2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015635 بازدید | 66529 پست
نه الین چسبو گفته به هیچ عنوان خودتون وا نکنین 😝
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ه نظرتون تو عمل بینی فاصله لب و بینی زیاد میشه؟؟من فاصله لب و بینی زیاده یعنی بینیم کوتاهه ولی شکستگی داره و اصلا نمیخوام حتی 1میلیمتر زیاد شه این فاصله..میترسم از عمل برای همین.میشه بینی یک کوچولو حالت به بالا بگیره و شکستگی رفع بشه بدون اینکه حتی 1میلیمتر فاصله بیشتر نشه؟و بینی اصلا کوتاه نشه؟
شادی واقعی شما وقتی است که کشف میکنید کسی به جز خودتان مسؤول نحوه احساستان نیس.
چرا ولی باید خیلی کوتاه باشه ک هوای دم دار حموم چسب رو شل نکنه ، دوران گچم فکر کنم بشه با کمک موهاتو بشوری ولی من خیلی میترسیدم ی موقع بهش آب بخوره واسه همین تا روزی ک قرار بود یک ساعت برم حموم صبر کردم
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
بیشتر دکترا همین جورین ک میگن خودتون چسب بزنید، بعضیا هم مرض وسواس دارن
بانوی زیبا یک کوچولو خیلی تغییر ایجاد نمیکنه فاصله پره ها تا لبت که بیشتر نمیشه نوک بینیت هم باید افتادگیش رفع شه اما سر بالا نباشه که زیاد به چشم نیاد خواستی عکس بذار بهتر کمکت کنیم
قبلا کرجم میرفت ساناز الان دیگه نمیره منم ولی برام مهم بود دکتر خودش چسب بزن ک بعدا حرفی توش نمونه ، بعد هر دفعه واسه چسب میریم میاد بینی رو چک میکنه ، ماساژ میده
ولی خب سختیای خودشو داره دیگه