2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015623 بازدید | 66529 پست
کوچک کردن افراطی بینی یک باور غلط در جراحی پلاستیک بینی است. هرچه تغییرات بینی پس از عمل بیشتر شود ، عوارض آن نیز بیشتر است و هرچه بینی طبیعی‌تر باشد عوارض آن کمتر است و تناسب بهتری دارد، به همین دلیل یک جراح پلاستیک باید از مجموعه‌ای دانش، تجربه و هنر برخوردار باشد. کوچک شدن بیش از حد بینی موجب می شود که فرد در زمان خواب از راه دهان تنفس کند و این موضوع سبب کمبود اکسیژن بدن در زمان خواب می شود که خواب آلودگی، کسل بودن، بی حوصلگی و عصبی بودن در طول روز از جمله عوارض آن است . بسیاری از افرادی که دچار این عوارض می شوند بارها این نکته را تکرار می کنند که ای کاش عمل نمی کردند و نفس کشیدن آن ها این قدر سخت نبود. ‌جراحی پلاستیک بینی شایع‌ترین جراحی پلاستیک در ایران است و مردم نباید فکر کنند که جراحی بینی یک کار آرایشی است. ‌آگاهی بیشتر مردم در کاهش عوارض جراحی پلاستیک موثرمی باشد و مردم باید با افزایش آگاهی از اهمیت و مشکلات عمل جراحی بینی با خبر شوند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ماهیلای از امار خراب کاریا و ترمیمیاش خبر داری یا نه؟؟ بالاخره چون عمل کردی بیشتر اونجایی و این چیزارو می بینی اقا سعید شماهم عکس بذارید لطفا میخوام کارسجادیان رو ببینم رو بینی گوشتی.مرسی
ماهیلا جون سلام ، مریضای سجادیان هفته ای دوبار میرن مطبش برای چسب و معاینه ساناز خط عمل چیه؟ جای بخیه رو میگی یا خط پره منظورته؟! خط پره به بیس بینی ربط داره ، بعضیا دارن ک خب بعد عملم هست دیگه، بعضیا ندارن دیگه باز اگه نمیخوای ب هر دکتری بگی میتونه درستش کنه برات راستی ماهیلا بینیت خوب شده عزیزم مبارکه
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
بد نیستم نرگس جون :| منم همین مشکلو داشتم ولی فعلا گفتن نمیشه برم حموم همون هفته ای دوبار ، قبل از رفتن به مطب 😒
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
بعدش چجوری بزنم ؟ خودم که نمی تونم هر روز کی حوصله داره پاشه بره مطب تازه هر روز هم که نیستن بچه ها در مورد لب اطلاعات دارین؟ من چاک بالای لبم به نظرم خیلی بزرگه میدونین کجا رو میگم؟ با عمل بینی جمع میشه؟ اگه نه چکار باید کنم یک چیز دیگه هم من بخوان جوری لبخند بزنم که دندونام معلوم بشه خیلی باید عمیق باشه و دهنم رو باز کنم راهی هست درست شه ؟ الان عکس میذارم راهنمایی کنید