2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015616 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای بچه ها من اعصابم خیلللی خورد شد این دکترا چرا اینجورین؟ چرا عکسای فوق العاده عای میذارن تو سایتشون و کارشون در اون حد نیست منو بگو که چقدر دل خودم رو به ابیانه خوش کردم الین جان من فکر میکردم دکتر ابیانه بینی منو شبیه عکسای توی سایتش میکنه رز عزیز شما که با صحرائیان عمل کردی میشه عکستو بذاری؟ بینی خودت گوشتی بوده یا استخوانی؟ چطوری درش آورده؟ فانتزی یا طبیعی؟
افق جان من ازابیانه بدم نمیاد خیلی مرد متین و با آرامشی هست دلیلی نداره الکی ازش بدبگم ویااز یکی که خوشم میاد خوب بگم بهترین راهتون این است که برید مطبش نمونه کاراش روببینید یه موقع میبینید بینی شماروخوب عمل میکنه اما همه جاهم میگم دکتر خرابکاری نیستا از نظر سلامتی همه بیماراش اوکی هستن
من مطب خیلی ازدکترها رفتم اما از معدود دکترهایی بود که تو مطبش اصلا کسی نبود که بگه مشکل تنفسی چیزی دارم کارشم تمیز جای بخیه اینا ندیدم اصلا اما قوسی که من دوست دارم و نمیده
خیلی ممنون که گفتی الین جونم چون من 100% روش حساب باز کرده بودم که یکی از بهترین انتخاب هام باشه اما خوب دوست دارم کار شیک هم باشه آدم کلی هزینه میکنه دوست داره تغیر مثبت کنه...من نهایتا ماه دیگه میتونم تهران بیام و اونم دو سه روز...و میخوام چند تا گزینه خوب داشته باشم و فقط پیش اونا برم
سوگند جان مطبشون اقدسیه،یعد چهارراه اجودانیه.کلینیک صاحبقرانیه(روبرو سپند،نبش نیلوفر یا برعکسشخخخخخ...چون چشمی میریم اسم این دوتا کوچه که روبرو همه یادم میره.اما چهارراهو رد کنی کلینیک سمت راست مشخصه) شماره ی منشیش آقای موسوی:٠٩١١١١٢٨١٩٧ منشی برادرشونه برای رفتن به مطبشون باید نیمه دوم ماه زنگ بزنی ببینی دکتر کی میاد تهران،آدرسم بت میده عزیزم
افق جان فرناز جان و الین جان خیلی ممنونم نظر لطفتونه شامانا جان : درسته عزیزم...از روزی ک تلفنی نوبت میگیری تا روزی ک نوبت ویزیتت میشه 6 ماه طول میکشه...من فروردین 93 تماس گرفتم و 20 مهر 93 بهم وقت ویزیت دادن... خیلی سرشون شلوغه نه فقط از رشت...من تومطبشون مریضای تهرانی و اصفهانی و کرجی و .... هم دیدم.واسه همینم معمولا به کسی زیر 6ماه نوبت نمیدن عزیزم. کاتالیا خیلی ناراحت شدم گلم خیلی هم تعجب کردم آخه من از سامی تعریف زیاد شنیده بودم اینجا اما ناامید نباش تهران دکترای خیلی خوبی داره شک ندارم با یه عمل ترمیم پیش یه دکتر خوب و باتجربه این مشکلاتی ک گفتی برطرف میشه عزیزدلم... میدونم سخته اما هیچوقت امیدتو از دست نده چون همین امید مهمترین عامل موفقتت میشه دوستم
خدا جونم عاشقتم... ** P & R...forever...together **