2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015597 بازدید | 66529 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الین جون یادت نمیاد عکستو کدوم صفحه گذاشتی؟ سلیقمون مث همه. منم از کارای یحیوی خیلی خوشم اومده.البته فقط عکسای سایتشو دیدم. ولی ابیانه رو دوس ندارم چون هنرش فقط اینه که دماغو تیز کنه. یحیوی قیمتش برا من بالاس. امیدوارم عمل موفقی داشته باشی و بیای از تجربیاتت مفصلا تعریف کنی و عکستو بذاری
نگین، من اگه بخوام کارای بیشتری از دکتر مفرد ببینم چه باید بکنم؟ نه لاین دارم و‌ نه اینستاگرام. خوشم نمیاد نصب کنم. اگه گروهی تو وایبر یا تلگرام دارین بگو. اگه هم بتونی لطف کنی و چندتایی عکس از دوستات که با مفرد عمل کردن بذاری ممنونت میشم.‌عکس قبل و بعد عملشونو میخوام. با تشکر
زهره جان سه و هفتصد هزینه دکتر و کلینیک شد+حدود دویست تومن هزینه های جانبی

ممنون سوگندجون
دکتر ماهی یبار ازآمل میان تهران،مطبشونم تهران کلینیک صاحبقرانیه ،عملم کلینیک نسیم قیطریه