام اصلا دیده نمیشه.ولی حس داره.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خداروشکر بینی من دیگه نوک تیز نیست حداقل! ماهیلا جونم مرسی شما خوبی؟! راستش من تو مطبش کلی بینی شیک و عالی دیدم این چند وقته واقعا نمیفهمم با چه تفکری این فیلما رو گذاشتن واسه نمونه! و با چه تفکری یه سری کامنت میذارن که عالیه و اینا شاید بنظر بعضیا واقعا قشنگ میاد ، نمیدونم بلاخره سلیقه ها متفاوته من با سرم سدیم کلراید شست و شو میدم ، تقریبا بعد یه هفته و چند روز دیگه خشکیش خوب شده بود ماهیلا جون واسم دعا کن بینی منم خوب شه رامان جون سلام، شما خوبی؟! عزیزم دیگه باید میرفته ورم لبت، احتمالا هنوز پایین بینیت ورم داره که نمیشه تکون بدی لبتو ، اگه خیلی جدیهه بنظرم با یه دکتر جراحی پلاستیک یا جراح فک و صورت مشورت کن
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
ایشالا مشکلت حل شه زودتر رامان نرگس آبرو واسه آدم نمیذاریااااا، پیجم فیکه بابا جان خخخ ساختمش کارای محبوبی و یحیوی و این و ابیانه رو ببینم ولی یه یوزر راستکی میسازم همین چند روزه ادت میکنم نه حرف خاصی نزدم ، اونم چیز خاصی نگفت
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
رزی خوشم میاد مثل خودمی اینجا کلی خط و نشون میکشی میری اونجا چیزی نمیگی واااای منم فاز اینایی که میگن عالیه رو نمیفهمم . کلا چند نفری هستن زیر هر پستی خیلی تعریف میکنن به نظرم برای خود دکتر این کامنتا خوب نیست . اما این کار دکتر هم که همه مدل کار میذاره جالب و خوبه حالا بقیه دکترا فقط نمونه خوب میذارن اکانت بساز زودتر اما آبروی خودم بدتر میره همه عکسامو تا حالا فتوشاپ میکردم بینیمو تا زمانی که بینی خشکه باید شستشو داد؟ من فکر کردم تا چند ماه
نه نرگس باور کن میرم براشا ولی میبینمش دلم میسوزه واسش هیچیشم نیست دکتر ولی من یاد باباش می افتم ناراحت میشم ، کلا واسه این مسائل خیلی بی جنبه ام تازه دو روز پیش واسه خاطر پسر اون تهیه کننده بود که فوت شد ، انقدر گریه کردم که همون تغییر نامحسوسمم ناپدید شد به سلامتی واسه شست شو، منم انجام میدم هنوز تا تمییز شه قشنگ ولی انقدر خشک نیست که اگه شست و شو ندم خفه شم
وااای چقدر شبیه منی خواهر دوستم فوت کرده بود انقدر من براش گریه کردم دوستم منو دلداری میداد ایشالا بینیت خوب میشه نیاز نیست براش بری دیگه گریه نکن دوستم و رژیم غذایی رو رعایت کن زودتر ورمات بره مماخت خوشگل تر بشه شستشو دادن کار سختی که نیست؟ وقتی سرمو میریزی سرتو میاری پایین تا خالی شه ؟ هنوز عمل نکردم نگران این چیزام میترسم اون موقع نتونم بیام نت بپرسم
نرگس مرسی ماهیلا جون و نرگس جون ایشالا بینی شما ها هم عالی میشه شست و شوی بینی سخت نیست سرت و مستقیم میگیری ، بیشترش برمیگرده ، یکمش ممکنه مجبور شی قورت بدی خخخ بامزه است خیلی ، مخصوصا روزای اول
دوست جانا تو تهران کسی به اسم دکتر رحیمیان داریم؟! که ۳.۵ بگیره عمل کنه!؟ یکیو دیدم عمل کرده ازش پرسیدم کجا عملیدی...گفت پیش دکتر رحیمیان...من که نشنیدم تا حالا میخوام ببینم راست گفته بم یا منو پیچونده
2810