2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015531 بازدید | 66529 پست
من با یحیوی عملیدم اوکیم خیلی دوست دارم کارش رو والان 7500 به بالاس ،واما یه چیز دیگه قبلا هم گفتم افرادی که دنبال قوسن فقط یحیوی بقیه دکتراطبیعی عمل میکنن البته تو این دکترهای درست حسابی ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الین جان لطفا عکستو بزار....ممنون. الین جان دکتر یحیوی بینی گوشتی رو خوب عمل میکنه؟؟؟ من مدل بینی طبیعی شیک دوست دارم تقریبا نیمه فانتزی.............الین دکتر یحویی گزینه مناسبی هست؟؟؟؟ بچه ها مگه دکتر یحویی پدرش هم دکتر؟؟؟؟؟
سلام دوستان من با دکتر سجادیان دوهفتس که عمل کردم و از هرجا هم که تحقیق کردم فهمیدم که بینی گوشتی اصلا قوس نمیگیره. خوده دکترم تو مشاوره بهم گفت که اصلا حرف قوس رو هم نزن. ولی بعد عمل دیدم که یه قوس خیلی خشکل داده . از عملمم راضیم . فقط از دوستانی که تجربه دارن میشه بگن این خشکی بینی بالاخره کی از بین میره من که از بس شستشو دادم واقعا دیگه کلافه شدم . اصلا درست میشه!؟؟
آقای سعید ببخشید ، امیدوارم ناراحت نشید ولی مگه بینی آقایون هم قوس میدن ؟! خشکی بینیتونم درست میشه ، الان باید نسبت به قبلتون کمتر باشه ، دیگه تا ی ماه رفع میشه نگران نباشید
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
تامارا تخفیفم میده باهاش حرف بزنی ، بنظرم اگه مدل و کاراشو دوست داری خیلی دیگه به بقیه چیزا توجه نکن بنظرم اونایی ک از نیمه فانتزی خوششون میاد ی سر به کامیابی هم بزنن بد نیست
کسی احتمالا اصلا منو نمیشناسه اینجا اما باز دوست داشتم ازتون خداحافظی کنم و عذر بخوام اگه ی وقتی دلخور شدین و مقصر من بودم ❤️😁😬 رزی
2810