در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
مل مل جون میشه تجربیات کلی مطب گردی و عملهاتو اینجا دوباره بذاری.خیلی خلاصه اش.میدونم وقتت رو میگیره ولی خییلی کمک میکنه به همه.ممنون میشم. در مورد سامی و زینلی و فرهنگ هم اگه اطلاعاتی داری ممنوت میشم بگی دوستم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون بچه هایی ک جواب دادن.. من دو ساله دارم میگردم واسه ی دکتر خوب.. محبی رفتم ک خیلی ناراضی داشت.. سامی و بیات و یزدانفرد و نمیرانیان و ... اما علامه کاراش تو ی سبک نبود... هر کی پیشش میرفت مدلی دراورده بود ک بیمار کاملا راضی بود.. دیگه میرم پیش همون علامه واسم دعا کنید بینیم خوووب بشه من ک دیگه واقعا خسته شدم از مطب دکترهای مختلف رفتن.. فقط خدا کنه بعد این همه گشتن اونی ک میخوام از اب دربیاد.ممنون دوستان.
سلام رزی جان ،من توی سایت دکتر سجادیان خوندم که هرچی بینی قوسش بیشتر باشه فاصله چشم ها بیشتر میشه و باعث میشه چشم ها از فرمی اصلیشون بیرون بیان و زشت تر بشن، و اونایی که بینیهاشونو قوس انداخته بودن این حرف دکترو تایید میکردن پس دنبال قوس نباش حتما دکتر خودش بهتر میدونسته ... هلیا جان ،الینامو و بقیه دوستانی که با دکتر سجادیان عمل کردین لطفا عکستونو بزارید ،ممنون
من عکسمو برای دکتر سجادیان فرستادم ایشون گفتن بینیم خوب میشه ولی نگفتن خیلی خوب میشه ،هم من هم خانوادم روی زیبایی خیلی حساسیم واسه همین میترسم خیلی خوب نشه و گفتم دوست دارم بینیم شکل عکس 78سایتتون بشه گفتن بینیت شبیه هیچکس نمیشه دوستانی که پیش ایشون عمل کردین بینیتون همون شکلی شده که خواسته بودین؟
سلااااامممممم اینجا هیشکی قاعدتا منو نمیشناسه یادش بخیر ما یه اکیپ بودیم که البته هنوزم دوستیم در فضای مجازی، که دو سال پیش اینجا بودیم و عمل کردیم رفتیم پی کارمون اومدم یه خیرمقدمی عرض کنم هر چند هیشکی مارو یادش نیست رستگار(مطب گرد معروف)سیما.فندوق شکن.ناتالی.رومیناسا.انوشا.نایا.عطی.پاپیون.لیلی خانومی.سارا.سما.زینب.فروز و اینجانب نونوش